Šta je novo?

Touch interaktivna folija

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
http://www.iwindow.be/interactive-foil.aspx

Postoji li nesto ovako na nasem trzistu? Dakle, potrebno je da, kao i ova, ide ispod stakla, jer ce ceo sistem biti izlozen. Koriscenje neceg drugog, kao TFT monitora koji je vec osetljiv na dodir ne dolazi u obzir.

Da konkretizujem pitanje, potrebno je da u isto vreme dobro zastitim jedan TFT monitor i ucinim ga da bude touch 🙂.

Ako je iko video bilo sta, makar bilo i slicno, neka napise ovde, please. Prilicno je hitno.

Poslednja izmena:
Da ne pravis onaj bikePC sa bjbikers foruma? 😉 Onaj decko je kupio tu foliju preko grane za 30 eura, natako na ekran od eeePC i eto touchscreen-a, ako hoces da ti nadjem temu da vidis kako je to izvedeno, ako ne zelis to nego samo klasican monitor da pretvoris u touchscreen da ti bude lakse (ali onda mi nije jasna"dobra zastita") ne znam gde ces povezati flat koji ide sa te folije koji prenosi podatke?
Pozdrav ,)

Ne, ne znam o cemu govoris. Daj taj link, u svakom slucaju. Folija sa linka se postavlja sa druge starane stakla, recimo. Izmedju monitora i stakla ispred njega.

touch-foil.jpg

probaj da se raspitas kod onih sto rade takve sisteme na trafikama... mora da ima neki kontakt telefon ostavljen... cini mi se da je isti princip koji tebi treba...

Nasao sam dobavljaca u Srbiji, hvala svima.

pa podeli informaciju sa ostalima 🙂

Mogu i hteo sam, ali nisam hteo da ispadne da je reklamiranje. Radi se o firmi v-interact iz Beograda.

hvala veliko, to sam trazio 🙂

Nazad
Vrh Dno