Šta je novo?

Travian-jeste probali?

auuu :) to bi bilo ekstra, aj videcu sutra koji mu je nick :D
:wave: (on je kao nesto jak, ima 6-7 sela, mada kontam da je to nista ?!)

Aj da se umesam. Igirca je extra igram je vec vise od godinu dana. Probajte navucite se i zaboravite na skolu fax ili na poslu sve gledajte korz travian kao sto ja radim. Hehe...

Ko kaze da je Travian losa igra ili je nije igrao ili je pokusao pa odustao.
Prvi server rs1 sam odigrao od samog pocetka do kraja imao 22 sela i zavrsio igru medju prvih 20 igraca.Da oduzima mnogo vremena to ste upravu ali koja igra ne oduzima slobodno vreme?
Sto se tice zastite u pocetku pravis sklonista,redovno trosis resurse a vojsku uvek mozes da sakrijes u oazu ii kod komsije.Kasnije upadnes u neki savez tu se organizujete u odbrani i napadu jer Travian je timska igra i nije za soliranje.

Ako neko hoce da proba evo linka
http://rs.travian.com/?uc=rs2_143

pozz Velja

ja je igram onako za bezveze na poslu, ali već vidim da neću daleko jer ako ima ekipe koja navija sat da bi se probudili i odigrali potez, onda to stvarno nije moja domena
vjerovatno kasnije postaje zanimljiva ali ovaj početak mi je preusporen

dajte meni usere i passworde da vam obrisem accounte!!! ne mozete da verujete kako je dobar osecaj kad ti neko obrise account. opet postanes slobodan covek!!! ;)

jer inače iz kompjutera iskaču plameni bičevi koji ti se omotaju oko vrata i dovuku te do kompjutera da odigraš potez...

dajte meni usere i passworde da vam obrisem accounte!!! ne mozete da verujete kako je dobar osecaj kad ti neko obrise account. opet postanes slobodan covek!!! ;)

Mislim da bi me burazer isekao mačetom i sekirom (kao onaj ludak danas na Novom Beogradu) kada bih mu obrisao naloge :)

ja zavrsavam bosanski speed.
i prestajem, eventualno neki dual acc, cisto ujutru na poslu da se zezam.

al krvavo je kod bosanaca :d

Nazad
Vrh Dno