Šta je novo?

Transformers: The Game

Pogledao sam sajt i screenshotove i izgleda stvarno dobro. Kao klinac sam se uvek pitao kada ce vec jednom napraviti igru o Transformersima. Inace, slucajno sam naisao na sve epizode Transformersa na rapidu, pa ako nekoga interesuje neka mi se javi. Skinuo sam nekih 25 epizoda od 65, a kvalitet snimka je solidan.

Al' smo se palili na transformerse kao mali to je bio zivot, sad ne znamo gde cemo od obaveza, sta je zivot :wink:

Al' smo se palili na transformerse kao mali to je bio zivot, sad ne znamo gde cemo od obaveza, sta je zivot :wink:

Kako ko, ja sam se recimo lozio na Zagora, Velikog Bleka, Mister No-a ... Recimo Zagor bi bio vrlo zahvalan za jednu ozbiljnu video igru! A Mister No bi mogao biti u nekom fazonu ozbiljnijeg Max Payne-a :). A Veliki Blek bi isto bio dobar za neku kombinaciju u stilu MDK2 :D (tri lika, sva tri sa razlicitim sposobnostima). Samo sto ovi instant ameri i poluinstant evropljani pojma nemaju!

Izgleda fino, a ostalo kad izadje...
eh, nostalgija...

@Mister_D
G1 Sezone 1-4 99 ep + film :p

@Goranstein
Bilo bi lepo "big mix game", ali kao sto si reko "ovi instant ameri i poluinstant evropljani pojma nemaju"

Klasicna konzolna igra, mislim da će se PC-jevci smoriti, ali ostaje da se vidi. Nažalost, za PC izlazi tek nekoliko meseci nakon Xbox360 i PS3 verzije, valjda da bi doradili low-med-high nivoe i upravljački sistem...

off-
fcuk the game, ja cekam film :D citao sam prequele prica mi je skroz ok.
***.

Poslednja izmena:
Kako ko, ja sam se recimo lozio na Zagora, Velikog Bleka, Mister No-a ... Recimo Zagor bi bio vrlo zahvalan za jednu ozbiljnu video igru! A Mister No bi mogao biti u nekom fazonu ozbiljnijeg Max Payne-a :). A Veliki Blek bi isto bio dobar za neku kombinaciju u stilu MDK2 :D (tri lika, sva tri sa razlicitim sposobnostima). Samo sto ovi instant ameri i poluinstant evropljani pojma nemaju!

Respect!

Ista situacija i kod mene :wave:

Isto:d .Ne mogu da verujem da još nikom nije palo da napravi Zagora kao PC igru,ovo već ne verujem da može da bude uspešno.I ne samo kao klinac,i dan danas ga rado čitam:)

a sta bi radili u toj igri ? mlatarali sekirom ? :D

ne gorane, buljili smo u 40-tak stranica njegove monodrame i sunjanja sumom i 5 stranica sa "sto mu gromova !" i 1 stranica sa mlataranjem sekire :p

iskuliraj... ;)

ne gorane, buljili smo u 40-tak stranica njegove monodrame i sunjanja sumom i 5 stranica sa "sto mu gromova !" i 1 stranica sa mlataranjem sekire :p

iskuliraj... ;)

Ti ili si pročitao 2-3 stripa ili ga nikako nisi razumeo.Skoro svaki strip je priča za sebe,bio i ostao pošto i dan danas izlaze.Tu bi mogao sjajan RPG recimo da izadje:d .Ovo sa transformersima nema sanse da bude dobro.

iskuliraj... ;)

Hehe ... Sve mi diraj samo Zagora ne ... Pre bih igrao igru u kojoj je glavni lik Zalosna Sova, nego da upravljam gomilom metala koja je u fazonu Sklopi se, Rasklopi se :D

@goran.a : Slazem se sa tobom, RPG bi i mogao da bude. I procitao sam dosta "Zagor-a", ali mi nije bio favorit. Vise sam voleo mistern no-a, fordovce, super hika, dilan dog-a itd. ali to ne znaci da mislim da bi bilo dobro napraviti igre na te teme, do duse dilan dog postoji kao igra i naravno ocajna je :S: Transformersi ce biti za decu do 12 godina...

Ja se ne secam da sam skoro odigrao postenu igru koja je pravljena po filmu (i obrnuto). Tako da, poucen iskustvom, sumnjam da ce sa Transformersima biti drugacije. Zao mi je, ali c'est la vie :)

Poslednja izmena:
Transformers ce naravno biti njesra. Stripovi su stripovi, crtaci su crtaci i to treba i da ostanu. Radije cu ponovo procitati sve epizode Zagora ili Dilan Dog-a nego igrati igre u kojima na "krug" bijes sekirom a na "kocku" skaces.

A i vi ste sad bas napravili poredjenje izmedju Zagora (strip) i Transformers-a (crtani film). Mislim dajte malo ljudi mesta i arkadama, poleti i makljaj se malo i pucaj iz celog raspolozivog arsenala. Dobro da je za decu, to stoji, ali zar nije trip igrica odnosno crtani film koji smo nekada gledali na tv-u. Setite se malo i Voltron-a i Zvezdanih Serifa, bas je trip biti u ulozi tih robota i u vazduhu i na zemlji, uostalom videcemo kako ce ispati sama igrica i kakav ce biti gameplay, grafika i zvuk.

Poslednja izmena:
Hehe ... Sve mi diraj samo Zagora ne ... Pre bih igrao igru u kojoj je glavni lik Zalosna Sova, nego da upravljam gomilom metala koja je u fazonu Sklopi se, Rasklopi se :D

Ha ha,odlicno!
Ma po meni je bolje sto nema igre o Zagoru,da ne zaseru i njega.Nek ostane na papiru.Ja i dalje imam blizu dvesta razlicitih naslova Zagora-ne dam ih ni za najbolji komp!

@GX-X: Kakav bre Zagor RPG,pa Zagor je uvek jak!:D

Hmmm...arkada ko arkada, a i sta bi drugo bilo. Trcis, skaces, bacas stvari, ubijas i sta vise ocekivati? Odgledas film za 2 sata, predjes igru za 3, malo razbribrige :p
Zagor & co mogla bi se pretociti u igru al' bi se verovatno izgubio draz stripa.
Izlazio je i strip Tranformers i ono do cega sam uspela da se svojevremno dokopam i nije imalo puno veze sa crtacem.
Strip/crtani/film u igru izgubi nesto, a po mom ukusu i iz igre u filme opet nije to to...

Ukusi su razliciti, pa ko voli nek izvoli :D

Svi se samo na Zagora smeše ali podsetimo se kako to sve beše
Niko nema ja*a ni felera da pomene Malog Rendžera Kita Telera
kada se razbojnik upiki znaj pred njim je kapetan Miki
ko se heroju sa sabljom čudi neka zna - to je komandant Mark, ljudi
ne smeju Englezi, velika je cena kada pred njih izađe Blek Stena
Mister no je švaler strašan bele puti, zato nahebe kao žuti
monstrumima ova Zemlja prija dok ih ne dohvate Dilan Dog i Marti Misterija
ne zaboravimo legendarnog trapera, sjajnoga Ken Parkera
i za sam kraj ko da se ne seti pucačkog dvojca iz mita
fenomenalnih strelaca Teksa Vilera i Karson Kita
kada se sa konja u prašinu bace i isuču vinčesterke i koltove pištolje
od neprijatelja ništa ne ostane, stotine ih mrtvo, da su bežali bilo bi im bolje!

bonus strofa je posvećena momcima kao što je Žalosna Sova
prijatelji, verni pomagači, za njih je strofa ova
Smuk, Salaso, Čiko, Okulti, Rodni, Oto Fon Kruger,
Tiger, Gručo, Java, Blaf, Frenki, Kit Viler
bez njih ništa ne bi bilo isto, a sa njima sve je predivno i čisto!

Poslednja izmena:
Svi se samo na Zagora smeše ali podsetimo se kako to sve beše
Niko nema ja*a ni felera da pomene Malog Rendžera Kita Telera
kada se razbojnik upiki znaj pred njim je kapetan Miki
ko se heroju sa sabljom čudi neka zna - to je komandant Mark, ljudi
ne smeju Englezi, velika je cena kada pred njih izađe Blek Stena
Mister no je švaler strašan bele puti, zato nahebe kao žuti
monstrumima ova Zemlja prija dok ih ne dohvate Dilan Dog i Marti Misterija
ne zaboravimo legendarnog trapera, sjajnoga Ken Parkera
i za sam kraj ko da se ne seti pucačkog dvojca iz mita
fenomenalnih strelaca Teksa Vilera i Karson Kita
kada se sa konja u prašinu bace i isuču vinčesterke i koltove pištolje
od neprijatelja ništa ne ostane, stotine ih mrtvo, da su bežali bilo bi im bolje!

bonus strofa je posvećena momcima kao što je Žalosna Sova
prijatelji, verni pomagači, za njih je strofa ova
Smuk, Salaso, Čiko, Okulti, Rodni, Oto Fon Kruger,
Tiger, Gručo, Java, Blaf, Frenki, Kit Viler
bez njih ništa ne bi bilo isto, a sa njima sve je predivno i čisto!

Nisi ti nama rekao jesi li ti za to da se oni pretvore u PC igru i kog žanra:) ?Predloge Filipe a ne pesmice:d

Da li su uopste nase generacije sa zapada ikada i cule i citale stripove kao sto je Zagor, Mister No itd.. ? Kontam da ti stripovi poticu sa tih prostora ali mislim da je mali procenat koji su citali ove stripove ili mozda gresim, prosvetlite me malo. Ako ti junaci nisu toliko popularni, nece se nikada naci ni u igricama a kamoli u filmovima. Dobro, ja sam citao i Blade-a koji je strip junak pa je uradjen i film koji je sasvim dobro prosao, to znaci da je i tamo Blade bio popularan kao strip.

Da li su uopste nase generacije sa zapada ikada i cule i citale stripove kao sto je Zagor, Mister No itd.. ? Kontam da ti stripovi poticu sa tih prostora ali mislim da je mali procenat koji su citali ove stripove ili mozda gresim, prosvetlite me malo. Ako ti junaci nisu toliko popularni, nece se nikada naci ni u igricama a kamoli u filmovima. Dobro, ja sam citao i Blade-a koji je strip junak pa je uradjen i film koji je sasvim dobro prosao, to znaci da je i tamo Blade bio popularan kao strip.

Izdavačka kuća Sergio Bonnelli je sa zapada,tačnije Italije tako da verujem da su čitali.

ja imam sve zagore iz zlatne serije i lms na kompu,ali je mnogo dosadno čitati

Otisli smo totalno u offtopic, trebali smo temu postaviti kao "Zagor" umesto Transformersa :) hehe! Imam i ja Zagora u pdf formatu i uopste nije toliko dosadno kao kada imas u jpg formatu. Dajte ljudi malo price o Transformersima, ko su glavni junaci, Megatron... i ko su ljuti protivnici... ko je avion... a ko kamion...

Ma bice to dobra igra, samo o tome ne treba da diskutuju prdonje kao sto sam ja, ili f, ili g, ili n, ili m, ili s, ili d, itd ... Svaka igra ima svoju ciljnu grupu i to je to. Najsmesnije mi je kada neko ko je mator kao d pljune po igri kao sto je spiderman. Niti slusam sto sam slusao dok sam bio srednja skola, niti trazim u igrama ono sto sam tada trazio. A i manje verujem u ljubav danas :D

Vrh Dno