Šta je novo?

Traktor 2.0 i imenik

Kruko

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2002
Poena
620
Ehehe evo i mene :) Naravno, nesto mi treba :D pa mi reche Nesha da vidim ovde...elem, Traktor DJ Studio 2.0 je izasao pre 3 dana, pa ako neko ima link za skidanje cele verzije nek samo shibne ovde :)

O jes...i ako neko zna da li ima na netu da se skine neki elektronski telefonski imenik. Ne radi mi se u excelu :p 'fala :)))

diviner je napisao(la):
A sta ce ti TRAKTOR ??? :D

f**:**66.152.8.131/pub/audio/o%20Days%20by%20realvinz/NI%20Traktor%20DJ%20Studio%202.0/
Pa valjda da ore po žurkama :)
btw. Link radi ali ne može da se skine :(

E pa sad covjek je trazio link...a ti hoces jos i da radi...stvarno bezobrazluk ! Sram vas bilo :D

Nego najbolji vam je onaj IMT, bjese Subotica... 'ne :D ctp; ?

Nego, na stranu sala...aj brzo skoknite do www.streamload.com registrujte se type; pa postujte ovde account (username-ove)...:)

Onda stvar ostaje na meni (prebacivanje (streambeam) doticnog na vas acc) !

Jel ponuda za slanje jos uvek vazi?
Moj account je: CalimeroNS

Streambeam To A Friend

Getting checked content...Done!
Totalling the size of the delivery........Done!

Processing your Streambeam request...
Streambeaming to CalimeroNS........ Streambeamed directly to Streamload account CalimeroNS!
Sending you a note so that you'll remember this tomorrow...Sent!
Done!

Ti mozes i da navrnes sa RW-om...na Satelitu sam (kod GRAS-a)!

Calimero je napisao(la):
Jel ponuda za slanje jos uvek vazi?
Moj account je: CalimeroNS

ajde ako vas ne mrzi, nek ga neko baci i na
kovica777

hvala

ne treba skino sam ga sa nemesisa

f*p://64.82.91.117/incoming/Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.v2.0.READ.NFO-ZONE.zip

tezak je 12MB

kome treba program kontakt od iste firme (ne znam ni za sta sluzi:p )
f*p://64.82.109.177/incoming/Native.Instruments.Kontakt.v1.1.1-OxYGeN.zip

poz

austin je napisao(la):
kome treba program kontakt od iste firme (ne znam ni za sta sluzi:p )
f*p://64.82.109.177/incoming/Native.Instruments.Kontakt.v1.1.1-OxYGeN.zip

poz

Jedan od najinovativnijih i rekao bih najmocnijih (ako ne vec i naj) semplera danasnjice !!!
Naravno sempler nije nista bez semplova !
Inace, imam i njega pored Traktora, pa ako se neko jos bude javljao dobice ga :)

Aj sad jedno strucno pitanje u vezi Traktora.
Kako da se podesi da koristi dve zvucne karte - jedna za master i jedna za monitor kao sto je to moglo u 1.06 verziji? U podesavanjima mogu samo da izaberem jedan device i cim ga dodelim za jedan izlaz (master ili monitor) na drugom stoji 'not connected' tj. ne mogu da dodelim drugoj zvucnoj taj izlaz. Nije valjda da ne moze?
Inace, super izgleda ali mi bez ove opcije slabo vredi - moracu da se vratim na 1.06.:(

Da...definitivno si u pravu...problem stoji i izgleda da nije moguce iskoristiti SBlive za monitoring sem ako ne koristis APSLive ili Kx drajvere ! Kod starog studija je postojala opcija odabera 3d device-a, sto je momentalno znacilo upotrebu sva cetiri izlaza na SBlive-u, dok je kod ovog to izostavljeno...Probacu nesto da proceprkam, mada mi ovo nikako nije prioritet (radi se mnogo), ali ukoliko naletim na nesto korisno javicu ti...

I jos jedan bug sam primjetio u "testu"...naime kad skrolujes pjesmu unazad ponekad je moguce cuti sitne delove onoga sto sledi posle...sto nema smisla jer ipak motas unazad...

Pozdrav :wave;

Da da u 1.06 moze...ja sam radio live u trkatoru, ali treba jaka masina ko sto znate...riknulo nam pojacalo i jedan gramofon koji je bio povezan na to pojachalo :D

e ajd roknucu se ja na taj streamload pa da mi sibnete...

Ma sto se tice bagova, to ce se vec srediti u narednim verzijama...nadam se sto skorijim :) Mada kako su krenuli sa odlaganjem ove dvojke :p nema cemu da se nadam...u svakom slucaju ajd mi sibni na nalog po imenu kruko na streamloadu pa da skinem...samo mi reci na koji fazon funkcionise taj streamload? Ti ces to da posaljes na moj user, i ja onda samo skinem iz tog nekog inboxa sta li vec, jel da? Ajd kad stignes pa posalji, treba da odradim promo set cim pre :) Jel ste znali da je DJ Hell radio miksovanje novog albuma u traktoru 2? niste? eeeeeeeeee ;)

I jos jedan bug sam primjetio u "testu"...naime kad skrolujes pjesmu unazad ponekad je moguce cuti sitne delove onoga sto sledi posle...sto nema smisla jer ipak motas unazad...

Heh, meni to zvuci savrseno logicno, olaksavajuce u svakom slucaju :)

Inace, super izgleda ali mi bez ove opcije slabo vredi - moracu da se vratim na 1.06.

Kako ne vredi? Ja radim na jednoj zvucnoj bez slusalica...jedan zvucnik master, drugi monitor i rokaj...jedino je bedno sto onda snima mono :p

Kruko je napisao(la):
Kako ne vredi? Ja radim na jednoj zvucnoj bez slusalica...jedan zvucnik master, drugi monitor i rokaj...jedino je bedno sto onda snima mono :p
To i jeste problem. Malo mi je bezveze sto u starijoj verziji ima takva mogucnost (2 zvucne - jedna stereo output i druga stereo monitor) a u novoj ne.

Kruko je napisao(la):
Ma sto se tice bagova, to ce se vec srediti u narednim verzijama...nadam se sto skorijim :) Mada kako su krenuli sa odlaganjem ove dvojke :p nema cemu da se nadam...u svakom slucaju ajd mi sibni na nalog po imenu kruko na streamloadu pa da skinem...samo mi reci na koji fazon funkcionise taj streamload? Ti ces to da posaljes na moj user, i ja onda samo skinem iz tog nekog inboxa sta li vec, jel da? Ajd kad stignes pa posalji, treba da odradim promo set cim pre :) Jel ste znali da je DJ Hell radio miksovanje novog albuma u traktoru 2? niste? eeeeeeeeee ;)

Heh, meni to zvuci savrseno logicno, olaksavajuce u svakom slucaju :)

Poslato !!! Kao sto si i sam rekao, ides u inbox , a tamo ces pored traktora naci i Kontakt 1.1.1, koji ti mozda nece biti zanimljiv, jer je u pitanju obican sempler (bez semplova) ! Zatim logicno download !

Ne znam kako moze da ti bude logicno, jer prilikom skrolovanja cujes, kako ovi kazu na stranim forumima, pop's and click's, koji su sastavljeni od onih "tamo negdje na sredini" djelica, dok se ti definitivno nalazis na pocetku (tihom dijelu) same stvari !

Calimero nemoj da se brines, sredice se to vec patchevima :)))
Al kapiram da cemo se nacekati za njih...

'fala Diviner :)) Ako volis tehno, poslacu ti zauzvrat set na CDu kad ga zavrsim :)
Posluzice i sempler :)

Au...ako su delovi sa sredine, a ja na pocetku onda ne valja...mislio sam...nema veze, nesto drugo :))) da pusta po malo unapred kad vrtis unazad...

Kruko je napisao(la):
Calimero nemoj da se brines, sredice se to vec patchevima :)))
Al kapiram da cemo se nacekati za njih...
Nadam se da si u pravu. Mada, s obzirom da je postojalo u prethodnoj verziji a u ovoj ne, sumnjam da ce to implementirati. Pre bih rekao da je taj "uzitak" ostavljen samo vlasnicima nekih skupljih zvucnih kartica - ja, nazalost, imam dve jeftine (Creative128 i AC97 integrisanu). ctp;

!!! Prokleto je komplikovan i sitan t2 :p
moram da se naviknem, prema njemu je kec ko igracka...

sta ima od novih opcija u traktoru 2?

e kruko, moraces jednom kada budemo na chatu blejali da mi objasnis nesto oko traktora...

poz,
modjo....

Woooooh dosta toga! Evo sad skidam manual, fala jos jednom cika Divineru :)))

Koji je serial za Traktor DJ Studio 2.0 ?

10x, nasao sam u medjuvremenu.

Nazad
Vrh Dno