Šta je novo?

Total Commander 8.01 problem

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Kada kliknem F8 za DELETE, otvori mi se neki glupavi prozor SYNCHRONIZE DIRECTORIES !??
O cemu se radi ? Koristim TC ceo zivot, juce sam instalirao ovu verziju i ovo prvi put vidim.

probao upravo u istoj verziji i pita me da potvrdim brisanje? da nisi kliknuo nesto drugo?

Ma jok bre, sto puta probao, F8, tako i pise da je za DELETE kao i pre 150 godina ali otvara ono sto sam gore napisao !??

U Configuration -> Misc. imas Redefine hotkeys, pa pogledaj sta ti je tu aktivno za F8 ili sam podesi da je delete...

Ne umem, nije mi jasno kako radi opcija.

Video si gde je...
U padajucim meniju odaberes F8.
Ispod imas lupu, kliknes tu.
U filter polju napises delete
U listi dvokliknes na cm_Delete
Hmmmmm.... i meni to radi na 7.55 samo neznam šta fali DEL. dugmetu na tastaturi ? Imam ih 2 pa koji strefim, briše sve obeleženo no problem . Da nije možda to suviše jednostavno ? Ako držim SHIFT onda ne ide ni u korpu. Ima i ono Delete pod desnim clickom pa biraj.

Ne znam.... i ja pritiscem DEL
Covek kaze navikao, a navika je cudo :)

Da li ti odgovara da ne bude 'history' dugmeta? Imas u opcijama, pod layout nesto kao 'show buttons for history and hot list'...

e imas i za foldere..
help pa about i tamo ces videti gde ti je wincmd.ini

Mialim da je u C/Users/XXX/AppData/Ghisler... ako me secanje dobro sluzi,na poslu sam pa ne mogu trenutno da proverim...

znao sam da je neka veza sa XXX

Nazad
Vrh Dno