Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav, imam priliku da dobavim iz amerike graficku karticu, cime bi znantno ustedeo ali i bio ocigledno bez garancije. Meni nijedna graficka nije crkla u garantnom roku, ali ipak koliko je pametno ovo raditi ili kupiti ovde kod nas/madjara?
Zavisi. To je lutrija kasni sve drugo. Ja sam recimo do sada iz Kanade dobio Ati x1650pro, hp dv9000 i creative Zen vision M. Prva komponenta je crkla posle četiri godine, druga je otišla zasluženo u raj posle punih osam godina rada, treća radi još uvek...sve tri si se isplatile lepo.
Pa ovako mu se isplati brat, sestra, tetka žive /rade tamo dolaze na kraći odmor.....doneće mu 2 majce, nike patike, kutiju kubanskih tompusa i dve grafike pride.
Pa ovako mu se isplati brat, sestra, tetka žive /rade tamo dolaze na kraći odmor.....doneće mu 2 majce, nike patike, kutiju kubanskih tompusa i dve grafike pride.