Šta je novo?

trazim nazive dve igre

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
kao sto rece naslov:

1. igra za amigu, ide na 2 ili 3 diskete, 3d pucacina, gomila animacija u engine-u igre, boris se u svemiru i na povrsinama planeta, secam se nkih rudarskih kopova, misije su dinamicne, dobijas naredjenja u toku igranja,

2. igra za mega drive 2, 2d pucacina u stilu metal slug-a, mozes da biras izmedju 4 lika, tip, devojka, vukodlak sa metalnom rukom i neki robotic, brza zestoka, veeliki bosovi na kraju nivoa.

pomagajte...

Da nije prva Starglider2?

Amiga_Starglider_2.png

joj mislim da se nije tako zvala, ali probacu da skinem rom pa da probam, ma da me ubijes nemogu da se setim imena..

@markomaniax jeste, to je to, hvala..

Epic?

eeeee mislim da je epic ma nebih se setio nikada, hvala dr1pac

Epic :) bash sam je igrao pre neki dan - neverovatno koliko je grafika spora a koliko mi to tada nije smetalo ;)

e a ima gomila animacija u engine-u igre, bas je delovala multimedijalno i filmski u to vreme..

skroz! bash sam se lozio na igru upravo zbog tih animacija, zvuka... skroz filmski!!

jesi video uvod za igru cytadel, nesto naj naj na ecs amigama?

ne, ali se secam naziva igre... idem da vidim da li ima na youtube...

ima :) http://www.youtube.com/watch?v=wCts_3djETw na poljskom :D

axa, poljaci su radili igru... na koliko je to disketa? secam se slike pre pocetka igre, iz nekog casopisa najverovatnije ;) ! i kako je to radilo na A500?

btw ray/tSCc je nedavno napravio dovoljno brz... zaboravio sam koji algoritam za pakovanje videa koji moze da se koristi na MC68000/8MHz; nesto dosta video materijala moze da stane na DD disketu. steta sto to nije napravio 1990. :d

Poslednja izmena:
cini mi se da je islo na pet disketa, sama igra i nije bog zna sta, mali prozor za igru ali je isla ok..

Nazad
Vrh Dno