Šta je novo?

TrackMania 2: Canyon

Ja cekam full rls i pojavljivanje igre na steam-u.

Ja cekam full rls i pojavljivanje igre na steam-u.

A sto cekas full rls, beta je ustvari preorder, kad izadje full igra beta ce se updejtovati na full... e sad jedino ako hoces na steam-u da ti ljudi vide da igras trackmaniu hehe...

For $24,99 / £19,99 / E20, you will be able to buy the game before the launch and install the multiplayer beta, which includes the map editor and the mediatracker (for videos editing). Upon release day, the beta version will be automatically updated to the finale and complete version of the game.

Poslednja izmena:
Šteta što je UBISOFT izdavač. Obećao sam sebi da im ne dam više lovu :( Must resist...

Dali vredi i gde se moze kupiti da podrzavaju nase kartice?Cim sam video ovaj klip od @raven2005 odmah sam se primio!

Ma biće na Steam-u sigurno on 100% podržava naše kartice, ustvari gotovo svi sajtovi za digital download podržavaju kupovinu kreditnim karticama izdatim kod nas!

Za Steam znam,tamo vec imam nekih 10-ak igara,ali je jako skup!Mislim da cu je pazariti,nije mi uopste puno dati 20 evropljana za ovako nesto!
Kad sam vec ovde,da pitam jel zna neko pouzdan sajt za kupovinu samo kljuca bez igre?Dali kada kupim samo kljuc mogu skinuti bilo koju verziju igre i zatim samo uneti taj kljuc?Izvinjavam se na spamu,ali planiram za nekoliko igara kupiti kljuceve,pa me zanima kako to funkcionise!

Za Steam znam,tamo vec imam nekih 10-ak igara,ali je jako skup!Mislim da cu je pazariti,nije mi uopste puno dati 20 evropljana za ovako nesto!
Kad sam vec ovde,da pitam jel zna neko pouzdan sajt za kupovinu samo kljuca bez igre?Dali kada kupim samo kljuc mogu skinuti bilo koju verziju igre i zatim samo uneti taj kljuc?Izvinjavam se na spamu,ali planiram za nekoliko igara kupiti kljuceve,pa me zanima kako to funkcionise!

Zavisi od igre. Neke igre su integrisane sa steam-om, a kod nekih mozes komotno copy/paste kljuc iz steama u instaler. Ja sam tako preko steam-a uzeo COH Tales of Valor, samo kopirao kljuc i obrisao steam :)

Mada ne svidja mi se bas takav nacin,ali probacu pa kako bude!Tnx!

Koga zanima Beta se moze probati u offline modu!Cisto da se vidi kakva je pre potencijalne kupovine!

Kako? :wall:
Nemam nacin da je kupim, a veliki sam fan ostalih delova, pogotovo nations-a.

Poslednja izmena:
Kako? :wall:
Nemam nacin da je kupim, a veliki sam fan ostalih delova, pogotovo nations-a.

Nemas nacin ili neces da platis eheheh... Moze da se uzme sa bilo kojom platnom karticom, ja sam uzeo sa platnom karticom vojvodjanske banke visa virtuon... I ja se pitam kako moze da se proba offline, ima nesto na youtube objasnjeno al to nije to hehehe

Moze offline preko editora. Ima neke 2 gotove mape a verovatno mozes i sam da napravis da vozis. Probao sam malo i optimizacija nije bas najbolja, nekako mi deluje previse zahtevno za jednu stazu i jedan auto...

Ima mapa bas dosta,ali iskreno ne volim bas ovaj tip igara!Drugacije sam zamisljao,posto nisam igrao prethodni deo!Kada sam gledao snimke izgledalo mi je bas extra!Nekako mi se odvija sve suvise brzo,ali sve je stvar ukusa!

Pa trebao si igrati keca. Meni je atmosfera odlicna u trackmaniji, mir i uzivanje i nema pizdenja na protivnike. Jedini neprijatelj ti je staza, i svi igraci su kulturni jedni izmedju drugih.

Inace, pre neki dan sam upao u top 1mil igraca u T1 [posle 20tak sati igranja]. :)

Poslednja izmena:
Kupio sam igru, ali nisam imao mnogo vremena da je igram. Zato klinca ne mogu da odvojim od kompa, cepa samo tako :d

Ono shto sam primetio je da su staze dosta duze i fizichki model je sasvim nov + treba vishe skilla za dobro prolazenje staza. Ima vec gomila custom made staza, ali su uglavnom josh uvek sirove i teshke za normalnu voznju. Grafika je dosta poboljshana, izgleda mnogo bolje od prvog dela, ali ne treba ochekivati neki bash wow efekat.

Sve u svemu, meni se jako svidja, igrace se ovo samo tako.

Kupio sam igru, ali nisam imao mnogo vremena da je igram. Zato klinca ne mogu da odvojim od kompa, cepa samo tako :d

Ono shto sam primetio je da su staze dosta duze i fizichki model je sasvim nov + treba vishe skilla za dobro prolazenje staza. Ima vec gomila custom made staza, ali su uglavnom josh uvek sirove i teshke za normalnu voznju. Grafika je dosta poboljshana, izgleda mnogo bolje od prvog dela, ali ne treba ochekivati neki bash wow efekat.

Sve u svemu, meni se jako svidja, igrace se ovo samo tako.

Koji ti je nick, u srbiji trenutno ima 5 igraca... ja sam dosao do 10000 poena

Koja je procedura za kupovinu igre? Nemam platnu karticu, jel postoji fora da se igra giftuje kada je neko kupi na oficijelnom sajtu?

Nemam pojma da li moze da se pokloni, ali u principu oni ti daju samo key tako da bi trebalo da moze.

Igra je toliko dobra da svaki put kad dodjem kuci s posla cepamo sa klincem po nekoliko sati :d

Nick u igri - zerbah, jedino shto mi je zastava za sada ruska, ali promenicemo i to. BTW, danas se pojavila i puna retail verzija.

Zeznuli su najnoviji instaler, freezuje se mnogima za vreme instalacije. Sva sreca pa sam na brzaka skinuo beta installer pa evo sada mi skida zadnji 150mb patch. Soon i shall play it. Somebody hold me. :D

Mišn akomplišd. Upao sam u top 10k igrača, sad mogu da krenem lagano da igram offline chalengeove [smara onaj 5min wait...]

Ako nekoga zanima samo da javim da je igra dospela na steam, i da možete aktivirati svoje ključeve od ranije na steam...

kada instaliram igricu, i kada uđem u nju traži mu da ukucam key. Pre instalacije sam ukucao key na njihovoj stranici da mogu da skinem igricu, i normalno uđem u nju i napravim acc i ono kaže da moram da ukucam key neki, i ja ukucam opet taj isti i piše da je invalid. Šta činiti?

Nazad
Vrh Dno