Ja cekam full rls i pojavljivanje igre na steam-u.
Za Steam znam,tamo vec imam nekih 10-ak igara,ali je jako skup!Mislim da cu je pazariti,nije mi uopste puno dati 20 evropljana za ovako nesto!
Kad sam vec ovde,da pitam jel zna neko pouzdan sajt za kupovinu samo kljuca bez igre?Dali kada kupim samo kljuc mogu skinuti bilo koju verziju igre i zatim samo uneti taj kljuc?Izvinjavam se na spamu,ali planiram za nekoliko igara kupiti kljuceve,pa me zanima kako to funkcionise!
Dali vredi i gde se moze kupiti da podrzavaju nase kartice?Cim sam video ovaj klip od @raven2005 odmah sam se primio!
Kako? :wall:
Nemam nacin da je kupim, a veliki sam fan ostalih delova, pogotovo nations-a.
Kupio sam igru, ali nisam imao mnogo vremena da je igram. Zato klinca ne mogu da odvojim od kompa, cepa samo tako :d
Ono shto sam primetio je da su staze dosta duze i fizichki model je sasvim nov + treba vishe skilla za dobro prolazenje staza. Ima vec gomila custom made staza, ali su uglavnom josh uvek sirove i teshke za normalnu voznju. Grafika je dosta poboljshana, izgleda mnogo bolje od prvog dela, ali ne treba ochekivati neki bash wow efekat.
Sve u svemu, meni se jako svidja, igrace se ovo samo tako.
Koja je procedura za kupovinu igre? Nemam platnu karticu, jel postoji fora da se igra giftuje kada je neko kupi na oficijelnom sajtu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari