Šta je novo?

Transformisite izgled XP-a u longhorn

• Začetnik teme Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Ja danas naleti na taj program tezak je 13 mb i vrlo je lepo jedino me nervira neznam kako da sklonim ispod ikonica gde je tekst onu boju braon.

ZoNi je napisao(la):
a sta taj program (KOJI?) radi, osim sto je dodao sidebar? menja li nesto stvarno? ja bih pre koristio neku Longhorn temu za StyleXP (a moja omiljena je ModPlex2)
Pa nisam jos sve provalio fali mi strucnosti,tamo gde sam ga skinuo nema ga vise ako hoces, da ga skines posalcu ti na pm moj ftp pa da ga od mene skines i ti to najbolje prostudiras za sve nas inace program se zove longhorn m5 transformacion pack.

chemu sve to? ja ionako ne volim ni ovaj gay WinXP look, nego koristim Win2000 Classic theme...

Ja sam probao taj Longhorn transformation pack i nije mi se dopao. Mislim, radi on radnju, ali ja drzim theme servis iskljucenim, jer me nervira sareni Win look. Bio je zanimljiv u pocetku, ali je posle dosadilo. Kada bolje razmislim najbolje mi je izgledao AmigaOS 3.1 na Amigi 4000 (da ne preterujem pa da kazem Workbench 1.3 na A500 🙂 )

http://www.softpedia.com/public/cat/13/9/13-9-97.shtml
Patch Features :

This patch can patch both of Windows XP without SP1 and with SP1
This patch will apply Plex Style with new taskbar and Longhorn screensaver after restart (You can change it yourself)
This patch is not recommend for multi-language edition of XP. (However, you can use it)
This patch can use rollback function by run setup again after restart (get original XP files)

Longhorn M5 Transformation Pack Features:

Add Longhorn Visual Style name "Plex Style" with patched UXTheme
Add Longhorn Screensaver
Add Longhorn wallpaper
Change Boot Screen to unoffical Longhorn Boot Screen
Change Logoff Panel to Longhorn button in Classic mode
Change Logoff screen to Longhorn view
Change LogonUI to Windows Longhorn LogonUI
Change Shutdown screen to Longhorn view
Change Start Panel text image in Classic mode to "Longhorn XP Professional"
Change ToolBar to Longhorn blue ToolBar
Change Windows flag to Blue Longhorn flag
Change Windows flag to Longhorn flag in Start Button
Change Windows XP''s brand in About Windows to Longhorn XP Professional
Change Working screen (Like Logoff and Shutdown) to Longhorn view

zanto shto ne mogu da jurim service packove... a za win2k je vec izashao sp3...
inache rado bih preshao na win2k... nema registracije, nema za*ebancije...

xvoodoo je napisao(la):
zanto shto ne mogu da jurim service packove... a za win2k je vec izashao sp3...
inache rado bih preshao na win2k... nema registracije, nema za*ebancije...

Ne pričaj nikome, ali svaki SP za W2k sadržiu sebi i sve prethode. 😉

Najviše volim kad se jedni drugima čude jer ti drugi nemaju iste subjektivne ukuse kao ovi prvi :mrgreen:

@ZoNi: jel si probao da nabacish SP1 na XP Corporate?

@ivo.r: nemoj da prichash! pa nisam ni ja sisao tarabu, *ebote... btw, kad izadje SP5, ja cu ga svejedno morati skidati celog... nije to Half-Life pa da ima i "Upgrade" verzija...

Nazad
Vrh Dno