Šta je novo?

Transfer sistema + upgrade na XP

• Začetnik teme Začetnik teme NSX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

NSX

- Honda RuleZ -
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
705
Hmm ovako hocu sa stare masine (K6-2/400) da prekopiram particiju sa 98com na novu masinu (na prvu particiju na koju je vec instaliran novi XP, vratio bih je u FAT32) i onda da upgradujem na XP (cime bih vratio particiju na NTFS). Ovo bih uradio jer imam toliku masu programa i podesavanja na starom sistemu da mi je prosto muka i da pomislim da sve nanovo instaliram i podesavam. Koliko je ovo pametno i da li bi bilo nekih nestabilnosti u radu kasnije zbog toga?! E sad zbog drajvera za novu masinu koji su vec instalirani trebao mi je onaj program koji ih sve izvuce da bi se nakon upgrade-a na XP sa druge particije mogli instalirati drajveri da ne jurim CDove.

Poslednja izmena:
Da sam na tvom mjestu, ne bih to radio, nego clean install wina, mnogo je bolje.

Da sam na tvom mjestu, ne bih to radio, nego clean install wina, mnogo je bolje.

Mislis zbog stabilnosti?! Znam da su ljudi to radili par puta i da nisu imali (nekih vecih) problema. Mada mozda cu samo da roknem 98cu na drugu particiju, kad je bal nek je maskenbal 🙂

Pa i zbog stabilnosti, a i zbog programa, posto neki mogu zezati.

Evo citav dan instaliram i prckam na XPu i nisam jos ni do pola stigao, po mom obicaju cu doci do 90% i staviti 98cu pa upgrade 😀

Nazad
Vrh Dno