Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Imam SBB, EON full duo. Ističe prva godina po 1 dinar, ostaje druga godina da se plaća i sad to počinje.
Zanima me najpovoljniji prelazak na pamet u kome mogu da gledam Arenu Adrenalin

Isticu mi dva ugovora sa SBB. Tražim ponudu za NET TV Premium + ili NET TV basic +, a za drugi ugovor NET TV basic

Uskoro mi ističu dva ugovora za SBB, molim za ponudu za NET TV Basic i za NET TV Premium.

Ako ima neki agent Supernove neka se javi za produžetak ugovora (Super Plan 2s, ističe 30.11.) da ne moram ići na raskid ugovora.

Istekao supernova paket. Potreban A1 kućni net 50/10 sa nekim popustom.
Smederevo

Istekao Supernova paket. Potrebna ponuda za novi ugovor Supernove, ili SBB novi ugovor. Novi Sad, Telep.

Sbb EON FULL DUO ističe u februaru 26.
Otvoren sam za ponude operatera.
Vrbas
Hvala!

Supernova istice paket 10.01 kablovska i internet ,ubacio bih i fix ,mozda i mob ,bez optike Smederevo
ako moze neka ponuda

Tražim ponudu za internet + TV od a1, bolji uslovi od 6 meseci po 1 dinar. Prešao bih iz SBB.

Voždovac, Beograd

Trazim najbolju ponudu za opticki internet, sto veca brzina, minimum 1000/500mb

Trazim najbolju MTS ponudu za opticki internet, za najjaci paket interneta.

U stanu je vec uvedena MTS optika, ugovor je istekao prethodnim stanarima, trazim najbolju ponudu za novi ugovor.

UO sa SBB-om za digitalni eon premium na dve lokacije isticu pocetkom decembra, potrebna ponuda za nastavak ugovora

Roditelji (penzioneri) imaju MTS BOX4 crveni paket (optika) koji ističe u nedelju, 30. novembra 2025. godine.

Tražim najbolju ponudu za:
  • Internet + televizija
  • Opcionalno: jedan mobilni postpaid
  • Opcionalno: jedna pretplata za fiksnu telefoniju

Trazim ponudu za produzenje ugovora na Supernovi (ili prelazak kod drugog provajdera), trenutni paket je stari Exe Netov paket 100/40.

Takodje dodajem jos jedan optika+TV kod drugog operatera. Lokacija Pantelej, Nis

Neki A1 promoter za optički internet i tv? Novi korisnik (mts infrastruktura)?

Tražim (najbolju) ponudu za obnovu ugovora kako mi u januaru ističe ugovor za BOX4 paket. Razmatram i prelazak kod drugih operatera (Orion, A1, Yettel). Lokacija: Beograd.

Trazim najbolju ponudu za MTS optiku, SBB, A1..molim javite se u DM

Trazim najbolju ponudu za MTS optiku, imam Box 2 paket (internet + fiksna). Ostao bi u MTS-u uz bolju ponudu nego na sajtu ili bolja ponuda za A1 optiku 12 meseci po dinar.

Tražim najbolju ponudu za Supernovu/MTS. Nov korisnik, Borča je u pitanju.
Zahvaljujem

Da probam i ovde, neka me kontaktira A1 agent, interesuje me KućniNet Duo Plus

Zainteresovan sam za KućniNet Duo pakete, molim za ponudu od A1 agenta. Hvala unapred

Trazim ponudu za mene TV + NET. Trenutno sam korisnik SBB-ea gde je istekao ugovor pre neki mesec. Ako imaju ponudu "koja se ne odbija" 🙂 mogao bi produziti. Interesuju me ostali provajderi, A1,...

Interesuje me i za roditelje. SBB je TV dok je fiksni + net MTS. Obavezno je da provajder ima ARENA TENIS tj. teniske kanale gde mogu svi turniri da se prate.
Javite se u DM-u ali vec sa necim konkretnim napisanim a ne samo broj tel.

Hvala unapred.

Molim za ponudu interesuje me Duo plus xplore tv, lokacija Novi Sad. Hvala

Istice mi ugovor sa SBB-om za nedelju dana pa neka me kontaktira SBB agent. Zrenjanin.

Za par dana mi ističe ugovor kod SBB-a. Potrebna ponuda za NET + TV.
Mesto: Niš

Hvala

Nazad
Vrh Dno