Šta je novo?

TP-Link wr740n problem

shanac

Cenjen
Učlanjen(a)
14.10.2011
Poena
169
drugari imam problem.. naime uzeo sam ga da bi umrezio telefon i laptop, i sve radi kako treba, a onda ga odnesem kod majke kuci i njen laptop nece da se konektuje na njega.. vidi ga nekako ali nece da se konektuje.. i ja sam izmenio neka podesavanja, nemam pojma koja i sada se samo na njega konektuje a ostale wifi mreze ne vidi.. i sad je problem jer njoj treba net zbog posla a ja sam stavio njen stari modem a ovaj vratio kod mene..
inace moj lapotop je na win8 a njen na win7 (ako to pravi neku razliku)..

Imam problem sa istim ruterom. Kod mene se konektuje na net ali posle određenog vremena mi se pojavljuje na laptopu da imam ograničen pristum internetu i posle toga moram da se diskonektujem i opet konektujem i tako u krug ?!

Meni doticni ruter ni jednom nije pravio nikakav problem. Firmware koji ja imam na njemu je 3.12.11 Build 120320 Rel.51047n.

Kod mene se povremeno javlja sledeći problem - na pomenuti ruter se kači dosta uređaja: jedan ap koji radi u univresal repeater modu, dva laptopa, tablet, 2 android telefona i sve radi odlično,
sve dok se Telenor Touch Plus ne umeša, onda sve zakuje, jedini lek je da se ruter isključi iz struje. Posle toga sve proradi!? Tada čak i Telenor Touch Plus radi kako treba... Uopšte mi nije jasno šta se dešava, šta bi moglo da bude u pitanju... danas sam na WR740n instalirao najnoviji firmware od pre nekoliko dana, pa ću da vidim da li
će šta da se promeni...
Da li je neko imao sličan problem?

Bilo je svakakvih problema dok je N mod upaljen. Ako ti firmware upgrade ne pomogne, stavi wifi u G mod i vidi da l' je problem još uvek prisutan.

PS: Hvala na infou za novi firmware.

Poslednja izmena:
Bilo je svakakvih problema dok je N mod upaljen. Ako ti firmware upgrade ne pomogne, stavi wifi u G mod i vidi da l' je problem još uvek prisutan.

PS: Hvala na infou za novi firmware.

Nema na čemu...

1. Fixed some vulnerabilities and improved security
2. Fixed a bug that wireless may encounter disconnection when there are over 8 clients with powersave enabled.

Ovo pronađoh da su ispravili novim TL-WR740N_V4_130322 firmware update-om, videćemo da li su popravili...

Nazad
Vrh Dno