Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чек ти ниси живео 80тих видим ја, све исто. Једина разлика је што је у читавом нама познатом свету, "морал" геометријском прогресијом пао и сада је дубоко испод нуле.
Чек чек како су се тада пунили аутобуси, или можда 90тих или можда после 2000 исти рецепт исти систем ново време.
Нема бољих или горих код нас сви су гоље кад дођу а кад одлазе бизнисмени.

Послато са уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
U svakom vremenu ti je isto, sjaši Murta da uzjaši Kurta. Svako gura svoje a za ostale ne mari, uvek bilo i biće.
Ajd da i ja navedem koju igru sa automata pošto sam pitao:
Pengo, Elevator Action, Popeye, Donkey Kong, Xaind Sleena, Cadash, Kung Fu Master, Bubble Bobble, Pang, Shinobi, Shadow Dancer, Blood Bros, Final Fight, Cadillacs and Dinosaurus, Punisher, Street Fighter 2, Samurai Shodown 2, Tekken 2, Metal Slug....
Fliperi Mr & Ms Pacman, Centaur, Terminator 2, Indiana Jones, Addams Family...

Okacice opet neko tog Ivanica, sho bi reko Torbica.

@ DukeLander

Gospodjinci, 4k stanovnika, 20ak km od NS...
Najgore u celoj prici je to sto mislim da NIKO od njih nema zavrsen fax, vec su otisli tamo kao sljakeri, da rade na brodovima, peru prozore, sklapaju vozila, voze autobuse i sl., nisko placeni poslovi, ali opet... Sad ih imam od Havaja do Abu Dabija.
I gledam moji decu kako odrastaju i shvatam koliko to ne lici na moje odrastanje. Ne toliko zbog telefona, kompjutera itd. Vec najvise zbog mnogo manje dece u kraju...

Чек ти ниси живео 80тих видим ја, све исто.
Чек чек како су се тада пунили аутобуси, или можда 90тих или можда после 2000 исти рецепт исти систем ново време.

Ha ha, ja nisam ziveo 80ih. Samo Sloba je punio autobuse i to za Gazimestan i kontramitinge, a i to manje nego ovaj ludak za miting u Maloj Mostanici. I za pare isto, nema nijednog "biznismena" koji je za 10 godina Slobe i 12 "zutih" zaradio kao neki za 6 godina ovih...sad bre batinasi koji su pripretili nekolicini opozicionara i obezbedili 1000 glasova milioneri preko noci, a sta tek ozbiljniji igraci...

А нек опет мало воза такси, то му је била фина емисија.
Ако ниси живео 80тих онда си само слушао о 90тим видео просвећено утеривање демократије и сад те вучић шокирао, проћиће те.
Доста ид мене за данас да се не запетљавамо више.
Све је то било и биће и у комшијском дворишту грожђе увек слађе.

Poslednja izmena:
Mozda, ja sam mlad, ne znam kako je bilo. Ali da li je bas ovako bilo? Bez trunke morala?
https://youtu.be/8_4Nom5YmL8?t=34

U svakom vremenu ti je isto, sjaši Murta da uzjaši Kurta. Svako gura svoje a za ostale ne mari, uvek bilo i biće.
Nije uvek bilo tako, bar ne u potpunosti - recimo, u sada omrazenom jednopartijskom sistemu si mogao da budes tehnicki direktor a da nisi istovremeno i clan partije :trust:

Inace, sa masovnim uclanjivanjem se pocelo 80-ih, ali cak i tada je broj clanova partije bio manji od 10% celokupnog stanovnistva.

@ DukeLander

Gospodjinci, 4k stanovnika, 20ak km od NS...
Najgore u celoj prici je to sto mislim da NIKO od njih nema zavrsen fax, vec su otisli tamo kao sljakeri, da rade na brodovima, peru prozore, sklapaju vozila, voze autobuse i sl., nisko placeni poslovi, ali opet... Sad ih imam od Havaja do Abu Dabija.
I gledam moji decu kako odrastaju i shvatam koliko to ne lici na moje odrastanje. Ne toliko zbog telefona, kompjutera itd. Vec najvise zbog mnogo manje dece u kraju...
Mmm, najbolje lubenice sam tamo kupovao, kao i u Djurdjevu... inace sam odrastao u Beceju.

Najbolji su mi ljudi koji pricaju o necemu i prave idole a veze nemaju...
Itekako si zavisio od partijske knjizice, gde je sve mnogo teze islo ako je nisi imao... a tek ako glasno viknes nesto u kafani protiv partije, sutra su dolazili po tebe da te odvedu na informativni razgovor.
Baka i deda sa majcine strane je nisu imali. Kada je deda postao clan, dobio posao i ubrzo postao sef, pa auto nov, pa krediti i gradnja kuce. Baka nikada nije bila clan i do kraja su trpeli zbog toga tipa prozivke, etiketiranja i sl, dan danas spominje to...
Deda i baka sa oceve strane teski komunisti, deda bio udbas, baka uciteljica, deda slao nepodobne i glasne u zatvore i na goli otok i uzivali su sve moguce blagodeti i raskosa komunizma tj sve free su imali.
Fora je bila da ako si cutao i usao u partiju, odes na par sastanaka partije u godini i mogao si mirno i kao covek da zivis, nisi imao problema.
Mislim, goli otok, to je bio pravi koncetracioni logor a ne zatvor, sta ce bilo kojoj drzavi koncetracioni... bio tamo, video, poprilicno menja sliku o dobroj staroj Jugi... plus price mojih, price iz udzbenika o idealnom drustvu se brzo urusile...
Daleko od idealnog ali mnogo bolje od ovog danas, sad nemas ni za leba, nemas nista... jako podseca na Chausesku rezim pre pada...

Kako se zove igra na aparatu gde si vozio auto iz kog si mogao pucati i vijas bad guys? Stalno zaboravim...

TT over M5

Poslednja izmena:
Zakasnio sam te je sada glupo brisati, ali uvrede bez obzira na vrstu teme necemo tolerisati, tj ja necu, bez obzira sta kako kome. Ilion dobio poene za vredjanje.
Ni ja ne varim mnoge na forumu jer imamo i previse razlicite stavove pa ih ne vredjam. Jedno je kada se diplomatski na finjaka podbadamo ali uvrede ne.
Ziveo govornik!
Ilion nikoga nije vredjao na licnoj osnovi.

Vredjao je društvene poremećaje.

Nema veze, najpametniji modetaror has landed, objavio javno svoje pogrešne zaključke (pečalbarska muka/identifikacija), objavio javno da je Ilionu dao poene.

Yeah, otvaraj kokišku od 2L i uživancija,.a to što su pre toga Ilionu nudjeni lekići da popije zato što je flejmovao Putina to nije uvreda i nije za poene.

Kažem flejmovao Putina zato što ako kažem da sam ga uvredio možda mi dodeliš još poena jer je vredjane zabranjeno jelte.

Učini nam svima uslugu molim te, zatvaraj temu ili je napusti, ne znaš da (je) moderišeš.

Najslabiji moderator foruma.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Vredjao je društvene poremećaje.

(pečalbarska muka/identifikacija)

E a vidis ovakva “sorta” ljudi mi nikada nije bila jasna, a ima ih na svakom koraku pa ajd tebe da priupitam: Zasto mrzis gastarbajtere? Da li je u pitanju zavist zato sto su uspeli otici iz zemlje? Ili pak smatras da su gluplji od tebe jer bozemoj srbi nebeski narod najstariji i naravno najpametniji na svetu, a sve sto je preko granice su glupi zatucani evropejci koji pojma o zivotu nemaju jer nisu odrasli u srbiji?
Ne kapiram tu okorelu mrznju i podgrebavanje cim se shvati da je neko preko...
I najinteresantnije, to su mahom ljudi koji su iz srbije izasli samo kad treba da se ide do grcke na more... u poslednje vreme i u montenegro *mjau**mjau**mjau* i to nam je sad inostranstvo.
I kod mene nema koka kole od 2L :’( samo 1,5.. doduse imas izbor hoces li toplu ili hladnu.

Sto se tice Dukija, meni je ok, covek iz naroda, uvek tu i prisutan u svakoj sferi, u sve se razume... kuliska...

A sad pitanje svih pitanja i pokusaj resavanja misterije univerzuma: sta znaci kutijin nick :d

Poslednja izmena:
mrze ga što mu zavide. to je donekle i dobro. "zavidi da bi prevazišao"

nije dobro što se ne zavidi na znanju i sposobnostima, nego na imetku. tu je problem trenutka, što se sve gleda kroz pare.

sa druge strane, nije dobro ponositi se što ti je deda bio udbaš (ustaša). za to da postiš i da se ispovedaš. kad roditelji jedu limun, deci trnu zubi.

sve najbolje

Ivanović je egocentrik, njegov primitivni "humor" je nula.
Zahvaljujući isključivo Žarku Lauševiću prošla emisija je bila odlična.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

https://www.blic.rs/forum/radojicic...laca-prevoz,2,3593650,0,czytaj-najnowsze.html

Ovi sns botovski komentari su za plakanje. E zali boze para za sendvice koji oni dobijaju.

Evo ovde dobrog pregleda sta zaista radi ova vlast: http://www.masina.rs/?p=8184

Bukvalno u svakom segmentu rade ovakve ili gore stvari - a ako ima novca u nekom biznisu, dolazi bata bez licne karte i preuzima. Cim nanjuse pare, eto bate sa ponudom koja se ne odbija. Restoran Frans je dugo bio predmet prica jer je vlasnik tvrdoglavo odbijao da se povinuje, ne znam da li je na kraju popustio. Malinari nece videti dobru cenu maline jer je bata video koliko tu ima prostora... nema kraja prici, ali mene i dalje najvise nerviraju genijalci koji bez blama pricaju "nisam glasao od 2000. jer nemam za koga".

Ovo sto se desava ovde bukvalno nigde drugo ne postoji, cak ni u CG i Makedoniji (pod Gruevskim)... niko ne kaze da treba glasati za Djilasa ili Tadica, ali skoro uvek se nadje manje zlo, ako je covek dovoljno pametan. Probas Dosta je bilo - ispostave se da su kr3teni, ides dalje; probas Sasu Jankovia - ipak ispadne da je i on kr3ten, ides dalje, NE PROBAS BELOG, jer odmah skontas da je crvljivi trojanac... Ali ne, mora covek da pametuje sa distance a posteriori "jesam vam ja rekao, bio sam u pravu, ne treba glasati".

Evo neka mi neko od ovih sto ne glasaju objasni npr. sta to (trenutno) fali pokretu Ne davimo Beograd? Ali da ne koriste neku jeftinu naprednjacku logiku tipa "sorosevci"
soros-vucic-tanjug.jpg

Problem sa Ne davimo Beograd je što imaju vrlo ograničenu ciljnu grupu, oni su beograski hipsteri, a i ciljna grupa su im obrazovana i urbana omladina, i recimo pristojni Beograđani, a takvih nema puno. Uz to u samom imenu nose tu beograsku etiketu, a to ne prolazi nigde van Beograda, znači trebalo bi da postanu Ne davimo Srbiju, a takvih kao što su oni u ostatku Srbije ima još manje. Za njih je prelazak cenzusa uspeh. Mene neupućenog podsećaju na LDP samo nemaju (još uvek) tako 'afirmisanog' lidera zbog koga bi gubili i tu šaku jada glasova.

Probas Dosta je bilo - ispostave se da su kr3teni, ides dalje; probas Sasu Jankovia - ipak ispadne da je i on kr3ten, ides dalje,

Problem je sto se izbori odrzavaju jednom u 4 godine, pa ovo tvoje “ispostavi se” ubije ljudima volju i zelju za svime. I ja sam nosio DOSov bedz na reveru, pa 10 godina kasnije ukapiras kakve smo marionete bili. Onda dodje 2012. I ljudi budu u fazonu “ajmo sns, manje zlo od dosa...” i tako... potpuno razumem neglasace.

U mom okruzenju su poslednji put bili svi za tog jankovica, da je on pobedio, sta bi onda tek bilo, kada pogledas sta se sve sad izdesavalo, ispostavilo, da su ga najblizi saradnici iznapusavali

Problem sa Ne davimo Beograd je što imaju vrlo ograničenu ciljnu grupu, oni su beograski hipsteri, a i ciljna grupa su im obrazovana i urbana omladina, i recimo pristojni Beograđani, a takvih nema puno. Uz to u samom imenu nose tu beograsku etiketu, a to ne prolazi nigde van Beograda, znači trebalo bi da postanu Ne davimo Srbiju, a takvih kao što su oni u ostatku Srbije ima još manje. Za njih je prelazak cenzusa uspeh. Mene neupućenog podsećaju na LDP samo nemaju (još uvek) tako 'afirmisanog' lidera zbog koga bi gubili i tu šaku jada glasova.

Nisam trazio analizu, nego izjasnjenje neglasaca koji kazu da su svi isti. Poslednji izbori bili su beogradski, uz predsednicke, tako da me interesuje zasto je za njih glasalo samo 30.000 ljudi, a 60.000 njih glasa za Belog, DSS, zavetnike, zelene, ruske, monarhističke i ostale trojanske stranke. KO IZADJE I GLASA ZA ZELENE?!

Ako moze neko da okaci par provokativnih fotki Barbare por favor. Treba mi za licne potrebe. [emoji16]

Učini nam svima uslugu molim te, zatvaraj temu ili je napusti, ne znaš da (je) moderišeš.

Jok ja, ne idem ja nigde...

Najslabiji moderator foruma.

Kada mi ti to kazes, to je za mene kompliment.

sa druge strane, nije dobro ponositi se što ti je deda bio udbaš (ustaša). za to da postiš i da se ispovedaš. kad roditelji jedu limun, deci trnu zubi.

Gospodaru spinovanja i sarkazma, od kada je udba = ustase? Znaci od ´46 do ´90 su ustase kontrolisale Jugu? I gde sam ja napisao da sam ponosan na to? Nisam niti sam kriv sta mi je deda radio.

E a vidis ovakva “sorta” ljudi mi nikada nije bila jasna, a ima ih na svakom koraku pa ajd tebe da priupitam: Zasto mrzis gastarbajtere? Da li je u pitanju zavist zato sto su uspeli otici iz zemlje? Ili pak smatras da su gluplji od tebe jer bozemoj srbi nebeski narod najstariji i naravno najpametniji na svetu, a sve sto je preko granice su glupi zatucani evropejci koji pojma o zivotu nemaju jer nisu odrasli u srbiji?
Ne kapiram tu okorelu mrznju i podgrebavanje cim se shvati da je neko preko...
I najinteresantnije, to su mahom ljudi koji su iz srbije izasli samo kad treba da se ide do grcke na more... u poslednje vreme i u montenegro *mjau**mjau**mjau* i to nam je sad inostranstvo.
I kod mene nema koka kole od 2L :’( samo 1,5.. doduse imas izbor hoces li toplu ili hladnu.

Sto se tice Dukija, meni je ok, covek iz naroda, uvek tu i prisutan u svakoj sferi, u sve se razume... kuliska...

A sad pitanje svih pitanja i pokusaj resavanja misterije univerzuma: sta znaci kutijin nick :d

Nik je samo jedna "misterija", drugo pitanje je šta znači i predstavlja avatar. :D

mrze ga što mu zavide. to je donekle i dobro. "zavidi da bi prevazišao"

nije dobro što se ne zavidi na znanju i sposobnostima, nego na imetku. tu je problem trenutka, što se sve gleda kroz pare.

sve najbolje

Sto bi moj batica rekao "crvene ustase", mada ti su ljudi ("crveni", komunisti) verovatno iskreno verovali u "to" nesvesni da se na silu ne menja svest, samo ponasanje dok stega ne popusti...
Zbog "crvenog terora" isto stradase silni ljudi, na kraju iako nisu isti, posledice su bile slicne iako ne toliko zverske i nepromenjive kao od ustaša (sa velikim U).

Чек ти ниси живео 80тих видим ја, све исто. Једина разлика је што је у читавом нама познатом свету, "морал" геометријском прогресијом пао и сада је дубоко испод нуле.
Svi su isti, od ovih sto dodju na vlast.
Nije njima cilj da nama bude bolje vec pre svega da njima bude bolje.
Za promenu vlasti se bore samo da bi oni "uzjahali" vlast i "jahali" nas i drzavu.
Znate li koji od ovih bivsih vlastodrzaca nije s vlasti otisao visestruko obezbedjen?
Ne sumnjam da ce i ovi sadasnji jednog dana kada izgube vlast otici lepo u penziju s materijalno obezbedjenim potomcima za vise generacija...
Zato su svi isti, skoro, dozvolicu da je 1-2 od 1000 usao u vlast s dobrim (ne mora najboljim) namerama da nesto valjano ucini za narod i drzavu a ne samo iz zelje da sebe obezbedi i na laksi nacin uzme lovu jer je posteno ne bi sigurno umeo niti mogao napraviti.

.............

Jedini dobar nacin da se vlast menja je sa olovkim u ruci na izborima.
Svaka revolucija jede svoju decu.
Sve vodje revolucija ako dodju na vlast postaju dikatori.

Zato bolje izbegnimo revoluciju, ucinimo evoluciju, to je mnogo bolje i bezboljnije.

Dosta bre o politici, obojica smarate za sve pare. Dajte nesto pametno za praznike da odmorimo od svega toga.
Pitanje: koja kola vozite? Ja Peugeot 307SW karavan.

Ja poniku Tomos mini, kad uđem u kafanu i pogledam a ono svi na stolovima vrte ključeve: BMW Pežo, Opel, Mercedes..... Ja ih pogledam podcenjivački onako sa visine, pa bacim na sto štipaljke koje sam skinuo sa nogavica, e moji miševi :)

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Svi su isti, od ovih sto dodju na vlast.
Nije njima cilj da nama bude bolje vec pre svega da njima bude bolje.
Za promenu vlasti se bore samo da bi oni "uzjahali" vlast i "jahali" nas i drzavu.
Znate li koji od ovih bivsih vlastodrzaca nije s vlasti otisao visestruko obezbedjen?
Ne sumnjam da ce i ovi sadasnji jednog dana kada izgube vlast otici lepo u penziju s materijalno obezbedjenim potomcima za vise generacija...
Zato su svi isti, skoro, dozvolicu da je 1-2 od 1000 usao u vlast s dobrim (ne mora najboljim) namerama da nesto valjano ucini za narod i drzavu a ne samo iz zelje da sebe obezbedi i na laksi nacin uzme lovu jer je posteno ne bi sigurno umeo niti mogao napraviti.

.............

Jedini dobar nacin da se vlast menja je sa olovkim u ruci na izborima.
Svaka revolucija jede svoju decu.
Sve vodje revolucija ako dodju na vlast postaju dikatori.

Zato bolje izbegnimo revoluciju, ucinimo evoluciju, to je mnogo bolje i bezboljnije.

BRAVO!

Apsolutno tačno, od reči do reči.

Nisam trazio analizu, nego izjasnjenje neglasaca koji kazu da su svi isti. Poslednji izbori bili su beogradski, uz predsednicke, tako da me interesuje zasto je za njih glasalo samo 30.000 ljudi, a 60.000 njih glasa za Belog, DSS, zavetnike, zelene, ruske, monarhističke i ostale trojanske stranke. KO IZADJE I GLASA ZA ZELENE?!

Beli je učestvovao na predsedničkim izborima (jeste i lokalno pre toga, ali nebitno u ovoj priči), na njima je za pobedu potrebno 50% + 1 glas inače se ide u drugi krug. Nema tu nikakve priče o crvljivim trojancima ili čemu već, Velikom vođi nije odgovaralo da ima puno kandidata, a opet je dobio u prvom krugu. Šteta što Beli nije uspeo bolje da prođe i konačno pošalje većinu naše političke scene u penziju jer drugačije se neće pojaviti niko novi (a svi oni koju su bili ispod njega na predsedničkim bi trebalo da se samouklone), mani se tih priča o manjem zlu. Ja sam izlazio na sve izbore do sada i ne sećam se više kada sam imao za koga da glasam, a uvek sam glasao za manje zlo i partije koje imaju šansu da pređu cenzus. Uvek smo se i vodili tom pričom o manjem zlu pa ne vidim da nam je nešto dobro, nema manjeg zla.

Ja astru 2004. 1.4, ali bih vozio maybach-a da nije bilo crvene pošasti koja je upropastila sve što ima veze sa Srbijom i unazadila nas barem 200 godina.

BRAVO!

Apsolutno tačno, od reči do reči.

Osim sto je apsolutno netacno i naivno. Da li mislis da bi izbori postojali da imaju nekog znacaja? Oni bas postoje zbog ljudi kao vi, koji ste naivni. Drugu svrhu nemaju. Nastavi da gledas TV i citas novine.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno