Šta je novo?

Trazim ovakvu igricu

Re: Re: Trazim ovakvu igricu

bobanstosic je napisao(la):
Probaj Privater, deluje kao igr koju si opisao.
Zbog nje sam i ja kupio svoj prvi PC

Trazio sam negde da je skinem vidim da je arhiva oko 8 mb. ali sve nesto nerade linkovi :( pa izgubim volju posle sat-dva
ako vi znate neki link koji radi

imam ja igru... oces da ti posaljem na mail? ili hoces da dojdes po nju? sta ti vise odgovara, meni je svejedno

Miroslav je napisao(la):
imam ja igru... oces da ti posaljem na mail? ili hoces da dojdes po nju? sta ti vise odgovara, meni je svejedno

Da na mail 8mb. i jos koliko ono +30% :) ma nije frka imam mesecnu tarifu pa cu valjda naci, a inace nisam iz BG-a izgleda cu morati da stavim sa nisam samo iz `mother Earth` :) mislim to je tu ali i svugde

poz.

ok, to imam i ja, pa jos ne placam :D

nego ako hoces da ti bacim, samo me mailni... ostavim ja svaku noc upaljen komp, skida kojekakve gluposti, pa zaista nije problem da bacim 10 mega maila :)

Miroslav je napisao(la):
ok, to imam i ja, pa jos ne placam :D

nego ako hoces da ti bacim, samo me mailni... ostavim ja svaku noc upaljen komp, skida kojekakve gluposti, pa zaista nije problem da bacim 10 mega maila :)

Nemogu naci na net-u, bar nemam vise volje da trazim, pa ako te bas nemrzi a nemozes nigde na ftp da postavis
posalji onda na [email protected] (poslace ti poruku da mi to vise nije glavni mail, ali dobicu) i na [email protected] na svakome imam do 6 mb. posto nesto neznam koliki je mailbox na Sezamu imam i tamo [email protected] :)
ajd hvala unapred :)

Nazad
Vrh Dno