Šta je novo?

Trazim komenter oko kupovine

IvAnF

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2002
Poena
604
Imam:
AMD K6-2 450MHz
Acorp 5 ALI 6.1
128 MB SDRAM-a
ATX kucisve sa vertikalnim napajanjem

Dobijam:
AMD Duron 750MHz
Soltek SL-75 KAV-x
256 MB SDRAM-a
ATX kuciste sa horizontalnim napajanjem i
neki cooler od 60DM (neznam koji)

Sve ovo sam platio 280DM.
Interesuje me dali sam dobro prosao i sta mislite o ovoj ploci(D)

Ne znam kakva je ploca (siguran sam da je bolja od acorp-a) ali sto se tice cene cini mi se da si dobro prosao...

IvAnF je napisao(la):
Imam:
AMD K6-2 450MHz
Acorp 5 ALI 6.1
128 MB SDRAM-a
ATX kucisve sa vertikalnim napajanjem

Dobijam:
AMD Duron 750MHz
Soltek SL-75 KAV-x
256 MB SDRAM-a
ATX kuciste sa horizontalnim napajanjem i
neki cooler od 60DM (neznam koji)

Sve ovo sam platio 280DM.
Interesuje me dali sam dobro prosao i sta mislite o ovoj ploci(D)
Koji to kuler koshta 60 DEM ?!?!??!
Uostalom i ako koshta takav se ne stavlja na Duron na 750 Mhz , vec na Athlon TBird 1.2+ ili XP .

cooler

Neznam koji je cooler ali znam da hladi odlicno jer mi je cooler bio najvazniji zbo oc. Trenutno nemam pastu i radi na 866 a temperatura je oko 45C:wave;

Ma kako god da ti hladi, 60 maraka za cooler dati je brate mnooogo.

Kada se u cenu uzme i rad prosao si OK.

Ali taj cooler bre... a taj OC i temperatura i nisu bas neki spektakularni rezultat. Jesi li video cooler kako izgleda? Jel buchan?
Nema potrebe stavljati tako skup cooler na durona, mnogo bi bolje za te pare prosao sa jacim CPUom i nekim fop32 ili 6Cu coolerom.

Re: Re: Trazim komenter oko kupovine

drfedja je napisao(la):
Koji to kuler koshta 60 DEM ?!?

Sto posto onaj sa kao punjenim cevcicama ne znam ti ja sa cim, Cooler Master.

Pogledaj veliki test coolera pa kada prepoznas tvoj model (a verovatno ces) javi , jer zaista sumnjam da je u pitanju neki cooler od 60DM (prvo cudna cena) , s obziron koji si oc rezultat koji si postigao ....
Koja memorija je u pitanju?

re:EagleOne

Jesu li ti se svideli cooleri?
A sto se tice memorije Samsung-ova je.
Steta pa imam samo 256 jer sad deru.
E da jel znate kada ce pasti cena memorije?Ovde u Sremskoj Mitrovici traze od 150 - 180DM:(

leksa je napisao(la):
Ne znam kakva je ploca (siguran sam da je bolja od acorp-a) ali sto se tice cene cini mi se da si dobro prosao...

Pa bas sam nedavno imao kod kuce na probu jednog Thundera (1400) sa tom Soltek SL-75 KAV-x plocom i unutra je bilo ubodeno 512 Mb DDR-a... (pih! drug kupio... kao da ima po kuci...a sta ce mu neznam)
bunio se da mu sporo radi... :confused:
anyway ja mu stavio gore w2k, a ono brate AMD se razmahao ko lud... neznam, ali mi se ucinilo da je stvarno cela konfiguracija (ukljucujuci i plocu) extra fast i dobra...
elem da ne gusim mislim da je ta ploca jaaaako dobra bar sa DDR-om...
ako je neko imao drugacije iskustvo nek kaze...

:wave;

DDR

Pa koliko ja znam o mojoj ploci i koliko vidim na njoj nema podnozje za DDR. Ti mora da si radio na nekoj drugoj ploci jer na SL-75 KAV-x sigurno nisi.FX

Re: re:EagleOne

IvAnF je napisao(la):
Jesu li ti se svideli cooleri?
A sto se tice memorije Samsung-ova je.
Steta pa imam samo 256 jer sad deru.
E da jel znate kada ce pasti cena memorije?Ovde u Sremskoj Mitrovici traze od 150 - 180DM:(
Bakar cuda cini :D
Stvarno interesantan proizvod, pozitivno neuobicajenih karakteristika , i sigurno redak na nasem trzistu...

Sto se tice SDRAM-a tesko da ce cena ozbiljnije ici dole, ali sigurno da ce masovni prelazak na ddr, dovesti do zatrpanja trzista polovnim SDRAM modulima, razlicitih kvaliteta, koji ce se prodavati za male pare...

Re: DDR

IvAnF je napisao(la):
Pa koliko ja znam o mojoj ploci i koliko vidim na njoj nema podnozje za DDR. Ti mora da si radio na nekoj drugoj ploci jer na SL-75 KAV-x sigurno nisi.FX

upravu si i izvinjavam se...
radilo se o SL-75DRV-X ploci...
:D

Re: Re: nasao

leksa je napisao(la):
Gde si nasao taj kuler majketi?

Poslao mi burazer iz Deutchland. Prava cena je oko 50DM ili ti 25 EUR i plus postarina i ostale sitnice 60DM. Jedino sto nisam dobio nikakvu pastu ( nemarljive Svabe ) ali nema veze nasao sam je i ovde.

Re: Re: Re: Trazim komenter oko kupovine

Misko je napisao(la):
Sto posto onaj sa kao punjenim cevcicama ne znam ti ja sa cim, Cooler Master.

Coolermaster Super Heatpipe je negde izmedju 90 i 100 DM i mogu ti reci da je apsolutno fenomenalan. Sa AS3 drzi mi temperaturu pod stresom na 45-47 stepeni. Malo je glasan, ali ne kao Delta screamer! FX

Nazad
Vrh Dno