Šta je novo?

Trazim program ali za multiple join

CaptainCrash

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600KF
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
RAM
2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
GPU
AMD Sapphire 7800 XT Pure
Storage
2TB NVme + 512GB NVme
PSU
ASUS Rog Strix 850W white edition
Kućište
Lian Li Lancool 216
Monitor
LG 27GR75Q-B IPS 1440p
Miš & tastatura
Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
Ostale periferije
Logitech G Pro X
Laptop
Medion E6228
Mobilni telefon
S23 plus 8/512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li ima neki program i koji je najbolji i najlaksi a da se ne gubi na kvalitetu,da nekoliko,da ne kazem 10 klipova spojim u 1 malo veci,u pitanju je crtanje sa bruce blitz ali posto je sve po 2-3min ja bi to da sastavim sve zajedno?
Moze li pomoc i ujedno da li ima u tom koji mi ponudite opcija i SPLITT ili CUT da isecem deo kli[a ili filma ali da nije puno kompikovana,da ne gubi slika odnosno klip kvalitet.
Unapred hvala!

Temu si trebao da otvoris u sekciji "Obrada video materijala".

Ukratko preporuke:

1. besplatan program; Avidemux (solidan, nema previse opcija, nije bas lak za pocetnike),
2. program nije besplatan; VideRedo (dosta formata podrzava, precizniji je, laksi za upotrebu).

Klipove koje hoces da spajas treba da budu iste rezolucije i karakteristika da bi to u ovim programima dobro funkcionisalo...

Samo ako video fajlovi imaju identične osobine možeš da ih sastaviš sa ffmpeg. Ako se razlikuju, onda mora da se prekompresuju.

Ma nije ni Avidemux komplikovan, moze se i pocetnik snaci, uz pomoc gugla sigurno.

Ma ne kazem da je nesto komplikovan, ali za nekog ko recimo nije baratao sa slicnim programima moze da bude malo konfuzan.

Naravno neki tutorijal da se odgleda ne skodi, a na guglu i tjubu toga ima.

Nazad
Vrh Dno