Šta je novo?

Transcend T.Sonic 620 MP3 player ???

• Začetnik teme Začetnik teme eraser
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

eraser

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2003
Poena
630
Zanimaju me vasa misljenja o ovom playeru ili iskustva sa njim ako ih imate...
TS6203.jpg

http://www.transcendusa.com/products/ModDetail.asp?ModNo=88
Par ljudi mi je preporucilo vaj model, a ja sam ga video samo na slikama. Interesuje me kvalitet izrade i kvalitet slusalica koje se dobijaju uz njega. Za te pare mi izgleda sasvim kvalitetno, a i ne znam sta drugo da uzmem. Onih Blueberry/Ms Industrial Ipod klonova se jednostavno jezim, a imaju Li-Ion bateriju, sto po meni nije prakticno.
Ako imate neki drugi predlog sta za te pare, slobodno recite, ali bi mi vise znacilo nesto o ovom modelu.
Hvala unapred...

Poslednja izmena:
Plejer ima prilicno kvalitetnu reprodukciju, uz njega dolaze slushalice (bubice) koje su sasvim korektne. Retko se kvari, a vecina kvarova je reshiva flesovanjem firmware-a. Imao sam prilike da se igram sa par komada, i prijatno sam se iznenadio...

Zaista, ekstra je. Kupio sam ga kevi pre nekog vremena i ona je odusevljena, a i licno sam se uverio da je dobar. Sam kvalitet izrade je zaista dobar, nemas osecaj da oko vrata u stvari nosis neku plasticnu igracku kao sto je to slucaj sa nekim drugim plejerima. Slusalice su pristojne kao sto je Typhoon.X vec rekao. Vazno je da su jake i nece ti nedostajati zvuk u bucnim sredinama.

Nazad
Vrh Dno