Šta je novo?

TP-Link 1043ND V2

Firmware možda pomogne da ruter bude stabilniji, MTU u ovom slučaju nema uticaja.

Ne pomaže ni jedno ni drugo, danas je sve lepo radilo ali sad neće. Pun signal ali niko nema pristup. Čak neće ni da ponudi unos lozinke za nove uređaje.

Ne znam u ćemu je problem. Ni najmanji problem nisam imao sa ovim ruterom, a kači se na wireless nekoliko uređaja od kojih je jedan sa prastarom G karticom.

Stavi mu samo WPA-2 zaštitu sa AES enkripcijom pa probaj onda. Takođe, vidi kako se ponaša i bez zaštite.

Trenutno je povezan Lan na Lan, DHCP je ugašen na tp-linku adresiranje odrađuje ADSL ruter. Enkripcija je već podešena na AES. Probaću bez zaštite. Samo da napomenem da sam menjao ADSL ruter misleći da oo brljavi.

Ili ja nešto ne radim dobro ili ovo čudo ne valja.

Poslednja izmena:
Jet speed sam dobio kao zamenu, probaću da ispratim podešavanje koji si mi poslao.

Bitno je da znaš da prebaciš taj Jetspeed u Bridge mode. Trebaće ti samo username i password za Telekomovu konekciju. Jel imaš to? Ako nemaš, traži im, ne znam kako se čupa user i pass iz Jetspeed-a, ono uputstvo važi samo za Huawei...

Telekom neće da mi da user I pass, pokušaću opet nekako da ih namolim.

Nazad
Vrh Dno