Folio je bio krsh. Bio je glomazan, ruzan, imao je los ekran nedostojan jedne Toshibe, los softver, uzasnu bateriju i, generalno, bio je lose prihvacen. Jedan od onih proizvoda za koje se nadas da ce svi da ga zaborave, jer ti rusi imidz marke.
Neko je na ovom forumu vec probao ovaj tablet i bio je nezadovoljan nekim stvarima. To je jedna osoba. Nasao sam clanak novinara sa Carrypada koji ga je kupio sebi i vratio ga, bio je izrazito nezadovoljan. Ne deluje mi da su napravili najbolji proizvod na trzistu, po onome sto sam procitao, a ne po onome sto sam video.
Najveca prednost su mu portovi, ima puni SD port, puni HDMI, USB i mini USB. I to je jedino sto sam procitao dobro o njemu. Poveliki je i potezak, nikoga nicim nije odusevio osim time. Ali suvise je "i ja, i ja" naprava na trzistu. Niko nece da ostane izostavljen. Ne znaci da su losi uredjaji, samo da nema mnogo toga sto ih diferencira. Ova Toshiba nije dosla medju prvima, nije pomerila granice ni na koji nacin, nema preterano privlacne dimenzije i nema cime posebno da odusevi, tako da je moguce da su zato testovi bili mlaki. Sa druge strane, onaj novinar sto ga je kupio se jeste zalio da je softver los (on je bar imao iskustva sa losim uredjajima, imao je Dell Streak 7).
Meni ne trebaju portovi, tako da mi uopste nije zanimljiv. Asus Transformer sa ili bez doka, ili cak Acer Iconia A500, bi pre bili moj izbor. Isti su cenovni rang.