kVu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2003
- Poena
- 675
evo mene su pre mesec dana uhvatili neki "pundravci" i malo sam cackao koji bih to telefon (android) mogao uzeti a da bude dostojna zamena mom n82.. odgovor je: nijedan.. sem velikog ekrana, nista ne bih dobio i cak bih izgubio kameru koja je na n82 sjajna sa xenon blicem.. isto tako na nokia store-u imam besplatno sve aplikacije koje su mi potrebne (mail, chat itd itd).. jedina stvar koja je zaista bolja kod novijih telefona su HD video zapis i taj veliki ekran (i jos jedan+ zbog velikog ekrana je web browsing). Ali opet, sa druge strane, ne bih mogao nikad da zamislim sebe kako gledam neki film/seriju na mobilnom telefonu :/ jedini logican sl. korak bi bila nokia n8, ali prevelika je to suma (250-300e) da bih dobio opet skoro sve isto.. jedine prednosti su upravo gore pomenuti video zapis i veci ekran. Po meni, mislim da to ne vredi ulozenog novca. I naravno ogromna prednost je izrada, jer koliko god se trudio i pazio na telefon, po marfijevom zakonu ispasce ti svejedno 5-6 puta u toku godine, bar u mom slucaju