Šta je novo?

Total Commander plug in's

Ovaj speedcommander me nije odusevio previse...glupi i ruzni skin Office 2003-a me nervira poprilicno. Viewer (SpeedView) je po mom misljenju losije resenje od onog u TC-u.. Ma sve je stvar navike :D

Drapine ajde okachi taj pack koji si ti koristio za tvoje ikonice poshto ovi kutijini nerade.

Poslednja izmena:
Rade, pise za sta sluze.

Sad rade pre 20 minuta nisu radili

set je napisao(la):
ako mislis na promenu tabova onda TAB, logicno zar ne
:p
ne to nego kada ocu da se premestim u istom prozoru recimo sa c: na d: !!!
tj. da mi se prikaze sadrzaj d: , a pre toga je bio prikazan sadrzaj c: !!!

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ovaj speedcommander me nije odusevio previse...glupi i ruzni skin Office 2003-a me nervira poprilicno. Viewer (SpeedView) je po mom misljenju losije resenje od onog u TC-u.. Ma sve je stvar navike :D
Možeš da menjaš skin a viewer podržava više formata nego TC-ov (ako se ne varam).
Meni se, inače, jako dopada što radi sa standardnim commander prečicama a ima mogućnost tiles prikaza koji u kombinaciji sa show in grups pa zatim arange icons by (dvadesetak stavki) daje najpregledniji prikaz foldera i fajlova (bar za mene). Za one navikle na explorer postoji opcija prikaza drveta za oba prozora ( dva explorera), ma možeš da ga konfigurišeš kako ti drago... ;)
Slažem se da je sve stvar navike, ali mislim da treba probati ponekad i neke druge programe... :wave:

ToxiC je napisao(la):
ne to nego kada ocu da se premestim u istom prozoru recimo sa c: na d: !!!
tj. da mi se prikaze sadrzaj d: , a pre toga je bio prikazan sadrzaj c: !!!

ALT+F1 za lijevi i ALT+F2 za desni prozor. Spisak svih precica na Help -> Keyboard.

Preacher je napisao(la):
Možeš da menjaš skin a viewer podržava više formata nego TC-ov (ako se ne varam).
Meni se, inače, jako dopada što radi sa standardnim commander prečicama a ima mogućnost tiles prikaza koji u kombinaciji sa show in grups pa zatim arange icons by (dvadesetak stavki) daje najpregledniji prikaz foldera i fajlova (bar za mene). Za one navikle na explorer postoji opcija prikaza drveta za oba prozora ( dva explorera), ma možeš da ga konfigurišeš kako ti drago... ;)
Slažem se da je sve stvar navike, ali mislim da treba probati ponekad i neke druge programe... :wave:

Nisam rekao da je los, meni se nije dopao. Mozda je to zato sto me mrzi da se prilagodjavam novom programu, koji radi iste stvari kao i dosadasnji koji koristim.
Skinovi mi ne znace NISTA. Nikada necu promeniti trenutnu verziju programa za noviju ili preci na drugi samo zbog skinova. Sto se broja podrzanih fajlova tice, extenzije resavaju stvar bez problema. Za sve ostalo navedeno necu nista reci, jer je to meni bespotrebno.

meni se svidja u speed commanderu sto je iskombinovano pogledi kao u win commanderu a opet imas dva prewiev panela!!!
ono sto mi je smetalu u totalcommanderu je sto nemas neki veliki izbor pogleda !!!
ali totalcommander je neprevazidjen sa lakocom upravljanja !!!!

ToxiC je napisao(la):
jez zna neki precicu na tastaturi za prelazak izmedju driveova?
Za prelazak na levoj polovini alt+f1, za desnu polovinu alt+f2
Ostatak precica za Total Commander sam prilozio u attachmentu

Prilozi

• TotalCmd KeyShortcuts.txt
    8.5 KB · Pregleda: 52
kUdtiHaEX je napisao(la):
Nisam rekao da je los, meni se nije dopao. Mozda je to zato sto me mrzi da se prilagodjavam novom programu, koji radi iste stvari kao i dosadasnji koji koristim.
Skinovi mi ne znace NISTA. Nikada necu promeniti trenutnu verziju programa za noviju ili preci na drugi samo zbog skinova. Sto se broja podrzanih fajlova tice, extenzije resavaju stvar bez problema. Za sve ostalo navedeno necu nista reci, jer je to meni bespotrebno.

Da ne zalazim dalje u off topic, samo da kažem da je tvoj stav ok, mada ja malo drugačije gledam na sve to. :)
Pozdrav.

ZoNi je napisao(la):
wtf? moje pravo ime je Priit Ballot! :d e, sad sto neki nelegalno koriste moju licencu :party:

Nije tacno, moje ime je Priit Ballot :D

Vrh Dno