Šta je novo?

Toshiba Satellite C660 modeli

u.smiljanic

Cenjen
Učlanjen(a)
07.11.2010
Poena
151
Planiram da kupim laptop iz serije Toshiba Satellite C660, ali nisam siguran koji tacno model da izaberem. Laptop cu koristiti za surf, Photoshop i kucanje koda u Notepadu, a sto se tice igara mozda eventualno odigram nesto staro 10 godina. S obzirom na to, koliku bi mi razliku cinilo to da li sam izabrao P ili T seriju Intelovih procesora i da li mi je bitnije da se odlucim za vise rama? Naravno, ako postoji neki bolji model laptopa za ovu svrhu sa cenom do 450e, slobodno recite. Hvala!

Meni ta Tošiba C660 izgleda skroz raspalo, tastatura se veoma ugiba i ceo laptop ne ostavlja naručito dobar utisak, pre bih išao na Dell N5010 seriju.

Моја девојка је пре пар дана купавала лаптоп у том ценовном рангу и на крају је пала Toshiba C660-11L која је 44000 дин и мислим да је то најбоља куповина за те паре. Узео бих у обзир и Dell N5030, и он је доста добра куповина.
Што се тиче израде ове Тошибе, ја нисам приметио никакве проблеме. Кућиште је веома чврсто, нема нигде угибања нити крцкања. Тастатура није ништа специјално али ја нисам приметио неке проблеме, а колико сам видео и остале тастатуре у том рангу (нпр код Dell N5030) су сличног квалитета.
Верујем да је Dell N5010 бољи лаптоп али ипак је то доста скупљи модел.

Nazad
Vrh Dno