Šta je novo?

Transcend aXeRam DDR2-1066 memorije 2x2G

bims

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2008
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
ACER PREDATOR
Da li vredi dati za ovu memoriju 9000 treba mi radi klokovanja?ili koju mi vi preporucujete?cena da bude do 150e?
Hvala pozz!

cisto da potvrdimo:

SVI Axe ram-ovi od 1066mhz su microni?
ili SAMO ono koji imaju oznaku "N" na barkodu (sto bi znacilo da ima onih koji nisu?)

i da li su mikroni i na modulama od 2Gb i da li se oni klokaju isto kao i ovi od 1Gb ?

Htedoh da uzmem Corsair Dominator ali sad vidim da je ovo mnogo dobra kupovina

cisto da potvrdimo:

SVI Axe ram-ovi od 1066mhz su microni?
ili SAMO ono koji imaju oznaku "N" na barkodu (sto bi znacilo da ima onih koji nisu?)

i da li su mikroni i na modulama od 2Gb i da li se oni klokaju isto kao i ovi od 1Gb ?

Htedoh da uzmem Corsair Dominator ali sad vidim da je ovo mnogo dobra kupovina

na SVE axe ram-ove se pakuju i drugi ne micron cipovi i SAMO oni koji imaju slovo N iza bar code-a su micron bazirani nezavisno dali su 2x1gb ili 2x2gb.po nekom nepisanom pravilu se 2x2gb moduli malo losije oc od 2x1gb:wave:

Poslednja izmena:
Mada ti to zavisi i od primerka memorije ;) Moze biti i da se 2x2Gb bolje klokuju od 2x1gb modula ;) Sve u svemu koje god axe-ove da kupujes, potrazi slovo N kod bar koda ;)

Trazio sam Axeram 2x2GB, ali sam na kraju uzeo 2x2GB PC6400 Jetram, Powerchip.
Postizu 965MHz sa 5-5-5-15 setovanjem, na 1.85MHz. Interesantno je da veci FSB jednostavno nece, ne pomaze ni povecavanje voltaze (<2.18V), ni labaviji tajminzi.

Poslednja izmena:
Sad cu da proverim. ;)

Pise sledece: R1N656-AA3G

zvao sam danas webhouse da pitam za memoriju, vidim da imaju 2x2gb axeram 1066 ... a lik mi rece da nema vise microna vec su neki drugi cipovi u pitanju....

ako nekom nije problem cisto da mi kaze gde da nadjem microne u varijanti 2x2gb 1066...a bilo bi dobro da moze i kod nas da se nadje:)

zvao sam danas webhouse da pitam za memoriju, vidim da imaju 2x2gb axeram 1066 ... a lik mi rece da nema vise microna vec su neki drugi cipovi u pitanju....

ako nekom nije problem cisto da mi kaze gde da nadjem microne u varijanti 2x2gb 1066...a bilo bi dobro da moze i kod nas da se nadje:)
Microni GMH i GKX su 512 MBit density tako ne idu na module od 2GB.;)

Vrh Dno