set je napisao(la):kako da namestim da mi po otvaranju bude aktivan desni tab nekako mi je lakse tako
set je napisao(la):to Visente majstore a kako da mi za pojedine foldere sort bude po name posto mi je inace po extenziji. To mi najvise treba za UnInstaller plugin tj. za njegov "folder"
Delija je napisao(la):Pa sa takvim savetom bas i necemo daleko dogurati! :d
p.s. Zar nije <Ctrl> + <T> Multi-rename tool?
ZoNi je napisao(la):nice! 🙂
To moze i duzim pritiskom na desni taster misa, pri lociranju na odredjeni fajl ili direktorijum.Visente je napisao(la):Uzgred, ako hoćeš da dobiješ kontekstualni dialog za neki fajl ili direktorijum kao u Win Exploreru samo se lociraš na taj fajl i pritisneš Shift + F10
Delija je napisao(la):= kontekstualni! 😛
apolon je napisao(la):Meni licno je zgodnije ovako, jer nekad hocu da oznacim (zacrvenim) grupu fajlova i/ili foldera i da sa njima nesto uradim (copy, delete, rename, scan, open with, itd) koristeci kontgeksutalni dijalog (ili bez njega). Po drugoj opciji nije moguce oznaciti grupu fajlova/foldera, vec samo jedan fajl/folder (ustvari moze sa SHIFT, ali ovako mi je brze i jednostanijie).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari