Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peca posecuje forum samo kada Huawei izbaci nov model :banana:

Већ је био на скијању [emoji23] мора да је било много добро, па је сад добре воље. Или иде опет [emoji23][emoji23][emoji23]

u filmu Searching za nestanak cerke glavni KRIVCI SU INSPEKTORKA koja istrazuje slucaj I NJEN SIN

u filmu A Simple Favor nestala Emili nije mrtva vec ima SESTRU BLIZNAKINJU koju je ubila i poturila kao da je ona

u spanskom Everybody Knows sa Penelope Cruz, OTMICU CERKE su ORGANIZOVALI ona njena SESTRA sto zivi u sobici sto ima bebu i njen muz koji ju je navodno napustio/

u UPGRADE nije krivac naucnik i istrazivac Eron, vec glavni KRIVAC, UBICA I NEGATIVAC JE CIP STEM kojem je od poceka bio plan da preuzme ljudski lik i on na kraju sve pobedjuje

eto par spojlera nekih novijih triler filmova za sve one koji ih jos nisu gledali, pa ko im kriv sto citaju ovu temu, a nigde ne pise da nije dozvoljeno
:D:D:D:D
Iskoristio si slobodu da budes destruktivan.

Zanimliivo psihicko stanje.

Ovo bi moglo da postane navika, da za svaki veći praznik, imamo ovo sirotinjsko veselje!
Recimo 1.maj/ vaskrs, itd....kad god se ne radi po 2-3-4 dana, i ljudi su malo opušteniji.
Ako se pokažemo dobro, što da ne?
2x godišnje, puna kapa, hepi aur da bude.
...
Kad smo već kod veselja, ima li neki ravnozemljaš ovde?
Ja recimo jesam, posle 4-5 godina proučavanja dostupnih izvora, zaključio sam da je sve ipak jedan True Manov šou.

ili i ima, al se krijete da vas ne popljuju ovi mejnstrim vojnici i da postanete predmetom poruga?
Okreni se teoriji simulacije.

Značajno prijemčljivija i logičnija.

Ravnozemljaši su krezubi i bez mozga.

GoogleX I još nekoliko Google-ovih odeljenja rade na AI, i po nezvsničnim informacijama, imaju veoma funkcionalan AI koji još ne žele da predstave javnosti, zato što po njihovom mišljenju javnost još nije spremna na to.

Verovatno nismo spremni ni na šok koliko daleko su dogurali.

Elem, to ništa nije sprečilo Pentagon da se utali sa Google-om povodom primene AI-ja u vojne svrhe. Zato su i mnogi zaposleni iz tih odeljenja ove godine napustili firmu, jer se ne slažu sa takvim načinom primene.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Da, možeš to otkrice gugla da staviš na policu pored ostatka proizvoda ljudi u crnom..

Ono, pored masina za ves koje ne koriste prasak, automobila koii se krecu na zagadjen vazduh i slicno.

Poslednja izmena:
A šta ste uradili sa Pecom da vam prođe ova tema?!? Zaključali ste ga u podrum? Ili je otiš'o na neku planinu, da odmori od interneta, do 08.01?

:p
Zakljucace ga db u podrum kada vide da se na nekom mediju slobodno pise (a da nije u vlasnistvu neke strane koroporacije).

Ova tema je smisljena da bi svi "podivljali" i dali povod da se forum potpuno ukine, kad ono nista od extremnog pljuvanja vlasti, pretnji smrcu i pozivanja na linc, silovanje, nasilje... :bottle:

Okreni se teoriji simulacije.

Značajno prijemčljivija i logičnija.

Ravnozemljaši su krezubi i bez mozga.

U, Šta je to?
Dobro zvuči!
Jel sam na dobrom tragu?
https://forum.benchmark.rs/showthre...IJA-OFFTOPIC-TEMA-POLITIKA-SPORT-FLAME/page25

Pazi, kad pogledaš da je materija jedno veliko NIŠTA, tj praznina, sa nečim što mi zovemo materija, a u stvari i to "nešto" je u stvari NIŠTA, tj "EM zračenje", onda i ovo vrlo lako može da dodje u razmatranje.
Eto, neka korist od onog mog ravnozemljaškog posta....

Ova tema je smisljena da bi svi "podivljali" i dali povod da se forum potpuno ukine, kad ono nista od extremnog pljuvanja vlasti, pretnji smrcu i pozivanja na linc, silovanje, nasilje... :bottle:

mi smo viši nivo..........mmmmmmmmmmrrrrrrrrrraleeeeeeeeeeeeee e

Poslednja izmena:
Opsajd jednom mesečno pusti da se glasa čiju sliku će da kači svakog dana tokom jednog meseca. Odličan prvi komentar.

vYyoiOr.png

Drugi je bolji .. :D

Ovo me podseti na onog degena iz mladenovca u vunenim carapama, i raju koja je zapenila da glasa jer je on "covek iz naroda" vozi golfa dvojku. Eno ga trckara po kosutnjaku i drzi kafice u centru a raja i dalje krezava.

Video unavailable

Пеца је одсутан и очекујем да буде сеча кнезова кад се врати и види ово. А земља је коцкаста, нико од вас није читао Хогара који је то и доказао. Дошли су бродом до ивице и уз много муке прешли на другу страну. Све очигледно.

U, Šta je to?
Dobro zvuči!
Jel sam na dobrom tragu?
https://forum.benchmark.rs/showthre...IJA-OFFTOPIC-TEMA-POLITIKA-SPORT-FLAME/page25

Pazi, kad pogledaš da je materija jedno veliko NIŠTA, tj praznina, sa nečim što mi zovemo materija, a u stvari i to "nešto" je u stvari NIŠTA, tj "EM zračenje", onda i ovo vrlo lako može da dodje u razmatranje.
Eto, neka korist od onog mog ravnozemljaškog posta....

mi smo viši nivo..........mmmmmmmmmmrrrrrrrrrraleeeeeeeeeeeeee e

Kad se samo setim kako su mi se u skoli smejali, i nastavnik i djaci. Pitao nastavnik da li je neko video molekule? Ja se javim i kazem da jesam, i da ih evo sada vidim svuda ispred sebe. Kad oni svi u prasak.
Ja zacudjen, ne znam gde sam pogresio.

Ovaj okmijum vas po 2. troluje i opet se primate, ccc...

Ja sam odgovorio ovima sto su mi odgovorili za AI ali mi poruke sada nema, kontam DukeLander mi obrisao da ispadne da je on u pravu :d

Dakle, kazete da bi AI zeleo da unisti covecanstvo jer bi shvatio da su ljudi pretnja, ili da bi imao neki drugi cilj tipa ocuvanje planete... Oba podrazumevaju da AI ima ugradjen cilj, i onda to nije AI koji samostalno razmislja kao mi. Pre svega bi morali da mu damo cilj da prezivi i da se bori za opstanak, i onda bi nas naravno istrebio. Moja citava poenta je to da beskonacno inteligentno bice ne bi imalo nikakav cilj, jer zivot nema ni smisao, ni cilj. Jednostavno ne bi radio nista, jer za njega ni "dosada" ne postoji. Niti bi hteo da prezivi, niti da unisti covecanstvo. Jednostavno ne bi radio nista, dok mu se ne naredi (i to kodom, jer zasto bi slusao bilo koga?). E sad, ako slucajno AI svojom inteligencijom pronadje neki cilj ili smisao zivota za koji mi ne znamo, onda bi bilo zanimljivo ,)

A to da google ima neki AI, ne verujem. Mozda nisam u pravu, ali prosto ne verujem.

A šta ste uradili sa Pecom da vam prođe ova tema?!? Zaključali ste ga u podrum? Ili je otiš'o na neku planinu, da odmori od interneta, do 08.01?

:p

Ja sam kupio deo Benchmarka i ovo je deo slavlja.

cheers
Nego, da častiš.

Benchmarkcoin (BCH/ BCC) :)

Svi ikada uradjeni testovi na blockchain-u.

Vrh uporebne vrednosti kriptovaluta.

Ja sam odgovorio ovima sto su mi odgovorili za AI ali mi poruke sada nema, kontam DukeLander mi obrisao da ispadne da je on u pravu :d

Dakle, kazete da bi AI zeleo da unisti covecanstvo jer bi shvatio da su ljudi pretnja, ili da bi imao neki drugi cilj tipa ocuvanje planete... Oba podrazumevaju da AI ima ugradjen cilj, i onda to nije AI koji samostalno razmislja kao mi. Pre svega bi morali da mu damo cilj da prezivi i da se bori za opstanak, i onda bi nas naravno istrebio. Moja citava poenta je to da beskonacno inteligentno bice ne bi imalo nikakav cilj, jer zivot nema ni smisao, ni cilj. Jednostavno ne bi radio nista, jer za njega ni "dosada" ne postoji. Niti bi hteo da prezivi, niti da unisti covecanstvo. Jednostavno ne bi radio nista, dok mu se ne naredi (i to kodom, jer zasto bi slusao bilo koga?). E sad, ako slucajno AI svojom inteligencijom pronadje neki cilj ili smisao zivota za koji mi ne znamo, onda bi bilo zanimljivo ,)

A to da google ima neki AI, ne verujem. Mozda nisam u pravu, ali prosto ne verujem.

Ti si brate bas tesko podneo taj raskid. :trust:

Norvezanke lledene srce mu slomidose...

Khm....

Screenshot_2018-12-27 TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME ] - Page 22.png

Ja sam kupio deo Benchmarka i ovo je deo slavlja.

A zasto ne spominjes ostale investitore? Hmmm? Ok, imamo manji udeo, ali valjda i mi zasluzujemo da se spomenemo... ili si samo uzeo pare i sada ko vas sisa aka srpski model biznisa?

Poslednja izmena:
A koko kosta ovaj sajt ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno