Šta je novo?

TP LINK TL-WM722N problem

ShaX_91

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2007
Poena
320
Kupio sam gore navedeni USB wifi adapter kao zamenu za stari tenda wifi usb adapter koji nije imao dovoljno dobar signal. Sada mi je signal pun, ali mi se javilo vise problema. Internet funkcionise odlicno par minuta, downloadovi idu brzinom kojom bi trebalo da idu (600kB/s), i onda odjednom uspori na 1, 2. Sad se vec neretko desava da i ping poraste i bude preko 150, diskonektuje se sam od sebe, a npr dok kucam neki tekst, prozor mi se deselektuje samo od sebe i onda moram opet kursorom da kliknem gde sam stao pa da nastavim da kuckam. Nekad nece ni da se konektuje na mrezu, iako i na mom i na bratovom iphoneu radi 24h bez problema, a radi i na jos 10tak laptopova. Nije mi jasno u cemu je problem, i cenio bih svaku pomoc...

Ja sam kupio danas slican njemu tj tl-wn722nc, cini mi se da moj ima samo postolje a da su isti u sustini, i sve radi kako treba [win 8]. Procitao sam negde na ovom forumu da je taj software problematican i da treba samo koristiti driver sa instalacionog diska, tako sam ja uradio i sve sljaka ko sat. Pretpostavljam da si ti komplet sve instalirao, ako jesi probaj da uninstaliras sve i samo driver da ubacis.

prvo sam instalirao i drivere i onaj utility, ali kad sam skontao da je stock windows utility za wifi mnogo bolji, obrisao sam ovaj tp linkov... KAO da je malo bolja situacija, ali opet puca s vremena na vreme...

Jel ti ubacen direktno u plocu ili koristis neki front usb ?

tl-wn 722 imam ubodeno u usb na pc -u, i ja sam prvo uradio instalaciju sa diska i od tada radi bez greske . K od mene ima 5 crta , nekada i 4. Probaj jos jednom instalaciju ima dosta toga na njihovom sajtu .

Imam novi problem. Jedno nedelju dana je sve radilo normalno, a sada tokom dana normalno hoce da se konektuje na wifi ali stoji onaj uzvicnik i pise no internet access, i naravno ne radi internet, ali oko 8 uvece se normalizuje pa funkcionise do nekih 2 iza ponoci... I tako vec par dana... Probao restartivanje racunara, reinstalaciju drajvera vise puta, namestanje dns, nista ne menja stanje... Da napomenem da na laptopovima i telefonima koji se kace na istu wifi konekciju sve radi normalno po ceo dan...

Sa čega ti to hvataš internet, neki Hot spot ili komšija ?

stavi drivere sa cd-a opli utiltity obavezno.prvo stare reinstaliraj.

Hotspot od doma u kom se nalazim u narednih par meseci... Pokusacu to, pa javim 🙂 hvala 🙂

Nazad
Vrh Dno