- Učlanjen(a)
- 04.06.2012
- Poena
- 199
Znači nije džabe zamena?
jeste
Znači nije džabe zamena?
spliter postavi na samom pocetku kabla koji ti dolazi u kucu, pre svih fiksnih telefona i sat receivra, i iz spliera ti ide jedan kabal u modem a drgi nastavlja prema fix tel i sat stb.. ne vidim problem..
Lepo ti pise na slici da je to TELEFONSKI RAZDELNIK
Tebi treba ADSL SPLITER ovo:
http://image.made-in-china.com/2f0j00vCQTPbtqHsgA/ADSL-Splitter-Annex-A.jpg
Od danas Total TV ponuda će biti obogaćena novim kanalima:
1. RTV Vojvodina 1
2. Fox Life HD
3. Fox HD
4. N1 HD
5. Viasat Nature/History HD
Tu su i Orlando Kids i OK Bambino ali nemam informaciju da li rade u Total TV Srbija jer su to HR kanali a ja još uvek nemam novi TTV risiver.
FOX HD i FOX LIFE HD će ići u HD paketu, a N1 HD i Viasat HD u osnovnom paketu.
Rtv 1 imam u spisku, ali kanal ne radi, nema signala.
@nemanja1989 Verovatno nemaš HD DVB-S2 resiver, već stari. Ovaj kanal se emituje u DVB-S2 sistemu.
Imam stari. Kad će da počne ta zamena? Da li je neko već dobio?
Ako ti je istekao ugovor, od prvog februara opet pocinje prica da se za novi ugovor od dve godine dobiju 3 meseca za 1 dinar, plus svi kanali ta tri meseca. Svaki risiver se kaci na antenu, ne ide nista preko interneta. Pre si svaki dodatni risiver morao da nakacis na telefonsku uticnicu da bi oni jednom mesecno proveravali da li se dodatni risiveri nalaze u kuci ili kod komsije. Taj Call back je od 15-og januara ukinut. Ja sam se oko 10-og januara prijavio da mi istice ugovor i da zelim novi, ali cekam nove risivere pa ce onda da mi daju i novi ugovor. Trenutno dokle god placam imacu ovaj paket kai i do sada iako je istekao ugovor.
Inace, mozes da probas da nakacis sam druge resivere na antenu ali ces moci da gledas samo one kanale koji idu na glavnom risiveru.
Kako će sad da spreče zloupotrebu? Mislim ako je ukinut Call back?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari