Šta je novo?

Total TV ili kRadijus Vektor

ceftriaxone

Slavan
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poena
445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen Threadripper 3970X & Noctua NH-U14S
Matična ploča
ASRock TRX40 Creator
RAM
256 GB DDR4-RAM, 2666 MHz, 8 x 32 GB
GPU
NVIDIA Quadro P2200, 5 GB GDDR5
Storage
2 TB Corsair M.2 SSD
PSU
850 Watt Seasonic / BeQuiet Netzteil, Gold
Kućište
Corsair 750D
Monitor
3x24''
Laptop
MBP 14
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
S23u
Pametni uređaji
Polar Vantage v2
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Trenutno imam iptv i klik4, i to me mesecno kosta 3350. Posto od nove godine ukidaju arenu kao deo osnovnog paketa, ova ,,kradja" ce biti jos gora.

Stoga sam odlucio da uzmem ptt-ov klik 16 i total tv kuca ili kRadijus vektor (nazalost zivim u zgradi gde su ljudi apaticni,tako da bih na pomen sbb-a ili bilo kog provajdera verovatno dobio mnogo batina- 48 stanova).
Vektor sam koristio ranije,i imao lose iskustvo - nesto sam jurio po netu,i izgleda da se nisu mnogo promenili). Ne znam kakva im je digitalna televizija...

Ako bih uzeo total tv morao bih antenu da stavim na krov zato sto mi je terasa okrenuta ka severu, zivim na 2. spratu,a zgrada ima 12. To je nekih 40ak metara kabla - 1200din. Ali,ako hocu da imam signal na 2 tv-a, onda moram da uzmem uslugu total tv kuca, i to znaci da bih morao da razvlacim jos jedan takav kabl.
Onda se pominju i problemi koje korisnici total tv-a imaju kad je nevereme.
U dilemi sam, ne znam sta mi je ciniti. A zelim da se ratosiljam telekoma po svaku cenu.
Ponude beotel/iptv i eunet/iptv sam odbacio jer je to prelazak sa konja na magarca.

Imate li neki savet, sta i kako uciniti?
Hvala

Ja da sam na tvom mestu montirao bi Sat Sistem. Nije jako velika investicija
ali mnogo je dobro sve sto se nudi na nebu uz pomoc CS-a.
Ovako nesto http://www.bundes-sat.com/index.htm
Mesecno 2000-3000 kanala kosta mesec za mesec 5Eur, 7,5 i do 10Eura. za jedan TV.

A sto se tice ADSL-a uzmes najpovoljniju promociju sa sto manjim ugovorom.
Mislim da je PTT sa 16mb ADSL za 1400dinara , najisplativije resenje.

Za CS varijantu potrebna je always on Internet konekcija tj. ako bude prekida ADSL-a, ne možeš da pratiš ni TV pakete. Inače Total TV ne ide više u CS-u...

nije vise cs tako dobar kao pre ali je i dalje dobar nije vise sjajn ali je dobar ako hoce gledati utakmice dovoljno je samo adsl i striming i jedan lcd kao sto ja imam 107 cm i na manju sliku je veliki ekran.na full secka

Kako nije dobar CS kada gledam HD kanale bez stucanja slike na DreamBox 800HD
kao i na Sky Star 2 HD2. Naravno na Full HD LED TV 94cm.
Total i Digi se ne mogu poredjivati sa kvalitetom slike koji emituju.
Ja sam odjavio kablovsku TV iz Stana , pa odjavio IPTV Telekomov zbog CS.
IPTV jeste dobar ali duplo skuplji, nazalost.
Na CS ima svega sto pozelite osim Totala svakako ali vredi i bez njega.

Meni je takođe pao mrak na oči kada sam se preselio u stan gde je RV.

Izbušio zid, izimprovizovao sveže renoviranu gajbu i okačio Total TV u nedostatku drugih ideja. 1710 dinara mesečno je TotalTV+ sa HD. Na žalost, ima samo 3 HD kanala. Možeš takođe da gađaš i HotBird ili Astru za džabe kanale.

Ne znam šta ti je bolje, ali znam šta da nikako ne radiš - ne uvodi RV. Nadam se da će da propadnu. Kod mene u zgradi je sad išla 'peticija' da se uvede SBB, i tako ceo blok ima SBB, samo par zgrada je unesrećeno sa RV.

Da li je moguće sa ovim što imam od totala da se ogrebem malo o CS?

Кажем, имао сам рв,и не бих се враћао на њих ако баш не морам.

Да ли да узимам хд рисивер или не? Да ли преко сателита има више хд канала?

Можда је глупо што питам,али шта је CS?

Pošto u ovoj obrenovačkoj nedođiji samo Radijus posluje kao kablovski operater mogu da ti preporučim samo da ih zaobiđeš u širokom luku. Kad je običan TV u pitanju i nisu toliko loši (za d3 ne zam), mada često nema signala, pojedini kanali se gube, idt. Net sa njima je noćna mora. Brat mi je skoro uzeo net preko njih i ono je stvarno katastrofa. Ne toliko po cenama koliko po bedastoći usluge. Korisnički servis im je dno dna, a tek kad se malo izvičeš ima da te nešto poslušaju.

Eto, gadan flejm na radijus, ali ko ih šljivi kad rade kako rade ><

Meni je takođe pao mrak na oči kada sam se preselio u stan gde je RV.

Izbušio zid, izimprovizovao sveže renoviranu gajbu i okačio Total TV u nedostatku drugih ideja. 1710 dinara mesečno je TotalTV+ sa HD. Na žalost, ima samo 3 HD kanala. Možeš takođe da gađaš i HotBird ili Astru za džabe kanale.

Ne znam šta ti je bolje, ali znam šta da nikako ne radiš - ne uvodi RV. Nadam se da će da propadnu. Kod mene u zgradi je sad išla 'peticija' da se uvede SBB, i tako ceo blok ima SBB, samo par zgrada je unesrećeno sa RV.

Da li je moguće sa ovim što imam od totala da se ogrebem malo o CS?

Sa tim risiverom ne, mora novi risiver npr. DreamBox i antena sa motorom ili sa više LNB-ova, kako bi primao signal sa željenih satelita.

Кажем, имао сам рв,и не бих се враћао на њих ако баш не морам.

Да ли да узимам хд рисивер или не? Да ли преко сателита има више хд канала?

Можда је глупо што питам,али шта је CS?

HD ponuda Totala je još slaba, jedino što je kod HD risivera slika sa SD kanala bolja jer povezivanje ide preko HDMI-ja. U onim dugim varijantama (CS) ima veći izbor HD kanala.

Да ли могу њихов сд рисивер да заменим са својим хд рисивером??

Vrh Dno