Šta je novo?

Trans flash kartice gde?

• Začetnik teme Začetnik teme cholak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cholak

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2002
Poena
620
Nabavih Motorolu al eto problema ,guta samo trans flash mem. kartice.Car mi je dao neki broj telefona ali izgleda da je pogresan.Ako neko zna neku radnju sa doticnim mem. karticama neka pise slobodno .

cholak je napisao(la):
Nabavih Motorolu al eto problema ,guta samo trans flash mem. kartice.Car mi je dao neki broj telefona ali izgleda da je pogresan.Ako neko zna neku radnju sa doticnim mem. karticama neka pise slobodno .
Pa pazi, radnja je i dalje tamo! 😀
Ako je broj pogresan - radnja nije 😉

Vuka Karadzica, koji bese broj, ne secam se... 7, cini mi se... malo ispod Freske, sa druge strane ulice.
Imaju sigurno, od 128 i 256 mega, lud nisam... a i ako ja jesam - slika nije! 😀

Prilozi

• T-Flash.jpg
    T-Flash.jpg
    98.9 KB · Pregleda: 115
Ma sve je to lepo,ali Care ja nisam iz Beograda,tako da bi dolazak radi informacije bio poguban za moj ionako tanak dzep.Nego vidis imam sjajnu ideju :eyebrows: ,posto ti tuda prolazis cesto kako bi bilo da svratis i pitas ljude za broj i isti okacis ovde.Nadam se da ne trazim previse ali veruj mi da sam zvao svaku radnju koja vrsi prodaju mob. i dig.foto aparata i svi mi ponavljaju pitanje"koju rece karticu",dakle nisu ni culi a kamoli imali u prodaji.
Mislim ne bih ja nista za dzabe,vodim na :bottle: kad dodjem da pazarim :wave:

cholak je napisao(la):
Ma sve je to lepo,ali Care ja nisam iz Beograda,tako da bi dolazak radi informacije bio poguban za moj ionako tanak dzep.Nego vidis imam sjajnu ideju :eyebrows: ,posto ti tuda prolazis cesto kako bi bilo da svratis i pitas ljude za broj i isti okacis ovde.Nadam se da ne trazim previse ali veruj mi da sam zvao svaku radnju koja vrsi prodaju mob. i dig.foto aparata i svi mi ponavljaju pitanje"koju rece karticu",dakle nisu ni culi a kamoli imali u prodaji.
Imam ja i cene... ako je to ono sto te buni 🙂
T-Flash kartica od 128 mega je 2260 dinara, kao sto se vidi sa slike... a 256-ica je 3776 dinara.

Tako je bar bilo pre nekih metar dana, kada sam ih i video prvi put "u nas" (toliko sam bio iznenadjen, da sam morao da ih slikam 😀)

Inace, nije problem... pogledacu ti to, pa cu ih pitati za telefon. Videcu mozda vec sutra, kad odem do centra (ako ne bude opet kise)
cholak je napisao(la):
Mislim ne bih ja nista za dzabe,vodim na :bottle: kad dodjem da pazarim :wave:
Ne treba nista, hvala... nije mi nikakav problem da pogledam i pitam :wave:

Radnja je Nikon, tel. 3034-373.Trazi Sasu, a imali su trenutno samo 128mb po 1990.din-pala cena.Hvala Caru.

Nazad
Vrh Dno