Šta je novo?

Total TV / EON Sat

A pisali ljudi ovde koji su prešli na msat da monteri bukvalno bacili te total tanjire ništa nisu nosili.

Evo ja sam već na dva televizora spojio TTV tanjir i pronašao N1 i Novu S ljudima. Danas idem i na treći televizor to da sredim. Ako već imate tanjir, i TV vam podržava DVB S2, spojite, ako nema, dodajte Eutelsat i transpondere i to vam je to... Sada me jedino interesuje, ako 1. septembra gase uslugu, šta će sa opremom? Ako vam ostaje oprema, FTA kanali će nastaviti da rade, naravno.

Evo ja sam već na dva televizora spojio TTV tanjir i pronašao N1 i Novu S ljudima. Danas idem i na treći televizor to da sredim. Ako već imate tanjir, i TV vam podržava DVB S2, spojite, ako nema, dodajte Eutelsat i transpondere i to vam je to... Sada me jedino interesuje, ako 1. septembra gase uslugu, šta će sa opremom? Ako vam ostaje oprema, FTA kanali će nastaviti da rade, naravno.
Plašim se da kako je jedan kolega gore napisao insistiraće na raskidu ugovora/vraćanju opreme inače će računi stizati jer ne znaju ko je zamenio resivere( zezaju nas za medalju)

Oni se nisu udostojili da ljudski saopšte šta i kako sa opremom, šta i kako sa UO koje ističu nakon tog 1.9., ništa, ništa, ništa...ali sudeći po prethodnim upisima ako se ugovori ne raskinu makar trajali i 10 dana duže od tog prvog septembra oni će i dalje da šalju račune i da naplaćuju maglu jer uslugu gase.

Za antene je više puta pisano i na ovoj temi i na mSat da se vraćaju gotovo i samo isključivo bele antene od Telekoma i njihovi radnici ih skidaju a što se tiče TTV antena to je baš bila retkost ili raritet ako je neko nekome i to skidao. Bilo je slučajeva da oni sami zamene antene onima koji su prešli na njihovu platformu ali ogromna većina TTV antena je ostala onima koji su prešli na mSat. Pa tu će inače tužbe da padnu, zamislite situaciju da vam naplaćuju nepostojeću uslugu od 1.9. koju sami gase jer kao fol to sistem ne zna i ne vidi i slične laži kojima se služe. Kakav bre sistem i kakvi bre bakrači, ako gasiš uslugu 1.9. onda od oktobra ne šalješ račune i to je to ali...

Po zakonu to je fiktivno fakturisanje za usluge koje nisu izvršene. Poslednji račun koji mogu da naplate je za avgust ako stvarno ugase uslugu od 1.9.

Nisam jos otisao do poslovnice jer je nenormalna guzva. Pitacu i za racun
Plašim se da kako je jedan kolega gore napisao insistiraće na raskidu ugovora/vraćanju opreme inače će računi stizati jer ne znaju ko je zamenio resivere( zezaju nas za medalju)
Nisam jos otisao do MTS poslovnice jer je nenormalna guzva a i opet cu da pitam u poslovnici za racune. Samo da napomenem da sam bio u bivsem TV Totalu u mom gradu da ne dodje do zabune.

Ko bude imao informacije iz prve ruke što se tiče MTS poslovnica ili u bilo kakvoj komunikaciji direktno sa njima neka baci info👍 ja ću biti za koji dan ovde pa ću onda videti šta i kako za vikendicu jer mi baš naredne nedelje ističe ugovor i da vidim sa matorima jesu li se konačno smislili šta i kako, ako načisto odjavljujem da odem sa bratom pošto je na njega UO a on je još ovde naredne nedelje pa se posle vraća van Srbije gde živi i radi.

Ipak bih sa rezervom uzeo to što kažu u poslovnicama bivšeg Totala, oni sigurno imaju neke informacije, to je sada SBB odnosno Yettel ali valjda ovi iz MTS-a imaju relevantnije informacije, tj. trebalo bi da imaju. To za račune treba proveriti i za vraćanje opreme, jer koji će im đavo oprema ako se načisto gasi platforma za manje od mesec dana.

Opremu (risiver) niste kupili već samo dobili na korišćenje prema tome jasno je da istu po završetku korišćenja njihovih usluga vraćate provajderu. Koja strana raskida ugovor nije bitno.

Ja sam presao na msat jos decembra 25', ostala antena od totaltv. Nisu mi ni postavljai drugu. Stare risisvere pokupio serviser kad je postavljao nove, iris.
Sad mi stizu sms da vratim opremu jer se gasi totaltv..😛

Kako misliš nove risivere pa posle zareza piše iris. Ja sam video da su to manji risiveri od totalovih ali ne bi trebalo da imaju veze sa iris iptv.

Inače, jesu li vam ostali nalozi za IrisGo, ona biz verzija što smo dobili u aprilu prošle godine, znam da su ljudi pisali da su ih gledali i mesecima nakon što su ili načisto odjavili TTV ili sa istog prešli na mSat.

Inače, jesu li vam ostali nalozi za IrisGo, ona biz verzija što smo dobili u aprilu prošle godine, znam da su ljudi pisali da su ih gledali i mesecima nakon što su ili načisto odjavili TTV ili sa istog prešli na mSat.
Radi, upravo sam proverio. Ja sam jedan od tih koji je raskinuo ugovor u aprilu... Živo me interesuje šta će biti posle 1. septembra, garant neće ugasiti ove naloge tad, možda kasnije.

Cekamo,mada sam jednom upalio cisto da vidim interfejs.

Nazad
Vrh Dno