Šta je novo?

Trazim XP HotFixes

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Posto u vreme kada se HotFixes za XP pojavio nisam bio u gradu ostao sam uskracen za informaciju sta je to u stvari. Znaci da li je to "cudo" zvanicni patch MS-a tj. da li je mogao da se skine sa njihove download sekcije ili je to neka beta verzija Service Pack-a koji ce se tek pojaviti? Ako je to neko skinuo sa MS site-a a pritom je rad da mi to nareze bio bih zahvalan!!!Najbitnije pitanje u stvari je da li ispravlja neke bagove zaista tj. sta je vama konkretno resio...?

Znam da ima ljudi koji to imaju i znaju cinjenice o tome, dajte bilo sta!!!

Nista bitno nije ispravio. Ustvari, nisam primetio nikakvo poboljsanje. Mislim da sam negde na netu nacuo nesto o servicu packu (mozda beta ili nesto slicno), samo se secam kao kroz maglu.

Iz mog iskustva, HotFixes samo pokvari XP. Probao sam i na cistu instalaciju i opet isto. Jednostavno se zagavljuje, dok bez njih radi odlicno!

Toliko od mene!

Pozdrav!

Pa naravno...to su bili neki alpha delovi nekog buduceg Service Pack-a.
Mislim, kada Microsoft ne ume ni finalnu verziju da izbaci kako treba, mozete zamisliti kako tek rade takve alphe ili prve bete... :D
To je bilo izcurelo u jednom trenutku na net, al su brze bolje pozatvarali sve linkove, da se ne sramote...Niposto ne instalirati !

drapin je napisao(la):
Pa naravno...to su bili neki alpha delovi nekog buduceg Service Pack-a.
Mislim, kada Microsoft ne ume ni finalnu verziju da izbaci kako treba, mozete zamisliti kako tek rade takve alphe ili prve bete... :D
To je bilo izcurelo u jednom trenutku na net, al su brze bolje pozatvarali sve linkove, da se ne sramote...Niposto ne instalirati !

Da se razumemo, ja sam mislio na na zvanican Windows update sa microsoftovog sajta. Meni posle njega stoji u add/remove programs sledece: Windows XP Hotfix (SP1). Nista nije poboljsao ali ni pogorsao. To su samo neke sitne promene oko bezbednosti itd.

Zove se : Q315000_WXP_SP1_x86_ENU.exe , a ako jos uvek nisi nasao , pretrazi ga ovako .

Znaci HotFixes je sarena laza (by MS). Nista, onda cekamo SP1. Ima li nekih nagovestaja kada bi to moglo da se desi???'

voyager je napisao(la):
Znaci HotFixes je sarena laza (by MS). Nista, onda cekamo SP1. Ima li nekih nagovestaja kada bi to moglo da se desi???'

HotFixes nisu sarena laza (ili bar ne moraju da budu). HotFix je naziv za patch za sve bagove i probleme koji se otkriju, a da ne mogu da cekaju izlazak Service Pack-a. Sam Microsoft jasno preporucuje da se isti instaliraju SAMO ako neko ima problem za koji je patch napravljen. Dakle, patch kao patch -- nekad stvarno popravi stvari, a nekad i donese nove bagove. Tako je uostalom i sa Service Packovima, ne jednom se desilo da SP napravi nove probleme.

U principu, najbolje je da odes na windowsupdate.microsoft.com, pusti ga da ti kaze sta je po njegovom misljenju pozeljno da instaliras, pa sam vidi da li ti je to zaista potrebno ili nije.

Vrh Dno