Šta je novo?

Toshiba regza 32av733 usb hack?

Stainless

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2007
Poena
319
Ima li sanse da se otkljuca?Kada ubacim fles memoriju otvori mi neki multimedia player i nudi me da reprodukujem mp3 ili slike dok divx ne vidi.

ja mislim da niko osim mene na forumu nije kupio toshibu pored samsunga i lg-a :(

nema hack za divx kad ga nema uopste(mislim na divx plejer)

cekaj,kako nema divx player a neke druge marke imaju samo servisni usb port pa otkljucaju sve zivo? :)

Sta je cudno? Te druge marke ga imaju prisutnog ali zakljucanog, i preko usb-a, ne servisnog, vec onog preko kojeg vec citaju slike i muziku. Iz servisnog menija se samo otkljuca ta mogucnost, divx ili mkv player je vec prisutan. U tvom televizoru ne mozes da otkljucas nesto sto ne postoji.

Ok,jasno mi je.A odakle ta info. da nema player?

Toshiba je slaba sa tim plejerima, imaš mp3 i .jpg podršku ali ništa više od toga. Na CES-u će se valjda pojaviti serija 8xx koja će imati neki .mkv valjda.
LV685DG npr ima DivX plejer, serija 7xx samo sa najjačim modelima. *** ja bih voleo da imaju u svim modelima zato što bi im onda televizori bili savršeni.

Ovaj model sa linka ima specifikacije kao na slici. a to je najjači kod nas.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    89 KB · Pregleda: 135
Poslednja izmena:
Eh savrseni. Scheilinkin, oboje znamo koliko si ti privrzen Toshibi, i naravno koliko sam ja privrzen Samsungu, ali budimo realni na sekund i priznajmo kako Toshiba trenutno stoji u odnosu na ostale proizvodjace lcd televizora. Bolja medijska podrska ih nista ne bi privela blize savrsenstvu, vec bi bio samo plus. Ovo sto pisem mislim u najboljem mogucem smislu, i pokusavam da sagledam cinjenice.

Cinjenica je da je Toshiba ok marka, i prave ok televizore, ali prvo treba da preskoce Sharp, LG, Sony, Panasonic i Samsung da bi dobili tu tezinu da se zovu savrsenstvom. Toshiba meni za sad ostaje na sestom mestu u nekoj mojoj listi proizvodjaca po kvalitetu slike i popularnosti.

ma vidiš da se zezam zato što si i ti ovde komentarisao :D

moj sledeći tv je panasonic

Ja bas uzeh toshibu jer je od svih tv-a koji su bili na zidu imala najbolju sliku,mozda je to fabricki tako podeseno nesto,ali npr. lg ld320 je totalno imao ispranu sliku u odnosu na nju :)

ja kad sam moju toshibu uzimao imala je najbolju sliku u toj prodavnici. boje, kontrast i osvetljenje su bili namešteni na fabričkih 50/100, malo sam podigao kontrast i boje a osvetljenje sam ostavio na istom nivou i dobio još lepšu sliku i već 2,5 godine me savršeno služi, garancija odavno istekla.

a što se tiče USB playback-a gledaj da nabaviš neki stand alone plejer, imaš gomilu takvih kod nas a uvek će biti bolji izbor od integrisanog.
Moja preporuka je ili WD TV (Gen2) ili neki LG BluRay plejer sa .mkv podrškom.

Poslednja izmena:
Kad kupujes tv kupujes zbog tv-a, a ne zbog playera. Ekstreman primer bi bio: "Pa sto uze taj sonashi televizor?" "Pa zato sto su delili cokoladne bananice uz njega!".
Ja sa uzeo toshibu zato sto nisam imao para za sony, a pritom nista od lg i samsung smeca ne unosim u kucu.

Nazad
Vrh Dno