ceftriaxone
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.06.2010
- Poena
- 445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen Threadripper 3970X & Noctua NH-U14S
- Matična ploča
- ASRock TRX40 Creator
- RAM
- 256 GB DDR4-RAM, 2666 MHz, 8 x 32 GB
- GPU
- NVIDIA Quadro P2200, 5 GB GDDR5
- Storage
- 2 TB Corsair M.2 SSD
- PSU
- 850 Watt Seasonic / BeQuiet Netzteil, Gold
- Kućište
- Corsair 750D
- Monitor
- 3x24''
- Laptop
- MBP 14
- Tablet
- iPad Air
- Mobilni telefon
- S23u
- Pametni uređaji
- Polar Vantage v2
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Trenutno imam iptv i klik4, i to me mesecno kosta 3350. Posto od nove godine ukidaju arenu kao deo osnovnog paketa, ova ,,kradja" ce biti jos gora.
Stoga sam odlucio da uzmem ptt-ov klik 16 i total tv kuca ili kRadijus vektor (nazalost zivim u zgradi gde su ljudi apaticni,tako da bih na pomen sbb-a ili bilo kog provajdera verovatno dobio mnogo batina- 48 stanova).
Vektor sam koristio ranije,i imao lose iskustvo - nesto sam jurio po netu,i izgleda da se nisu mnogo promenili). Ne znam kakva im je digitalna televizija...
Ako bih uzeo total tv morao bih antenu da stavim na krov zato sto mi je terasa okrenuta ka severu, zivim na 2. spratu,a zgrada ima 12. To je nekih 40ak metara kabla - 1200din. Ali,ako hocu da imam signal na 2 tv-a, onda moram da uzmem uslugu total tv kuca, i to znaci da bih morao da razvlacim jos jedan takav kabl.
Onda se pominju i problemi koje korisnici total tv-a imaju kad je nevereme.
U dilemi sam, ne znam sta mi je ciniti. A zelim da se ratosiljam telekoma po svaku cenu.
Ponude beotel/iptv i eunet/iptv sam odbacio jer je to prelazak sa konja na magarca.
Imate li neki savet, sta i kako uciniti?
Hvala
Stoga sam odlucio da uzmem ptt-ov klik 16 i total tv kuca ili kRadijus vektor (nazalost zivim u zgradi gde su ljudi apaticni,tako da bih na pomen sbb-a ili bilo kog provajdera verovatno dobio mnogo batina- 48 stanova).
Vektor sam koristio ranije,i imao lose iskustvo - nesto sam jurio po netu,i izgleda da se nisu mnogo promenili). Ne znam kakva im je digitalna televizija...
Ako bih uzeo total tv morao bih antenu da stavim na krov zato sto mi je terasa okrenuta ka severu, zivim na 2. spratu,a zgrada ima 12. To je nekih 40ak metara kabla - 1200din. Ali,ako hocu da imam signal na 2 tv-a, onda moram da uzmem uslugu total tv kuca, i to znaci da bih morao da razvlacim jos jedan takav kabl.
Onda se pominju i problemi koje korisnici total tv-a imaju kad je nevereme.
U dilemi sam, ne znam sta mi je ciniti. A zelim da se ratosiljam telekoma po svaku cenu.
Ponude beotel/iptv i eunet/iptv sam odbacio jer je to prelazak sa konja na magarca.
Imate li neki savet, sta i kako uciniti?
Hvala