Šta je novo?

Transformers

Bojan

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
604
Kao prvo da vam pozelim Srecnu Novu 2005. godinu. :banana:
A kao drugo imam jedan veoma iritirajuci problem. Evo sta mi se desava sa compom: Ja na netu. Surfujem. :type: Kad od jedanput krece trnasformers. Ona zeleno-plava tema u WinXp se pretvori u onu klasicnu, sivu, kockastu temu i KVRC. Resetuje se.
Ja nemam idije sta bi to moglo da bude. :wall: Skenirao sam disk sa novom virus listom i nista spec nije nasao. I dalje se to desava. Sad sam vec 20 min na netu i nije se desilo, ali nekad se desi posle 2 min, a nekad posle 1 h.
Jedino mi preostaje :crash:
Ima li neko resenje?!!

koji antivirus? koliko su mu sveze definicije?
jel imas neki antispy skener?

service pack 2 za pocetak

Koristim Avast. Pre skeniranja sam uradio update, tako da je bila najnovija. Pronasao je 9 inficiranih fajlova, vecina su bili neki Trojanci.

Nemam nikakav antispy program, ali je Avast sve to lepo resio, pa nemam vise problema sa tim spy-evima!

1.Registry Mechanic 3.0
2.Ad-awere 6.0

Dva mala korisna programa i lepo ciste sve gluposti iz registry baze.
Toplo preporucujem.
Pozdrav

Kod mene se to desava samo kada se iskljuci SVCHOST.EXE (Local Service). Zato proveri u Task Manageru da li taj servis radi. moguce je da mu 'nesto' smeta, da ne kazem virus/trojanac.

p0z!

Jel mozete da mi verujete da se posle one poruke nije nijednom desilo. Nisam nista radio, nisam stavio service pack 2, nisam instalirao nijedan antispy program. U Task Menageru imam SVCHOST.EXE (cak 5)!
To me tako izludjuje!

Ipak se desilo. Da li mozda to ima veze sa porukom koja mi se ponekad javi. Otvori se mali prozor RunDLL i pise "An exception occured while trying to run: c:\windows\system32\grmf32.dll, UMonitor" !!!!

skini ti lepo kaspersky personal i najnovije definicije pa se iskeniraj

Kaspersky 5.0Personal+Spybot - Search & Destroy nema da brines
100%
POZ

Vrh Dno