Šta je novo?

Total Commander

• Začetnik teme Začetnik teme dEXE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Sta reci, smradovi iz Microsofta...
To vise nije to ;(

http://www.ghisler.com/

u svakom slucaju i dalje je najbolji, i ima finih izmena...

Ista fora ko sa registracijom domena. Ko prvi djevojci... Samo što ovde ono prvi treba citati jači...

A da je najbolji, jeste...

cheers

ZoNi je napisao(la):
ma, verovatno jeste najbolji, ali je i dalje jedan od najruznijih. zakon je 2xExplorer, koji je besplatan...
Huh, tesko da bih se slozio...
meni on perfektno izgleda... narocito kad mu se sredi buttonbar, u kome ja imam sve namesteno po sekcijama (subdirs) sta mi treba i start menu i ne koristim...
A kad vidim interfejs slican Exploreru odmah se najezim...
2xExplorer jeste koristan i fin ali... nema potrebe za njim, i daleko od toga da ima bolji/lepsi interfejs...

No, nema veze...
Ova nova verzija ima bas nekih finih novina...
Descriptions...
ulazak i pregled zip fajlova jos dok se skidaju
pregled rtf fajlova u listeru
citanje linux particija
i jos dosta jako finih pluginova

Ma ja bi bio slep bez njega...

A evo i upgrade Expanded menija...

Znaci unaprdjen, po meni logicniji i sa mnogo vise opcija meni za Total Commander...
Takodje i meni na srpskom...
Ma procitajte procitaj.txt 🙂
Narocito bih izdvojio, da probate i iskopirate sekciju [User] u procitaj.txt fajlu u vas wincmd.ini.
Prilagodjeno koriscenju WinXP-a...

obavezan download 😉

p.s. jeste li probali sjajne plugin-ove za ulazak u avi fajlove, prikaz i ubijanje procesa, citanje linux particija... mmmmm... 🙂

Izgled može da se dotera, ja sam napravio XP toolbar, ubacio XP ikonice (za prikaz direktorijuma itd...). Sasvim pristojno izgleda...Inače pluginova za WCMD ima mali milion i prosto ne znam kako bih radio bilo šta bez njega. Usuđujem se da kažem da će jednog dana dostići najbolji file manager u Univerzumu - Directory Ops koji je na kraju izrastao u zamenu za operativni sistem 😛

Upravo skidam Total Commander 5.5, neka sto se promene imena tice, nekako mi je gotivnije ovako, bez windows-a u nazivu 🙂
Neko vidim da ste vec skinuli program, jel treba neki krek ?

RamOne je napisao(la):
Neko vidim da ste vec skinuli program, jel treba neki krek ?

Treba ti key! Imas ga u jos jednom threadu pokrenutom na ovu temu, ali evo ga i ovde!

Enjoy!

Aponen je napisao(la):
Treba ti key! Imas ga u jos jednom threadu pokrenutom na ovu temu, ali evo ga i ovde!

Enjoy!
10x

ajd jedno glupo pitanje:
gde da stavim key?

Hvala fantom, crack radi.

Evo kljuc koji iskopiras u commandero dir i radi ok. ja taj kljuc koristim jos od verzije 4.50

Ne znam da li je ova registracija vec bila, ali provereno radi. Znaci ubacite u inst. folder tm-a.

Ljudi kad bi vi znalo koliko mene nervira onaj screen koji se vidi samo delic sekunde pri startovanju...Pa to je neverovatno...samo zbog toga koristim 5.11 🙁
Ako neko nadje neki crack koji ovo skida skroz javite plz. cheers

Genghis Khan je napisao(la):
Ljudi kad bi vi znalo koliko mene nervira onaj screen koji se vidi samo delic sekunde pri startovanju...Pa to je neverovatno...samo zbog toga koristim 5.11 🙁
Ako neko nadje neki crack koji ovo skida skroz javite plz. cheers
Pa zar tu ne pomaze ona fora u wincmd.ini sa Splash-om ?

Crni je napisao(la):
Pa zar tu ne pomaze ona fora u wincmd.ini sa Splash-om ?
Ma pomaze ali se ipak vidi jedan delic sekunde shto mene neverovatno nervira 😀
Sad skidam tweak pa cu da probam 😀

Ma pomaze ali se ipak vidi jedan delic sekunde shto mene neverovatno nervira 😀
Sad skidam tweak pa cu da probam 😀
Meni se bas svidja taj splash sa sve mojim imenom 🙂
To sa skidanjem splash-a sam samo probao i vratio nazad na staro, ali ti si neka zesca pi***zla 🙂

U sektoru Configuration u Wincmd.ini treba ubaciti StartupScreen=0 i stvar je resena!

Ma nisam bre pi***zla nego me neshto jednostavno nervira 😀
a kad se ukuca splashscreen=0 opet se pojavljuje taj delic sekunde...
Zbog toga sam se vratio na 5.11 dok nisam nashao tweak 😀

Ja bre ne znam gde ti vidis taj delic sekunde, ta opcija u wincmd.ini totalno iskljucuje splash, jedino ako nisi nesto krekovo pa ga je to *****alo... uostalom, i sam tweakTC nista drugo ne radi nego ubacuje u ini opcije koje nema u samom programu (u ovom slucaju istu tu koju si i sam mogao rucno da ubacis), vec su nekako vise za advanced usere...

a 5.11 i 5.50 su ko d*pe i oko po opcijama...

dEXE je napisao(la):
Ja bre ne znam gde ti vidis taj delic sekunde, ta opcija u wincmd.ini totalno iskljucuje splash, jedino ako nisi nesto krekovo pa ga je to *****alo... uostalom, i sam tweakTC nista drugo ne radi nego ubacuje u ini opcije koje nema u samom programu (u ovom slucaju istu tu koju si i sam mogao rucno da ubacis), vec su nekako vise za advanced usere...

a 5.11 i 5.50 su ko d*pe i oko po opcijama...

ne znam ni ja u kom sam tripu bio ali znam da sam se mnogo nervirao pa sam se vratio za 2 dana na 5.11
E sad , moguce je da ja neshto nisam dobro uradio pa me je zato i zezao...Uglavnom , sad je sve cool 😀 cheers

Pa evo ja probao i ili sam ja slep ili je moja masina mnoooogo brza od tvoje, pa ja ne vidim taj delic sekunde 🙂
E sad, posto kazes da te to mnogo nervira, a ti sledeci put okreni glavu kad startuje TC, pa neces videti taj delic sekunde 😀

Nazad
Vrh Dno