G!!! je napisao(la):mislim da se to vishe ne igra... eternal wolves je klan bio... sad se igra conquer online (al treba da se skine oko 600 mega)
Haha, najbolje je kad ostanesh jedne noci i kopash ko manijak i prestignesh one koji su te *****avali pa sutradan ti njih vidish kako kopaju kristale a ti vec preshao na srebro, huh behu to dobri daniG!!! je napisao(la):joj ne spominji kaktus.. znachi stvarno bedak dok ne prodjesh taj deo... shto je najgore ostali mapredniji igrachi te samo prozivaju "jooj voono josh beresh kakuts"i tako to... mada imalo je i to svojih lepih trenutaka kad je bila ok ekipa... sad nemam pojma da li igra neko od nashih
marko11111 je napisao(la):znas li vise inforamcija o nasim igracima na conquer online?
G!!! je napisao(la):http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showforum=51
javi se tu...
naravno da je EL imao i te kako svojih svetlih trenutaka.. meni je sam pochetak bio najzaniljiviji.. bleja na krovu one kuce i tako to.. igranje oko vatre... banchenje u tavernima svashta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari