Šta je novo?

Trazim neku nezahtevnu massiv multiplayer igru

Quack

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2004
Poena
304
Da li mozda neko zna za neku dobru multiplayer igru :type:, koja nije zahtevna, po mogucnosti neka strategija ili managment...
Da, i da ne trazi svemirski ping...

Poslednja izmena:
I ja dajem preporuku za eve online.

mud, najnezahtevniji
ragnarok online prilicno zahtevniji (p2@400, 128mb)

probaj i SW Galaksiju...znaci roola...:)))

Thanx, izgleda da je Eternal lands sledeca igra, koju cu da igram otpirlike mesec dana....

EL (Eternal Lands) nije losh, u pochetku chak i veoma zanimljiv ali veoma brzo dosadi jer da bi se doshlo do novca treba ponavljati neke radnje xxx puta i to postaje mnooogooo dosadno (tipa branje kaktusa, kopanje kristala, branje kupusa i shta ti ja znam chega). E sad, mozda su promenili neshto u medjuvremenu, ja sam igrao tamo oko nove godine i veoma brzo prestao...

joj ne spominji kaktus.. znachi stvarno bedak dok ne prodjesh taj deo... shto je najgore ostali mapredniji igrachi te samo prozivaju "jooj voono josh beresh kakuts" :D i tako to... mada imalo je i to svojih lepih trenutaka kad je bila ok ekipa... sad nemam pojma da li igra neko od nashih

postoji li jos neka free online igra?
mislim 20$ za 30 dana je mnogo pa makar EVE dobila i 90% u PCgameru ili gde vec.

valjda je i postojao neki domaci el klan...teach...i jos neki...znaci u to vreme su se bas svi zaludjivali sa doticnom igrom...

mislim da se to vishe ne igra... eternal wolves je klan bio... sad se igra conquer online (al treba da se skine oko 600 mega)

znas li vise inforamcija o nasim igracima na conquer online?

G!!! je napisao(la):
mislim da se to vishe ne igra... eternal wolves je klan bio... sad se igra conquer online (al treba da se skine oko 600 mega)

cekaj niko vise ne igra od nasih...bedak...ja taman hteo ponovo da pocnem...

G!!! je napisao(la):
joj ne spominji kaktus.. znachi stvarno bedak dok ne prodjesh taj deo... shto je najgore ostali mapredniji igrachi te samo prozivaju "jooj voono josh beresh kakuts" :D i tako to... mada imalo je i to svojih lepih trenutaka kad je bila ok ekipa... sad nemam pojma da li igra neko od nashih
Haha, najbolje je kad ostanesh jedne noci i kopash ko manijak i prestignesh one koji su te *****avali pa sutradan ti njih vidish kako kopaju kristale a ti vec preshao na srebro, huh behu to dobri dani :)
a tek koliko sam puta najebao od onih orkova jer nisam gledao mapu gde se nalazim... taman nabudzim dobar mach, shtit i ostalo i oni me sjebu pa ponovo na branje :d

Ali dobro, ne kajem se zbog vremena koje sam potroshio na EL, bilo je dobro zezanje. Sad se cheka WOW, nadam se da ce biti josh bolje :type:

Ovo je jedna zanimljiva igra fudblaskog menadzera , stim sto ti se utakmice igraju sredom i subotom pa to moze da predstavlja problem .
http://www.hattrick.org

G!!! je napisao(la):
http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showforum=51

javi se tu...

naravno da je EL imao i te kako svojih svetlih trenutaka.. meni je sam pochetak bio najzaniljiviji.. bleja na krovu one kuce i tako to.. igranje oko vatre... banchenje u taverni :) ma svashta...

da ali posle je stvarno sve postajalo monotono...a ko je bese igrao za klan...teach , kole , ti i ko jos...?...

Hey, EL nije los ni kao Chat room. Ponekad samo gledam o cemu oni pricaju i vrtim se od smeha!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno