Šta je novo?

TotalTV Mix (TV+ 16Mbit/s Adsl)

Onda najbolja varijanta da proveris u tvom komsiluku ako neko vec koristi pomenute usluge

samo mi jedno nije jasno sto uopste hoces da promenis kablovski internet za ADSL?

kablovska veza je daleko kvalitetnija od telefonske parice

Onda najbolja varijanta da proveris u tvom komsiluku ako neko vec koristi pomenute usluge

samo mi jedno nije jasno sto uopste hoces da promenis kablovski internet za ADSL?

kablovska veza je daleko kvalitetnija od telefonske parice

Zato sto mi se svidela ponuda u ovom Total Mix paketu (20Mbps net, hd prijemnik, d3 go, wifi ruter). Plus bih doplatio za jos jedan prijemnik.

Samo sto ce ti taj hd prijemnik sluziti za svega par hd kanala.

Svakako mora da doplati, ako hoce HD kanale, bio to total ili iptv..

Zato sto mi se svidela ponuda u ovom Total Mix paketu (20Mbps net, hd prijemnik, d3 go, wifi ruter). Plus bih doplatio za jos jedan prijemnik.

ja koristim sbb kablovsku i njihove MIX pakete jos od 2007god. a total od 2010god.

koliko znam od 2012god sbb je uveo kablovski resiver 2.0 koji pored mogucnosti prijema HD kanala i visekanalnog zvuka ima i opciju VOD servisa (narucivanje filmova direkno preko resivera), 72 sata unazad (nekih 20-tak programa mozes da gledas i 3 dana u nazad) kao i snimanje tv sadrzaja na flesku ili eksterni HDD.

Pored toga internet na kablovskoj ide i do 120Mb/s

http://www.sbb.rs/Paketi/5271/TRIO+GOLD.shtml/nav_start=0

http://www.sbb.rs/Privatni+korisnici/5548/Paketi.shtml

Kod sbb kablovske se mogu povezati 2 digitalna resivera po ceni jedne pretplate i pratiti digitalni programi na oba

total ti ipak nudi u odnosu na kablovsku relativno skromniju ponudu

dobijas samo 1 HD resiver ostali televizori imaju samo SD

nemas mogucnost VOD servisa i 72 sata unazad ali mozes da snimas na flesku ili eksterni HDD

internet zavisi kompletno od Telekoma i tvoje parice za telefon najvise sto ti nude je 20Mbps ali ako je mreza losa i tehnicki prevazidjena bude i dosta manje za iste pare

ponuda HD kanala je prilicno skromnija u odnosu na kablovsku

D3GO imas i na kablovskoj i na totalu pored toga na kablovskoj se nudi i HBO GO servis (VOD servis produkcijske kuce HBO)

A ti sada razmisli sta ti se vise isplati i kako ces postupiti

zaboravih ti reci ako zelis imati stvarno kvalitetnu satelitsku antenu kao i opremu ne bi li ti to radilo i u uslovima velikih vremenskih nepogoda spremi lepe pare ,)

sa totalovom opremom tako nesto nemoj da ocekujes

Poslednja izmena:
armor+, uzeo bih ja odavno digitalnu sbb kablovsku, ali nije dostupna u mom gradu.

Arilje, Ivanjica ili Bor?

uzmi total neces pogresiti i dobro razmisli gde je idealno mesto da ti se montira antena kako nedaj Boze sutra nebi ostao bez iste

Da, nazalost ubo sam jedno od ta tri mesta. :d
Zvacu sutra call centar da vidim imaju li u planu skoro uvodjenje digitalne, nije mi toliko hitno pa mogu i da sacekam malo... U svakom slucaju, zahvaljujem na opsirnim odgovorima. cheers

Da, nazalost ubo sam jedno od ta tri mesta. :d
Zvacu sutra call centar da vidim imaju li u planu skoro uvodjenje digitalne, nije mi toliko hitno pa mogu i da sacekam malo... U svakom slucaju, zahvaljujem na opsirnim odgovorima. cheers

ja mislim da su oni ta tri mesta namerno ostavili zbog digitalne zemaljske tv koja se polako zavrsava (barem inicijalna mreza)

kako ovi budu gasili predajnike analogne zemaljske tv tako ce oni pokriti i ta 3 grada i gasiti svoju analognu kablovsku

ocekuj to krajem ove ili pocetkom sledece godine

Poslednja izmena:
Kako se šteluju sateliti na risiveru?

Ima Astru, tamo ima dosta free hd kanala. Total je na eutelsatu, ako Imas twin lnb onda ti dodaju i hotbird. Treba ti triple lnb.
Nema to veze sa "štelovanjem" risivera.

Poslednja izmena:
pogledacu kad stignem kuci koje satelite hvata..
koji su sateliti kod tebe i sta imas od normalnih hd kanala na njima?

kod mene je Eutelsat 16, Astra 19, Hotbird 13 i Astra 2 28,2

HD odkljucani kod mene sa ova 4 satelita su:

Al Jazeera Balkans HD
Anixe HD
QVC Deutschland HD
HSE 24 HD
RBB Brandenburg HD
RBB Berlin HD
MDR Fernsehen Sachsen HD
MDR Fernsehen Sachsen-Anhalt HD
MDR Fernsehen Thüringen HD
HR Fernsehen HD
Mediaspar HD
Tagesschau 24 HD
Eins Festival HD
Eins Plus HD
Bibel TV HD
ServusTV HD Oesterreich
ServusTV HD Deutschland
3 Sat HD
KiKa HD
ZDFinfo HD
ZDF HD
ZDF Neo HD
ZDF Kultur HD
RT News HD
RT Español HD
Das Erste HD
ARTE Deutsch HD
Südwest Fernsehen Baden-Württemberg HD
Sudwest Fernsehen Rheinland-Pfalz HD
Bayerisches Fernsehen Süd HD
Bayerisches Fernsehen Nord HD
NDR Fernsehen Niedersachsen HD
NDR Fernsehen Mecklenburg-Vorpommern HD
NDR Fernsehen Hamburg
NDR Fernsehen Schleswig-Holstein HD
Phoenix HD
WDR Fernsehen Köln HD
Sonnenklar TV HD
Juwelo TV HD
Pearl TV HD
WDR Bonn HD
Fashion TV HD Europe
TVR HD
Alhurra HD
Press TV HD
Hispan TV HD
RT News HD
RT Doc HD
Super Tennis HD
TelePace HD
KBS World HD
Al Rayyan Europe HD
BBC One HD
BBC Two HD
BBC One Northern Ireland HD
BBC Three HD
CBBC HD
BBC One HD Scotland
BBC One HD Wales
BBC News HD
BBC Four HD
CBeebies UK HD
Ulster TV HD
ITV 1 London HD
ITV Granada HD
ITV London HD
ITV Meridian South East HD
ITV Central West HD
Channel 4 HD
NHK World TV HD
BBC Red Button HD

i naravno nas najomiljeniji HD domaci kanal RTS HD :D

Poslednja izmena:
Ove kanale mislim da ne možeš gledati:

BBC One HD
BBC Two HD
BBC One Northern Ireland HD
BBC Three HD
CBBC HD
BBC One HD Scotland
BBC One HD Wales
BBC News HD
BBC Four HD
CBeebies UK HD
Ulster TV HD
ITV 1 London HD
ITV Granada HD
ITV London HD
ITV Granada HD
ITV Meridian South East HD
ITV Central West HD
Channel 4 HD
NHK World TV HD
BBC Red Button HD

Za one sa hd kanalima ili fta?
Inace, veceras je kod nas padala kisa, bilo je i jake grmljavine... prvo sam ostao bez jedne faze u kuci, zbog nekih malo jacih masina koje smo ukljucivali, a valjda je bio slab napon... zatim je nestalo struje u celom selu... kada je prosla kisa i grmljavina, struja je ponovo ukljucena, mada kod nas bez jedne faze, tako da u 1/3 kuce nismo imali struje.. . E onda je prestao da mi radi telekomov vdsl.. i reko, taman cu da upalim malo total tv, kad pre nekih sat vremena nestala slika i na totalu :( grrrr

Imam jedno pitanjce tehnicke prirode vezano za total mix varijantu;

Da li moze da se razdeli kabl iz satelitskog tanjira pre ulaska u risiver,pa tako da dobijem da gledam posebno kanale na dva televizora? Na jednom da je ukljucen na risiver a na drugom u antenski ulaz? Moze li to da se izvede?

na antenski ulaz na drugom na tv-u? a tv ti podrzava dvb-s/s2? ako je potvrdan odgovor, moci ces da gledas fta kanale sa istog transpondera na kom ti je total receiver..

To nema puno veze sa kvalitetom, dok nema izgubljenih paketa, dobro je. To se gleda na drugom mestu, line sumary, čini mi se.

je l koristi neko uslugu total tv kuca sa vise resivera? ti resiveri "moraju" da budu povezani na liniju fiksnog telefona.. medjutim, nakon grmljavine pre oko dve nedelje nije mi radio fiksni telefon.. pokusavajuci da nadjem gde je kvar, iskljucivao sam jedan po jedan telefon i kada sam iskljucio jedan resiver sa linije, telefon mi je proradio. pretpostavljam da je nesto crklo u resiveru i da to pravi problem sa fiksnim telefonom, mada resiver normalno radi. i tako sam ostavio iskljucen resiver sa linije za fiksni telefon, evo posle dve nedelje i dalje radi.. da li total uopste proverava preko fiksnog da li su resiveri na istoj lokaciji? ocigledno da ne, ili bar ne cesto... ima li neko iskustva? po ovome do sada, drugi resiver bi mogao da bude i na drugoj lokaciji i radio bi izgleda normalno, a ne bi se placao pun iznos pretplate za dodatni resiver ;)

Vrh Dno