Šta je novo?

TotalTV Mix (TV+ 16Mbit/s Adsl)

Jel varijanta kao I dosada? Oko 7000din risiver I ugradnja il ovaj put starim korisnicima dzabe?

Rece mi covek koji mi je namestao antenu da do juna svi dobijaju besplatno novi risiver. Ako laze on, ja lazem vas.

Dobro kad su se setili da postoje i stari korisnici. Mada, suviše je dobro da bi bilo istinito...

Glupo pitanje - koji su to stari risiveri? Ja sam pre dve godine uveo total i tad su delili neke nove (tad) pa me zanima da li su to ustvari novi ili su i to stari?

MOLIMO BIH DA MI NEKO ODGOVORI DA LI SU SVI KANALI U PONUDI TOTAL TV UVEK SLOBODNI ODNOSNO DA LI UVEK MOGU DA SE GLEDAJU ILI SU NEKI SKREMBLOVANI TOKOM SPORTSKIH PRENOSA I SLICNO?

Da, na primer hrvatski kanali su blokirani za vreme fudbalskih prenosa za koje mi nismo platili licencu.

Skrembovlani su kanali iz regiona, ako prenose neku seriju ili sportski događaj koji prenosi i neka domaća televizija. Tako RTRS ili FTV, blokiraju kada je Liga Šampiona. Uz total mix dobijas i D3GO, a na njemu kanali nikada nisu skremblovani.

Pozdrav ljudi, da li neko moze da mi "protumaci" podatke iz rutera i sa speedtest-a. Konkretno me zanima da li postoji mogucnost da se poboljsa brzina interneta ili smanji ping menjanjem kablova, zamenom rutera i sl ? :)
Podaci su :
адсл.png

Inace brat ima problema pri igranju online igrica jer dolazi ili do nenormalno velikog pinga ili do pada frejmova pa je slika usporena :p

linija je losa i ne moze bolje. ping na speedtestu je ok i ako nema nekih oscilacija, ne bi trebao da pravi probleme u igrama. ako su kablovi losi, i ako se mogu zameniti, to bi bilo dobro uraditi, ali posto si daleko od centrale, to sigurno ne bi napravilo veliku razliku..

ok je razlika jer nikad ne znas kuda idu kablovi, da li su negde namotani itd..

Stavi anex a adsl mod, imaćeš bolji download.

Crc su neke greške, vraća se na 0 restartovanjem. Ugasiš ga, upališ i bolje će biti bar malčice.

Hvala na odgovorima :)
Zna li neko sta je onda uzrok pada frejmova u online igrici, obicno se desava kada vise ucesnika igrice ima neku "akciju"....
Da li to moze biti do graficke ili je sigurno do lose konekcije interneta? :)

ne igram on line igrice, pa ne poznajem tematiku, ali dok neko pametniji ne odgovori... malo je verovatno da je do graficke jer ako ok radi sa manje igraca, ne bi trebala da pravi problem ni sa vise. mozda je problem u serveru preko kog se igra, mada bi onda takve probleme trebali da imaju svi u igri... nisam pametan :)

Eto, a ja dosao da pitam nesto za TotalTV vezano za online gaming, a o tome se vec donekle i pise...

Mene konkretno interesuje, da mi neko do clanova foruma odgovori (naravno ko se igra na netu), da li se javljaju neki problemi prilikom igranja online, tipa BF4, Titanfall, COD, i tome slicno? Kakav je ping, da li ima lagovanja, i tako dalje...?
Moram da pobegnem od jednog kablovskog provajdera, pa mi je bitno da znam kakva je situacija sa online gamingom i ADSL-om TotalTV-a...
Hvala unapred svima ;)

Rece mi covek koji mi je namestao antenu da do juna svi dobijaju besplatno novi risiver. Ako laze on, ja lazem vas.

Meni je crko pre neki dan stari risiver, pitam podršku koji dobijam, kažu stari. HD se plaća 3k(ili 3.5) din + monter + 12 meseci pretplate na HD kanale, reko, ne hvala.
Da stvarno imaju nameru da menjaju stare za nove, ovo je bila idealna prilika.

meni kada je crko resiver, zamenili su ga i podmetnuli mi aneks na jos 2 godine.. tako da pripazi.. sada je opet otkazao poslusnost, a ugovor postojeci mi je do marta, tako da necu ni menjati, presao sam na telekom box

Posto mi je istekao ugovor za Total Mix zvao sam da produzim i da prikljucim jos jedan risiver. Juce me kontaktirao serviser i kaze mi da ce od dvadesetog januara da "otkljucaju" magacine sa tim novim hd risiverima i da ce svi imati te risivere. A ne kao do sada samo jedan je mogao biti hd risiver a ostali sd. Jedini problem koji sada serviseri imaju jeste da ne znaju kako da zamene stari za novi risiver pa ce polako svi da idu na edukaciju :)
Jos jedna novost jeste da se od danas ukida call back. Doduse ja sam odmah trazio da me oslobode call back-a.

Na sajtu i dalje stoji da je neophodna telefonska linija, moguce da nisu azurirali informacije. Moguce da ovi novi hd risiveri nemaju prikljucak za telefon, pa zato izbacuju callback kao uslov. Opet, vidim da za drugi risiver traze doplatu od 490din, cini mi se da je bilo manje?

da bilo je 356din. izgleda je to prva promena u novoj godini

bas lepo :mad:

Bio do poslovnice. Posle 20. stizu uredjaji i izgleda svi HD prijemnici i sada kostaju 490din mesecno dodatni. 6000 din. instalacija ako uzimate 2 uredjaja. Prva tri meseca 1din. I ovde nema ona proba mesec dana kao kod D3i.

Za zamenu ne znam ja cu biti novi korisnk pa mi nisu nista rekli za zamenu.

Nazad
Vrh Dno