Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

До краја недеље ћу раскинути уговор са Орионом (МТСом) и тражим најбољи понуду за оптички интернет, брзине између 500 и 1000 мегабита. Нови Београд, Блок 37. Хвала

Treba mi ponuda za MTS box pakete na dve adrese, prve pruge 35 za fiksni, tv i internet i ustanicka 141 mobilna, internet i tv, ugovori na dve godine. Hvala

Treba mi ponuda za opticki internet. Raskidam ugovor sa orion/mts pa mi treba zamena. Vidim da pored mts imam mogucnost i za yettel u zgradi, za ostale ne znam

Tražim najbolju ponudu za optički internet i televiziju. Lokacija: Telep, Novi Sad. Stanari su voljni da daju saglasnost da se uvede optika, trenutno ne postoji infrastruktura u zgradi.

Trazim ponudu za Nis, Pantelej, internet i televizija u osnovnom paketu. Dostupna je Supernova, MTS i SBB infrastruktura.

Tražim ponudu za Orion Biznis Net prelazak sa Orion (MTS) optike. Beograd - Savski Venac

Tražim najbolju ponudu za optički internet i eventualno televiziju. Raskidam ugovor sa MTS (bivši Orion korisnik).

U zgradi instalirana MTS i Orion optika - Savski venac, Beograd.

Zainteresovan za spec. promotivne ponude (X meseci gratis ili po 1 din.) promotera A1, Yettel i Yunet.

Posebno zainteresovan za Orion Biznis Net pakete ako postoji bilo kakva opcija uvođenja bez PIB-a.

Trazim ponudu za optiku Internet + TV + eventualno Staticki IP, Novi Sad. Postoji Telekom optika u zgradi.

Istekla mi je ugovorna obaveza za SBB-ov stari D3 Trio Gold paket (TV+net+fiksni).

Želeo bih da pređem na EON paket NET TV Premium+ pa dajte neku lepu ponudu (popusti, dodatni kanali, šta god imate 🙂)

Nisam (za sada) zainteresovan za prelazak kod nekog drugog operatera. Hvala unapred!

Postovanje,

Isteko mi je ugovor za Super Novu gde sam imao duo paket (Internet + TV) pa mi treba ponuda za istu tu uslugu ( obavezno arena premium kanali) Ukoliko ima neka ponuda bilo koga operatera na lokaciji Nis mozete me kontaktirati u PM.

Hvala! 🙂

Tražim najbolje ponude za:
-optički internet u bloku 45, Novi Beograd;
-internet+TV+fiksni u naselju Rvati, Obrenovac.
Na obe lokacije trenutno ugovor sa Orion Telekomom.

Ako ima A1 agenata, trebalo bi mi 2 ugovora za 5G kucni internet, pa neka se jave sa ponudom...

Tražim najbolju ponudu za optički internet, televiziju i mobilni. Po mogucnosti Yettel optika. Ugovor sa SBB za TV i net mi istice u oktobru (a kako je sada to jedna firma mozda moze nesto da se uradi i pre toga isteka)

U zgradi instalirana MTS optika - Savski venac, Beograd.

Zainteresovan za spec. promotivne ponude (popust na svih 24 mes. ili X meseci gratis ili po 1 din. i sl.) promotera Yettel.

TV treba da bude dostupan na 4 uredjaja odjednom (trenutno imam 1 eon box, 2 CAM kartice i 1 TV app) pa nesto slicno i trazim

Tražim najbolju ponudu za optički internet u Pančevu, Kotež 1. Takođe razmatram opciju kućnog neta preko 5g sim kartice.

Nazad
Vrh Dno