Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Da li vam iko odgovara? Meni niko za Yettel ponudu.

Čisto da utvrdimo svrsishodnost teme.

Meni su se iz A1 javili u kratkom roku od postavljanja poruke ovde, za 3-4 dana je već bio monter i odradio instalaciju za optički net.
Sve je urađeno kako smo se dogovorili.

Evo da podelim iskustvo. Juce sam podneo zahtev za raskid u SBB i sad me zvali kazu sta je potrebno da vas zadrzimo. Ja kazem 12 meseci kazu moze. Nista se nismo natezali. 5400 je ukupna cena znaci prosek 2700 na 2 godine. Ostavili su i dodatni stb gratis i nece mi smanjiti na 3 aplikacije ostavice na 5. MTS se nije javljao. A1 jeste i najbolje od jednog agenta sam dobio 9 meaeci (do kraja meseca mu traje ta ponuda). To mi jeste povoljnije ali ostajem na SBB jer mi je sve vec namesteno i zato sto sam za 2 godine imao jedan prekid zbog neke havarije. Znaci bio sam zadovoljan uslugom. Pozdrav...

Istice sbb ugovor (trio) za 30 dana, sutra podnosim zahrev za raskid.

Zanimaju me ponude (optika, vozdovac), optika internet ili internet + tv.

Ranije sam dobio od sbb 18mes 1 din + 12 mes full cena. Sto je bilo top.

Tražim najbolju ponudu za Internet + TV paket (trenutno na Yettel optici, u aprilu ističe Hipernet Duo M 2023).
Zgrada je u Bloku 11c, moj ulaz pripada Zemunu.

Tražim najbolju ponudu za Internet + TV paket (trenutno na SBB optici, istekao sad u februaru).
Zgrada je na Dušanovcu, naselje Merin Hill.

Tražim ponudu za produžetak ugovora u SBB-u. Ugovorna obaveza ističe sutra, 24.2.2026.

Istekao ugovor za net i tv sa Supernovom. Zanima me produženje ili prelazak u SBB

Ističe mi ugovor za A1 XXL kućni net za 10 dana, pa ako ima neko da ponudi nešto, može i A1 ponovo svejedno.

Ako neko ima ponudu za internet i TV, lokacija, Novi Beograd (Fontana )

ugovor sa sbb-om ističe početkom aprila. interesuje me a1 optika 300/150, čukarica, 9x1 dinar.

Potrebna mi je MTS ponuda samo za NET, tako da molim agentima da mi se obrate, hvala

Potrebna najbolja ponuda za TV i internet, istice ugovor sa SBB i ne zelim da ga produzim. Razmisljam se da predjem u A1 duo plus paket? Da li postoji neka ponuda?

Molim ponudu za Yettel 5G mobilni internet.
Paket Mobilni Net Max uz 5G ruter ZTE G5B i UO.
Novi korisnik.
Hvala!

Istice ugovor sledeci mesec za net i tv sa Supernovom. Zanima me produženje ili prelazak u SBB. G,Milanovac

Tražim ponudu za bežični kućni internet i televiziju (nema optike), opština Obrenovac.
Konkretno me zanima A1 5G KućniNet Duo ili kombinacija Yettel 5G Net + TV ukoliko postoji dobra akcija (popust na pretplatu ili mesece po 1 dinar) da opravdaju prelazak sa trenutnog operatera. Hvala.

Hteo bih da predjem sa SBB na MTS Box, molim za najbolju ponudu.

Pozdrav,

Tražim najbolju ponudu u Nišu za internet + TV trenutno sam kod Oriona ugovor ističe sredinom marta. Može i produženje kod Oriona.

Treba mi najbolja ponuda, za prelazak na optički internet kod Yettel ili Yunet. Imam još 20 dana do isteka UO kod MTS (Optika).

Мислим да би било добро када би се написало и која понуде су добијене или барем која је прихваћена. Наравно не као обавеза већ као добра воља члана форума који је добио одговарајућу понуду. Као што је рецимо @vladat1 урадио.
У првом посту то није наведено али није ни забрањено, мислим да би се квалитет ове теме подигао на виши ниво.
Наравно све ово наведено ако се модератори слажу.

Potrebna najbolja ponuda za MTS mobilni net molim poruke u pvt hvala

Nazad
Vrh Dno