nesharm je napisao(la):Ima, samo ja nemam na ovom kompu slicice kako se krimpuje. Valjda ce neko okaciti ili dati link kasnije...
ako su karte na prve tri masine 100mb onda hoce bez obzira da li je mreza vezana na hub 10 ili 100 mb jer veza izmedju prva tri i ostatka mreze zavisi od switcha i hub-a a ne od prve tri i ostalihVIA je napisao(la):Da vas priupitam i ja nešto...
Ako imam 3 mašine vezane za svič koji je vezan sa habom na kojem su ostale mašine, da li će prve tri međusobno imati 100mbps? Po izlaganjima gore neće ali se ipak nadam.
VIA je napisao(la):Da vas priupitam i ja nešto...
Ako imam 3 mašine vezane za svič koji je vezan sa habom na kojem su ostale mašine, da li će prve tri međusobno imati 100mbps? Po izlaganjima gore neće ali se ipak nadam.
ipedja je napisao(la):...
Sustina switcha i jeste da dva kompa komuniciraju samo medjusobno tj. da ne opterecuju cijelu mrezu. Prve tri ce raditi na 100mbps, nemas brige, nICE jednostavno nije imao srece![]()
glisoni je napisao(la):Definitivno, XP loše radi kopiranje kroz mrežu sa 98-com.
Njesra :cuss:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari