Šta je novo?

Total War: WARHAMMER 40,000

vladimirus

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poena
425
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz (4.2GHz) & LC-POWER kuler za procesor COSMO COOL - LC-CC-120-RGB
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk
RAM
16gb DDR4 HyperX Predator 3000Mhz
GPU
MSI RTX 2060 Ventus 6GB
Storage
SSD: Samsung 860 Evo 500GB i HDD: Toshiba P300 1TB
Zvuk
/
PSU
Antec HCG650 Gold 650W
Kućište
SAMA Vanguard 05
Monitor
Philips PHL 276E9Q
Miš & tastatura
Genius
Ostale periferije
/
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovo uopšte nisam očekivao, možda i najbolja najava na Game Awards što se mene tiče...

Bice ovo zanimljiva igra ako ima dobro odradjene mehanike. Koliko sam video a i znam CA bice ovo igra sa jedno milion DLC XD

Get hype my bois

Bice ovo zanimljiva igra ako ima dobro odradjene mehanike. Koliko sam video a i znam CA bice ovo igra sa jedno milion DLC XD
CA voli da naplati ali su WH igre nešto posebno u tom pogledu, ne toliko zbog gramzivosti CA već zbog licence. Games Workshop i jeftino ne idu zajedno. A WH40K je njihov najsjajniji dragulj tako da je za očekivati da će TW: WH40K u kompletu sa svim DLCs koštati više nego tri TW: WH igre 😀

Ali neka, samo nek štancaju dobre WH40K igre.

CA voli da naplati, ali total war: warhammer iako ima puno DLC-eva, ima i maltene apsurdnu kolicinu contenta u njima... Imam 2700+ sati u TW:WH 2 i 3, i cenim da i dalje nisam probao ni pola frakcija (i to ne jer nisam pokusavao, jednostavno je igra preogromna).

Sto se samog 40k Total War-a tice, pazljivo sam optimistican... CA je u zadnjih par godina imao par bas solidnih gafova, mahom izazvanih sopstvenom bahatoscu, ali sa obzirom da im sudbina kompanije verovatno zavisi od ovog naslova, mislim da ce da se potrude da ne zaseru.

Ja nažalost nikad nisam bio fan fantasy Warhammera a jesam davao šansu igrama. Jednostavno me ne radi taj setting. WH40K sa druge strane, potpuno suprotno, nikad dosta WH40K imho 🙂 Space Marine 2 je realno "nako" igra, ali pošto je WH40K je odlična, da je neki drugi univerzum ne bi je niko pogledao, bila bi 60/100.

CA se previse rasirio secam se da neki lik na YT pricao kako je CA pored Total Warhammer ima jos jedno 5 igara u opticaju tj prave ih i na kraju je rekao da ce verovatno morati da batale neke igre jer im je kvalitet opao a postali su gramzivi na novac , nadam se da ce WH40k makar verno da docaraju tj urade . Znam samo da su imali problema sa tim njihovim "Warscape engine" .

Nazad
Vrh Dno