Šta je novo?

Transformers: The Game

Da li znate kakva prica ima da bude.Da li ce ubacivati ove nove transformerse što se sad drugi put vrte na tv.Odgledao sam od pocetka pa do kraja i priča mi se sviđa

Gledao sam sinoc kako je sniman film i nekako mi se ne svidjaju sami roboti. Ne lice mi na one iz crtanog filma (ili se tripujem?), a po onom shotu sa pocetka threada bih rekao da su roboti potpuno isti :(

Poslednja izmena:
Ja mislim da bi Optimus Prime izgeldao izuzetno ruzno sa nogama koje lice na kutije i sa sve ocuvanom kabinom od kamiona kao njegovim torzom...

Jel mislis da bi ovako nesto proslo na live action flimu?
480_robot.jpg

Naravno uz malo realnog lightninga i detalja? Ma nema sanse!

Meni se izuzetno svidja kako su uradili robote (najvise Bumblebee), a narocito transformacije, koje ne izgledaju kao da su se covekolike forme robota za tren oka stopile u formu auta i obrnuto.

Glavni (Majkl Bej) i izvrsni producent (Stiven Spilberg) su izbacili nekoliko stvari iz filma, sa kojim bi se je apsolutno slozio, tipa da se npr. megatron koji je veliko k'o starskrim, transformise u "revolver" iz koga ovaj potonji puca k'o da je Dzon Vejn. Ja se secam da sam sve te gluposti i nelogicnosti u velicini transofrmacija primecivao jos davno davno, kada sam k'o klinac gledo transformerse na RTS-u (ili koja vec televizija bila tada).

Dok cekam izlazak kako igre tako i filma, pronaso sam razbribrigu u mini poteznoj igri na:
http://www.transformersgame.com/
Pogledajte na dno stranice, gde pise Log in / Join.

Poslednja izmena:
@mLaki evo iskopao sam Optimusa, i dalje ima noge slicne kutijama samo sto ne lici na sebe. Meni se licno ne svidja mada ne kazem da nisi u pravu, takodje se slazem i za Megatrona i njegovu .357 transformaciju :)

673903064b8_Main200.jpg

i meni je bila smešna transformacija u revolver i kad sam bio klinac... i tada mi nije bilo jasno (5-6 godina), kako ostali klinci mogu da se igraju sa igračkama koje nisu u srazmeri. ja ćaletu čak nisam dao da kupuje modele aviona u nestandardnim srazmerama. Imao sam dve srazmere, 1:48 i 1:72, i dve odvojene police za njih...

i meni je bila smešna transformacija u revolver i kad sam bio klinac... i tada mi nije bilo jasno (5-6 godina), kako ostali klinci mogu da se igraju sa igračkama koje nisu u srazmeri. ja ćaletu čak nisam dao da kupuje modele aviona u nestandardnim srazmerama. Imao sam dve srazmere, 1:48 i 1:72, i dve odvojene police za njih...

u srazmeri u poredjenju sa cime ? Sa planetom sa koje su dosli ? :d

@spaxon: pise: Release Date: World: 26 June 2007

Poslednja izmena:
Activision najavljuje da će u igri Transformers: The Game svoje glasove pozajmiti Shia LaBeouf i Megan Fox kao i Peter Cullen i Frank Welker koji i u samom filmu pozajmjuju glasove Optimus Prime-u i Megatron-u. Igra je bazirana na filmu a igrač će moći da izabere da li će spašavati Zemlju vodeći jednog od Autobota ili pokušavati da uništi istu igrajući kao jedan od Deseptikona. Igra će biti vrsta akcione avanture a na razvoju za PC, XBox 360, PS3, PS2, Nintendo Wii radi Traveller’s Tales dok verziju za PSP razvija Savage. Za Nintendo DS prenosnu konzolu će postojati 2 podverzije igre, Transformers: Autobots i Transformers: Decepticons na čijem razvoju radi Vicarious Visions. Igra bi se trebala naći u prodaji tokom leta 2007.

PC igre

Zar Megatronu ne daje glas Hugo Weaving?...bar tako pise na Imdb-u...
A legendarni Welker daje glas Megatronu u igri, to je tacno :) ...

Poslednja izmena:
he po SS-ovima ne izgleda bas najlepse ali jedva cekam da izadje da se podsetim malo detinjstva :)

40 postova za ~20 sati...bravo D-Devil :bottle: Kad si postovao prvi put u TDU topiku imao si 24 :p

Izasla je danas ... Bar u, sto bi rekao onaj ciga, Amerikama :D

:) Ne znam da li si mislio da je igra "javno" izasla ili ne, ali evo da se nadovezem za sve one koji ne znaju: IZASLA je igra :) , ima da se kupi :wave: Ja je necu kupovati dok ne procitam neke utiske posto sam ekstra skeptican sto se tice kvaliteta kvaliteta i vrednosti ovog naslova :)

Sudeci po trejlerima koje sam video, mislim da igra nije losa.

Evo ja je kupujem... pa cu dati svoje utiske.

Poslednja izmena:
A nije valjda da ste gajili nade prema igri koja nosi ime transformers ?

Trejler za film je EXTRA, jeste da roboti izgledaju doosta drugacije, i cela prica sa njima (da ne pravim spojlere), ali mislim da je ovo osvezenje nabolje.

Inace, nasao sam svoju igracku Optimusa Prajma sa sve prikolicom, mislio sam da ga mali rodjak hm, sklonio:p

Eh, dva meseca sam preskakao dorucak da gi kupim:p

Dilan Dog je ok.
Zagora sam prevazisao, davno.
Alan Ford, imam kolekciju od nekih 40 komada, i to je svetinja.
Mister No, je baja.

Ali ipak, Transformersi...to je prica za sebe.
More than meets the eye, ili kako vec bi...

Ipak, bolje robot nego nesto drugo.

A igra, kakva moze biti?
Pa kao i crtic, decja.
Ali lepo izgleda.

I matorimo polako...

Poslednja izmena:
izgleda bolje od NFS carbon, kladim se da je i sama voznja bolja (ne moze biti gora svakako :D )

Poslednja izmena:
Pojavila se. Dobijam je danas, pa bacam utiske.

kao sto ne vidis, goranstein je jos prekljuce okacio screenshotove iz igre ;)

Damn.
This is sooo low:p

Goransteine, ti si ubica:p

pa jel probao neko sem njega ? Iskreno, verujem u svaku rec Goranovog poredjenja :D

Nazad
Vrh Dno