Kikibgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.04.2007
- Poena
- 350
E ovako instalirao sam mandriva powerpack 2008
i imam par pitanja
1.Ukljucim se na skype 1.4 i zatvorim glavni prozor i on se smesti negde ali ne znam gde i izgleda kao da sam ga iskljucio samo sto nisam nego se sakrio negde
no da napomenem da sam nesto sje&o prvi put kad sam radio i isljucio nortification bar pored sata e sad ne znam kako i odakle da ga vratim?
koristim KDE 3.5 okruzenje.
2.Posto sam mislo da je kao u winXp-u da kad recimo minimiziras program da paljenjem ponovo moze da se program stvori iz nekog prozora.Eh ovde to ne radi pa mi se tokom ulaska u sistem pojavljuje 3 prozora sa SKYPE programom. kako da ih uklonim
da li postoji nesto kao u winu tipa StartUP programs pa da odatle iskljucim ?
3.Jel ima neka zamena za MSN da se instalira na linux-u
ja sam nasao aMSN ali nesto nece da se instalira
pise da je instaliran program ali nemogu nigde da ga nadjem?
tako isto sa XMMS programom ?
i imam par pitanja
1.Ukljucim se na skype 1.4 i zatvorim glavni prozor i on se smesti negde ali ne znam gde i izgleda kao da sam ga iskljucio samo sto nisam nego se sakrio negde
no da napomenem da sam nesto sje&o prvi put kad sam radio i isljucio nortification bar pored sata e sad ne znam kako i odakle da ga vratim?
koristim KDE 3.5 okruzenje.

2.Posto sam mislo da je kao u winXp-u da kad recimo minimiziras program da paljenjem ponovo moze da se program stvori iz nekog prozora.Eh ovde to ne radi pa mi se tokom ulaska u sistem pojavljuje 3 prozora sa SKYPE programom. kako da ih uklonim
da li postoji nesto kao u winu tipa StartUP programs pa da odatle iskljucim ?
3.Jel ima neka zamena za MSN da se instalira na linux-u
ja sam nasao aMSN ali nesto nece da se instalira
pise da je instaliran program ali nemogu nigde da ga nadjem?
tako isto sa XMMS programom ?