Šta je novo?

Transverse

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
Mislite da je Star Citizen prevara? Check this out:

Navodno izlazi sledece godine. Medjutim, tu je crowdfunding kampanja (surprise surprise): https://transversegame.com/about/funding

Pogledajte pocetne stretch goals :D

Ime igre varijacija ne popularni sci-fi film Transcendence, sve ostalo vristi Star Citizen. Prica se da im je EA nudio Wing Commander IP ali su odbili. Developeri su poznati po Mech Warrior Online ;)

Stretch goals pobedili. Mislion dolara i igra će imati gejmplej... manje-više... neku vrstu... možda.:D Sa dva miliona brodovi ne samo da će moći da LETE nego i da NAPADAJU jedni druge!:D

Inače, ljudi će prvo pomisliti na Bioware kada vide da se igra zove "Transverse".:D

Mislite da je Star Citizen prevara? Check this out:

Navodno izlazi sledece godine. Medjutim, tu je crowdfunding kampanja (surprise surprise): https://transversegame.com/about/funding

Pogledajte pocetne stretch goals :D

Ime igre varijacija ne popularni sci-fi film Transcendence, sve ostalo vristi Star Citizen. Prica se da im je EA nudio Wing Commander IP ali su odbili. Developeri su poznati po Mech Warrior Online ;)

Uh ceo jucerasnji dan sam proveo na MWO forumu i redditu.. Posto je ista firma pravila i MechWarriora i sad je glavno pitanje sta ce biti i sa tom igrom jer nije zavrsena ni nakon 3 godine..

Uglavnom potpuni cirkus juce sto na mwo forumu, sto na star citizen forumu u vezi te igre koja je ocajna kopija star citizena..

Inace cela stvar je izbila jer je mod sa Mwo foruma Niko Snow banovao, ne znam koliko desetina i stotina igraca jer su poceli da pljuju zestoko po devovima i Mech Warrioru sto na forumu sto po drugim forumima.. A lik se inace hvalio kako je potrosio dane jureci ih sve po netu i uparujuci sa nalozima na Mwo-u :D

U sustini tako su ih ukopali da ne verujem ni da ce 10 000$ da skupe :D

Poslednja izmena:
Požuruju sad ove smemirske igre jer su videli koliko je pažnje i para SC pokupio. I Elite će proći odlično po do sada viđenom.
Sve ove godine su ignorisali taj segment, a sad svaki treći studio pravi svemirsku pucačinu i naravno da će pući pored ove dve što mi je i drago...

Ja nemam problem sa nekim trecim. Imam problem sa njihovom istorijom (MWO i pre toga gomila shovelware krsha pod drugim imenom) kao i sa cinjenicom da u potpunosti kopiraju Star Citizen model.

Da mi je neko pre dve godine kada sam prvi put video SC crowdfunding rekao da je ono sto oni pricaju malo istina a vise obmana ja svakako ne bi usao u celu pricu. Sada je to mnogo transparentnije iako je ljudima ostao gorak ukus u istima jer smo svi ocekivali bajke.

Cinjenica je da ovakva igra kakvu najavljuju (karbon kopija Star Citizena) ne moze teorijski da se napravi za manje od 3-4 godine i bar 50 miliona dolara uz zesce srezane sve ostale troskove i losu poslovnu praksu (suska se da Roberts placa ispod proseka industrije za sve pozicije). Pored toga smo otkrili da je CIG strateski postavio razvojne studije u regije gde imaju najvece poreske olaksice i co-funding drzave (razlog za bum UK game developmenta i veliki broj Sony UK studija je drzavna politika koja vrlo ozbiljno subvencionise gamedev granu industrije). Onda neko dodje pa nam OPET prodaje pricu o AAA revolucionarnom MMO koji kosta 2 miliona i gotov je za godinu dana, ma idi begaj...

Star Citizen i Elite su prvobitno nastupili na Kickstarteru gde postoji funding goal koji ako se ne ispuni, pare se vracaju nazad backerima. Piranha Games su izbegli Kickstarter i direktno postavili funding kampanju na sopstveni sajt gde nista ne pise o tome, da li je funding fixed ili nije, da li se pare vracaju ili ne ako ne uspe. Dati njima pare u ovom momentu je kao ostavljanje para na prometnoj ulici.

Da su bili iskreni pa nastupili drugacije, da nemaju nedovrsen Kickstarter projekat u proslosti, da se ponasaju kao normalni ljudi a ne kao dziberi, mozda bi i nesto bilo od ovoga. Ovako, tesko.

Sto se tice tih 6-7 hiljada skupljenih dolara do sada, MWO zajednica sumnja da je u pitanju novac koji su uplatili zaposleni Piranha Games da bi stvorili iluziju da postoji interesovanje. Bukvalno su pogresno uradili sve sto su mogli.

Ma taj studio treba zatvoriti, a celom menadzmentu oduzeti dozvole za rad dozivotno...napravili su WoT klon sa Mehovima, a sad hoce da naprave SC klon..lol :D Kako ce da ih isprozivaju za mesec, dva kada im pledge counter bude stajao na manje od 100 000$ :D

Da mi je neko pre dve godine kada sam prvi put video SC crowdfunding rekao da je ono sto oni pricaju malo istina a vise obmana ja svakako ne bi usao u celu pricu. Sada je to mnogo transparentnije iako je ljudima ostao gorak ukus u istima jer smo svi ocekivali bajke.

Mislim da imaš previše godina da očekuješ bajke ili još nisi stekao osećaj šta se može, a šta ne.
Ne znam samo šta te je to toliko rasplakalo pa da ideš okolo i samo kukaš.

To all of our backers,

It’s a bitter sweet day. Thank you for taking a chance and showing us that you are interested in seeing our vision come to life. As you can see, the velocity of our crowdfunding campaign never gained the momentum needed to bring Transverse to life as a community funded concept. We are going to shut down our funding today, ahead of the 30 day deadline and begin the process of refunding as promised.
We plan to take Transverse behind the curtain for now. One day, I hope to see you on the Fringe!

https://transversegame.com/news/article?which=J73XE4MP

Fin.

Tema moze pod kljuc.

Nazad
Vrh Dno