Šta je novo?

TP Link WR-340G

djoxas

Cenjen
Učlanjen(a)
16.03.2011
Poena
180
Pozdrav, problem je sledeci:
4 laptopa (Windows 7), pomenuti ruter za default adresom 192.168.0.1 , Wireless zasticen sa WPA/WPA2 kljucem. Na takvu mrezu 2 laptopa se povezu bez problema a druga 2 vide mrezu i traze autentikaciju prilikom povezivanja i posle unosenja sifre samo vrte connecting. Posle nekih 30-40 sekundi ponovo zatraze unos sifre i tako u krug.
Skidanjem zastite svi laptopovi se kace bez problema. Da li je neko imao slican problem i mozda ga resio?

Imao sam ja,i resio sam kupivinom drugog rutera. Dva laptopa,jedam macbook,jedan desktop,sve bezicno,radio je dugo sasvim korektno,posle je poceo da se resetuje sam od sebe s vremena na vreme,bio je zakacen na kablovsku Sbb,sto je jos cudnija stvar,ruter sam zamenio neki novijim mislim da je cisco,i pomenuti tp link odnesem kuci i reko ajde da ga probam kod komsije,odnesem kod njega,zakacim kablovski net Kablkom,desktop povezem zicno,laptop bezicno,plus telefona gomila se zakaci za njega bezicno,cudna li cuda,ruter se niti resetuje niti pravi problem pri vezivanju,ako imas mogucnosti i neki drugi ruter na raspolaganju zameni im mesta .

Hvala na odgovoru. Sumnjao sam i ja na ruter ali prosto mi nije nikako bilo logicno da je do njega. Ovih dana cu uzeti nov na probu pa cu da javim ovde da li je to bio problem.

Probaj da promenis firmware. Ako imas najnoviji stavi stariji pa probaj.

Nazad
Vrh Dno