Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)
Tražim najpovoljniju ponudu za internet paket (bez TV usluga). Preferiram optiku, ali sam otvoren i za druge opcije. Zgrada se nalazi na Zvezdari i, koliko mi je poznato, ima infrastrukturu za SBB, MTS i Yettel. Operateri Orion-a i A1 su me informisali da njihove optičke instalacije još uvek nisu dostupna na toj lokaciji.
Tražim agenta za povoljnu ponudu za:
1) A1 KućniNet Plus paket (100/10 Mbps)
2) Yettel Net M (Već sam dobio ponudu za 50% u prvih 6 meseci, tražim povoljnije)
Nov korisnik, trazim najpovoljniju opciju za internet sa TV u zgradi sa optikom u Nisu. Prednost za duzi gratis period posto se prvih par meseci nece mnogo koristiti.
Koristim Supernova net (kablovski) van ugovorene obaveze. Hteo bih da izbegnem Telekom, MTS i Supernovu po svaku cenu. Samo net ili Net & TV ponuda mi je potrebna.
Nazalost ipak na mojoj lokaciji ne postoji mogucnost za a1 optickim internetom tako da sam sada u potrazi za ugovorom za yettel opticki ili yettel opticki+tv (za to sam siguran da postoje uslovi).
Ugovor sa mts-om traje do 2. avgusta, raskinut je samo cekam taj dan da im vratim opremu.
Zrenjanin.
Istekao ugovor SBB, imam ponudu za optiku supernove 18 mesec po 1, ali bih radije ostao u SBB, doduse ne za 5 meseci po 1 dinar.
Moze i nov ugovor, da se prebaci na drugo ime, ili da ostane na ovom, kako god
Trazim najbolju ponudu, NOVI SAD.
Istekao SBB ugovor EON Duo, nude mi iz Call centra 3m za 1 din sto mi apsolutno ne odgovara
MTS mi nudi 14m za 1 din
Ako ne želite da izgubite korisnika koji je u mreži od početka kontakt
Zdravo, htela bih da predjem u A1, da li mozda zna neko kome mogu da se obratim za dobru ponudu? Čula sam za jednog decka koji to radi, mislim da se zove Dusan, da li mozda ima neko njegov broj?
Istekao SBB ugovor, EON full, na adresi postoji optika supernove, preko telefona mi je ponudjeno samo 5 meseci po 1 dinar iz SBB.
Moze i nov ugovor na drugo ime, trazim najbolju ponudu. NS
Istice ugovor za dve nedelje (Digitalni EON Premium optika), potreban SBB agent da objasni sve opcije za produzenje ugovora, lokacija Nis.
Hvala unapred!