Šta je novo?

Total Commander problem

• Začetnik teme Začetnik teme syntax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

syntax

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2004
Poena
319
Nešto sam zapatio na kompu, tipujem na neki virus. Naime neće komander da pokrene ni jedan fajl, ne samo exe fajlove već bilo koji, ne mogu da otvorim sliku, office fajl (xls, doc...), avi, bilo šta, umesto da se fajl pokrene ili umesto da se nešto otvori commander se jednostavno zatvori/ugasi? Jel imao neko sličan problem? Probao sam da deinstaliram i ponovo instaliram isti ali opet ništa, zatim sam probao da instaliram neku drugu verziju ali opet ništa... Koji mu je đavo? A da, imam instaliran NOD ali ništa ne prijavljuje, da nije nešto novo od virusa or something?

Jesi li pogledao ovu temu? Doduše odnosi se samo na exe fajlove ali možda pomogne...

Hmm, nije to ono što mi treba... damn...

explorer.exe ti je zarazen
Trojan.Win32.Pakes.sv
[ Virus Watch ]
Malware detected 17.10.2007 03:11:55 Update released 17.10.2007 04:05:33

skini NOD32 i stavi kasperskog i resio si problem

ja se nasao pametan pa pre mesec dana skinuo KAV i stavio NOD i pre 2 dana isti problem kao tvoj 🙁 tj kad u TC se pokrene bilo koji spoljni program on zatvori TC

naknadnim povratkom KAV problem resen

pozdrav

Problem rešen, izgleda da je i NOD pronašao rešenje za taj problem.
Danas total radi normalno.
@Zap - ne odustajem baš tako lako od NOD-a, par dana tamo-vamo
nije mi frka da čekam. Nisi ni ti trebao da pređeš na Kasp ali dobro
greši čovek... =)

Zanimljiv problem se pojavio kod mene, ima nekoliko dana.Naime, kad zavrsim sa igranjem neke igre (posle sat-dva igranja, R6Vegas 2 i Grid Demo),TC nece da se startuje.Kliknem na njega, blesne splash screen na delic sekunde (onaj sa licencom i nazivom) i nestane...nista u procesima...

Viruse nemam, bar ih KAV ne registruje, kao ni sumnjivih procesa...sve ostalo radi najnormalnije...
Inace, to mi se pocelo desavati sa verzijom 7.00 (prvi put pre nekoliko dana, do tad nikad nije bilo problema), a evo i sad sa 7.03.Posle restarta TC radi najnormalnije...svasta.

Ima li neko ideju do cega je ovo?

Nazad
Vrh Dno