Šta je novo?

TotalTV Mix (TV+ 16Mbit/s Adsl)

Moja trenutna brzina je 0/0 kbs , već peti dan, u sredu su mi rekli da su podneli zahtev za novi port telekomu, ali još ništa, pa me zanima koliko vremena treba da telekom aktivira taj port, muka mi svaki dan da zovem i svakom operateru iz početka objašnjavam nešto što ni meni, a po reakcijama, njima još manje nije jasno ?

E i ja sam imao slican problem,podneo sam zahtev sa MIKom ,pa je MIk odjednom prestao da vazi,pa je onda SBB podneo novi zahtev za novi port kod Telekoma.
SBB je 7 dana vikao da se ceka da telekom odobri i aktivira port,da bi ja na kraju otisao u Telekom izneo problem,oni su me uputili kod koordinatorke neke i tamo mi je veoma ljubazna zena sve pokazala na kompjuteru i video sam da je telekom aktivirao port za manje od 24h posto je SBB poslao zahtev.Kada sam dosao kuci pozvao sam SBB i rekao da sam se licno uverio da je port aktivan vec 7 dana,ona iz call centra je rekla "Da,da,to je sve aktivno ,poslacemo vam opremu".
U prevodu: Moras ici u telekom,sam se uveriti da li ti je port aktivan.i onda obavestiti cenjenu gospodu iz SBB-a da je port aktivan kako bi ti poslali opremu. :crash:

Hvala, pročitao sam kad si još ranije opisao šta te je snašlo, kod mene je razlika samo što sam za sedam dana podneo zahtev, potpisao ugovor i dobio opremu, koristio njihov Adsl, sa njihovim podešavanjima, i D3 go radio, da bi mi posle 20 dana korišćenja bio demontiran port !?!
Zvao sam ih, a i ruter stoji isto podešen, ali i dalje ne sijaju ni Adsl ni Internet lampica, pa po tome zaključujem da port još nije aktivan i da se čeka Telekom.
Nisam siguran da li moraju da taj port aktiviraju direktno u centrali, da znam ...

Mogu ti reci da je rec o velikoj prevari kada sam uzimao Total tv mix 16Mbit/s koji kosta 2590 din postojala je akcija Telekoma iptv 8Mbit/s za 1490 + arena sport. Izabrao sam Total tv zbog 16Mbit/s a oni su mi pustili 8Mbit/s i tvrde da ne postoje tehnicke mogucnosti za vecu brzinu i da ja ne znam sta pricam. Na slici se vidi da na ruteru stoji max rate 18584 a da je pustena 8192. Sto je najgore u pocetku su tvrdili da je pusteno 16 a da ne znaju zasto to nestize do mene, a kada sam im objasnio da nisam glup i da sam proverio u ruteru koliko stoji tada su mi rekli da ne postoji mogucnost za vecu brzinu...

Prilozi

• internet brzina 2.png
    internet brzina 2.png
    152.3 KB · Pregleda: 132
  • internet brzina 2.png
    internet brzina 2.png
    152.3 KB · Pregleda: 109
Poslednja izmena:
GREŠKA: E-mail i lozinka su pogrešni. Pokušajte ponovo.

Jel neko imao ovaj problem i zna kako da ga rešim? Ne mogu da se ulogujem na d3go servis.
email i pass su tačni

Imam i ja i jos par likova, doduse nisam na Totalu vec na njihovoj kablovskoj. Sad su nasli da cackaju, nemam na cemu da gledam fudbal.

Mogu ti reci da je rec o velikoj prevari kada sam uzimao Total tv mix 16Mbit/s koji kosta 2590 din postojala je akcija Telekoma iptv 8Mbit/s za 1490 + arena sport. Izabrao sam Total tv zbog 16Mbit/s a oni su mi pustili 8Mbit/s i tvrde da ne postoje tehnicke mogucnosti za vecu brzinu i da ja ne znam sta pricam. Na slici se vidi da na ruteru stoji max rate 18584 a da je pustena 8192. Sto je najgore u pocetku su tvrdili da je pusteno 16 a da ne znaju zasto to nestize do mene, a kada sam im objasnio da nisam glup i da sam proverio u ruteru koliko stoji tada su mi rekli da ne postoji mogucnost za vecu brzinu...

Max rate nije isti sa onim koji ti je pravi rate kod tebe ima isti problem kao i kod mene imamo slične parametre, mogu ti reći da 16mb za ovu postavku nije optimalno i ne bi radilo stabilno, ali 12000-13000 podeseno na portu bi radilo medjutim telekom ima politiku da drugim provajderima ne podesava proizvoljan iznos na portu vec samo 2,4,6,8,16 shodno njihovim zvaničnim paketima, tako da ti jedino ostaje ono sto sam ja uradio da podneses tuzbu ratelu pa da vidis sta ce biti ja jos cekam odgovor.

I ja razmisljam da podnesem tuzbu. Ajde molim te kada dobijes odgovor obavesti nas o tome...

Max rate nije isti sa onim koji ti je pravi rate kod tebe ima isti problem kao i kod mene imamo slične parametre, mogu ti reći da 16mb za ovu postavku nije optimalno i ne bi radilo stabilno, ali 12000-13000 podeseno na portu bi radilo medjutim telekom ima politiku da drugim provajderima ne podesava proizvoljan iznos na portu vec samo 2,4,6,8,16 shodno njihovim zvaničnim paketima, tako da ti jedino ostaje ono sto sam ja uradio da podneses tuzbu ratelu pa da vidis sta ce biti ja jos cekam odgovor.

Evo odgovora koji sam dobio za zalbu na brzinu

KontaktPostovani,
Ovim putem Vas obavestavamo da smo dobili informaciju od Telekoma da je brzina
interneta od 8 Mbit/s, koja je trenutno aktivna na Vasoj liniji , maksimalna moguca
u ovom trenutku i za sada nije moguce njeno povecanje. Maksimalna brzina interneta u
okviru Total MIX usluge moze ici do 16 Mbit/s a u Vasem slucaju, Telekom je dodelio
brzinu od 8 Mbit/s.

Hvala Vam sto koristite nase usluge.

S postovanjem,

Info Total TV
SBB CONTACT CENTER
DIREKCIJA TOTAL TV SRBIJA

Evo odgovora koji sam dobio za zalbu na brzinu

KontaktPostovani,
Ovim putem Vas obavestavamo da smo dobili informaciju od Telekoma da je brzina
interneta od 8 Mbit/s, koja je trenutno aktivna na Vasoj liniji , maksimalna moguca
u ovom trenutku i za sada nije moguce njeno povecanje. Maksimalna brzina interneta u
okviru Total MIX usluge moze ici do 16 Mbit/s a u Vasem slucaju, Telekom je dodelio
brzinu od 8 Mbit/s.

Hvala Vam sto koristite nase usluge.

S postovanjem,

Info Total TV
SBB CONTACT CENTER
DIREKCIJA TOTAL TV SRBIJA

Pa znam za to ja sam tuzio telekom ratelu ne sbb, i ja sam dobio taj odgovor od sbb, ali sam kod telekoma imao 10000 podeseno na portu za sta imam dokaze pre nego sto sam se prebacio napravio sam screenshotove i snimio konfiguracioni fajl telekomovog modema koji sam isto poslao ratelu kao dokaze.

..jel ima jos neko problem sa download-ovanjem preko piratebay-a..?
..izgleda da ovi iz totala blokiraju download..ali samo za piratebay..drugi torenti rade..

Piratebay koristi magnet linkove, biće da imaš neki problem sa njima generalno, a ne sa tbp. Koji klijent koristiš i koju verziju?

..koristim utorrent 3.2 verziju..i radi odlicno recimo za zamundu..bgrar..i sl..
..kako to da pogledam..msm jel ima neka podesavanja za magnet linkove..ili..??

Po defaultu bi trebalo da ti radi normalno. Da li sa zamunde možeš da skidaš preko magneta? To je ono što bukvalno izgleda kao magnet iz crtanih filmova:D, nalazi se u produžetku naziva torenta.

..heheh..proradilo.. ;)
..ma znam kako izgleda..i gde stoji.. :p
..nego sam mislio da nema neka podesavanja posebno u utorrent softveru.. ;)

Šta su opet sjebali ovaj d3go pa ne mogu da gledam Ligu Šampiona...majmunčine Totalovske :(

Non-Stop mi crashuje onaj ViewRight plug-in...

Šta su opet sjebali ovaj d3go pa ne mogu da gledam Ligu Šampiona...majmunčine Totalovske :(

Non-Stop mi crashuje onaj ViewRight plug-in...

Poštovani korisnici,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će u toku današnjeg dana, D3 Go korisnicima postati dostupna nova Web aplikacija.

Na početku, biće Vam ponuđena nadogradnja postojećeg plug in-a, a nakon završetka instalacije tj. nadogradnje, moći ćete da uživate u novim funkcionalnostima.

Novine su:
· Pogledaj ponovo (iliti Catch Up iliti CuTV iliti Timeshift)
· Pogledaj ispočetka (iliti Start Over iliti SoTV iliti Timeshift)
· Video Klub (VoD)
· Novi dizajn aplikacije

S poštovanjem,
Vaš SBB

To je to.

btw. sad sam proverio radi u IE10 i u chrome samo izbrisi kompletan cache i browsing history, cookies i radice.

http://www.dodaj.rs/f/1D/jx/3J6EFMIc/d3go.png

Poslednja izmena:
Ma video sam sve to, nego mi plug-in non-stop crachuje.
Radio sam proceduru unistall->ccleaner->clear cache->restart->pa sve ponovo install i problem ostaje.

Kod ortaka na x86 win7 radi normalno, kod mene na x64 neće :(

Ma video sam sve to, nego mi plug-in non-stop crachuje.
Radio sam proceduru unistall->ccleaner->clear cache->restart->pa sve ponovo install i problem ostaje.

Kod ortaka na x86 win7 radi normalno, kod mene na x64 neće :(

Da i kod mene je sada isto nece na x64...

Meni na Win7 x86 radi u IE9 i Google Chrome, ali u Firefoxu v16.0.1 neće, sad pročitao na SBB forumu da treba otkucati u brovseru u kojem neće da radi sledeće
http://d3go.tv/tvguide.html

Poslednja izmena:
..aaaa kako su ga dobro odradili..znaci odusevio sam se.. :D
..sada bez cimanja mozemo odgledati sve bolje emisije...filmove..serije..sto je stvarno extra.. :)
..nadam se da ce tako biti i za ostale kanale.. ;)

Ja ne znam da li sam ja lud ili šta...

Evo sad odradio komplet unistall, očistio zaostatke sa Revom i CCleanerom, očistio kompletan browsing history iz svih browsera, restartovao komp, instalirao Verimatrix plug-in, restartovao komp, ponovo pokušao i NEĆEEEE

Crashuje plug-in i u FF i u Chromu i u Operi i u IE...KATASTROFA

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno