Šta je novo?

Touch screen za HTC

vidakm

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Posle jedva nesto preko godinu dana rada, touch screen na mom HTC touch pro 2 je prestao da saradjuje. Videh na netu da zamena touch screena u kucnoj radinosti nije neki spektakularni potez, pa bih mozda probao da uradim nesto po tom pitanju. Da li neko ima iskustva sa ovim poduhvatnom, i gde je moguce pazariti novi touch screen za ovaj model telefona?

pozd.

najverovatnije ti je otisao Digitizer, deo koji detektuje dodir, a ne ceo ekran. sam digitizer je nekoliko dolara, u zavisnosti od modela telefona - i najbolje je da ga uzmes na eBayu. jedino sto ces da cekas 2-3 nedelje...

Nazalost, najjeftinija popravka na koju sam naleteo je 4000 dinara ali mora da se ceka neko vreme. Posto meni hitno treba telefon, nasao sam neke likove koji ce mi za sutra to zavrsiti za 5500 hiljada. Ako taj digitajzer kosta samo nekoliko dolara, onda ce me posteno osisati, ali dosta je vec pricano o nacinu poslovanja u Srbiji, pa mislim da je uzaludno komentarisati.

pozd.

Begram services is an official HTC repair service, you can find their information hereunder: Partizanske avijacije 8 11 077 Bežanijska Kosa Beograd Serbia +381-0800 234 432

potrazi foliju za touc screen za taj fon verovatno je riknula ta folija

Imaju li neki 'rok trajanja' ti delovi? Jer poprilicno retko menjam telefone..

Isto kao i racunarske komponente, zavisi dal si rodjen pod srecnom zvezdom ili ne. :D

Vrh Dno