Šta je novo?

Toshiba Touchpad pitanje

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Kako isključiti touchpad na toshiba-i?
Fn+F9 ne funkcioniše...

model L500-126

Ne znam za tvoj model konkretno, ali moj A300 ima na raspolaganju driver/programčić "Touch Pad On/Off Utility"... Tada bi valjda trebala da proradi pomenuta kombinacija tastera. Može se skinuti sa zvaničnog sajta... Pogledaj da tako nešto nema i za tebe (ne znam koji tačno model imaš/short... oznaka)... Uglavnom, nemaš instaliran odgovarajući driver...

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU

Poslednja izmena:
Hvala, snašao sam se, u synaptics pointing device ima opcija da disejbluje touchpad ukoliko ubaciš neki usb miš, tako da mi to extra odgovara...

pozdrav...imam jedan problem...do malopre je sve super radilo, a sad ne radi "klik"...(tasteri ispod kao sto su kod obicnog misa levi i desni, rade normalno, kao i "ono" sa strane za scroll )...pomeranje kursora je takodje normalno...znaci samo klik ne funkcionise...sta bi to moglo da bude i kako da resim taj problem?
unapred hvala na odgovoru

pronasla sam resenje...trebalo je da u toolbaru kliknem na nesto (ne znam sta je-uglavnom pise kad se klikne levim tasterom "tap to click")...aa,,synaptics pointing device

Vrh Dno